Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare'ın Senaryo Videosu Yayınlandı (Türkçe Altyazılı) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunun tıtanfall ıle alakası yokki daha cok elysium filmi ne cok benzetiyorum

örnek :http://1.bp.blogspot.com/-L4hIseQvqBg/Ufmy6EMvSYI/AAAAAAAAAG4/UVPcBYO7ZvU/s1600/Elysium+Movie+Kruger.jpg

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Cpt.Percival

Eskiden grafikler kötü, senaryo iyiydi şimdi tam tersi oldu.
    Siz gerçekten adam olmazsınız siz varya boş laf yapan insanlardan başkası değilsiniz kaç kere oynadın senaryo modunu da böyle bi yorum yapabiliyosun ama dur sen activision da çalıştığın için 24 kere bitirdin bu oyunu ona göre konuşuyosun dmi sende haklısın :) Boş insanlarsınız çok boş :)

Orijinalden alıntı: furko83

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Cpt.Percival<br><br>Eskiden grafikler kötü, senaryo iyiydi şimdi tam tersi oldu.</blockquote>Siz gerçekten adam olmazsınız siz varya boş laf yapan insanlardan başkası değilsiniz kaç kere oynadın senaryo modunu da böyle bi yorum yapabiliyosun ama dur sen activision da çalıştığın için 24 kere bitirdin bu oyunu ona göre konuşuyosun dmi sende haklısın :) Boş insanlarsınız çok boş :)

sen karışma insanların neyi beğenip neyi beğenmediğine sanane kardeşim benide heyecanlandırmadı bu video bunun hesabınımı verecem şimdi ?
  • atlas ismi ve askerleri, pilotların havada 360 derece hareket etmesi ve daha birçok özelliği titanfall dan yani respawn entertainment den çalmışlar, hadi çalmışlar demiyim esinlenmişler :) oyunda bir titanlar eksik herhalde onu da artık ayıp olmasın diye koymamışlar...

• Ya çıkıpta yok şu oyun çöp yok bu oyun çöp diye yorum yapanlar sıkılmıyor mu ya ne istiyorsunuz siz anlamıyorum ya iyi ya da kötü ortada verilmiş bi emek var yok crysis çöp yok call of duty çöp siz hangi oyunu oynuyorsunuz siz daha mı güzelini yapıyorsunuz laf kalabalığı yapmayın ya zorla oyna diyen yok

• Uzun yıllardan sonra ilk defa bir Call of Duty oyununun grafikleri beni etkiledi gerçekten, Sledgehammer Games i bu konuda tebrik etmek lazım gerçekten. Ama şu modern savaşlar gerçekten etkileyiciliğini kaybetti, Activision un başka konseptlere yönelmesi lazım artık. Mesela Battlefield polis hırsız çatışmaları temalı oyun geliştiriyo her ne kadar saçma bile olsa sonuçta farklı birşeyler ortaya koymaya çalışıyorlar. Tamam grafik konusunda bu oyun kötü değil ama tema artık baydı.

Orijinalden alıntı: furko83

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Cpt.Percival<br><br>Eskiden grafikler kötü, senaryo iyiydi şimdi tam tersi oldu.</blockquote>Siz gerçekten adam olmazsınız siz varya boş laf yapan insanlardan başkası değilsiniz kaç kere oynadın senaryo modunu da böyle bi yorum yapabiliyosun ama dur sen activision da çalıştığın için 24 kere bitirdin bu oyunu ona göre konuşuyosun dmi sende haklısın :) Boş insanlarsınız çok boş :)

Bu yazdığımdan bunu anladıysan geçmiş olsun. Oyunun senaryosu derken işlenen konuyu kastetmiştim zaten konuyu anlayabilmek için oyunu oynamaya da gerek yok. Benim eleştirdiğim şey oyunun gelecek temasını işlemesi, saçma sapan silahlar, zıplamalar gibi şeyler ve oyunun gerçeklikle alakasının olması. Ayrıca ben fanboyluk yapmıyorum, oyunun güzel olmasını emin ol senden daha çok istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

atlas ismi ve askerleri, pilotların havada 360 derece hareket etmesi ve daha birçok özelliği titanfall dan yani respawn entertainment den çalmışlar, hadi çalmışlar demiyim esinlenmişler :) oyunda bir titanlar eksik herhalde onu da artık ayıp olmasın diye koymamışlar...

arkadaş şaka mısınız mal mısınız? lan o teknolojileri oyun firmaları mı buluyor? bilim adamları mı çalışıyor oralarda? patentleri oyun firmalarına mı ait ne mal mal konuşuyorsunuz arkadaş. her iki oyunda gelecekte geçiyor tabi ki benzerlikler olacak her iki uzak gelecek tarihli oyunda uçan araba olsa o ondan araklamış mı olacak? exoskeleton suit i hele ne bir filme mal edebilirsiniz ne bir oyuna yok efenim exoskeleton suit elysium filminden arakmış be mal oğlu mal arkadaş aç bir bu suitin tarihine youtube da ki 2007 2008 tarihli videolara bak ney neyden arak? sen kalkıp advanced warfare gibi dev bütçeli senaryo odaklı bir oyunu kalkıp senaryo modu olmayan titanfall denen oyunla bir tutuyorsun bravo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 30 Temmuz 2014; 19:04:03 >

• quote:

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: furko83<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Cpt.Percival<br><br>Eskiden grafikler kötü, senaryo iyiydi şimdi tam tersi oldu.</blockquote>Siz gerçekten adam olmazsınız siz varya boş laf yapan insanlardan başkası değilsiniz kaç kere oynadın senaryo modunu da böyle bi yorum yapabiliyosun ama dur sen activision da çalıştığın için 24 kere bitirdin bu oyunu ona göre konuşuyosun dmi sende haklısın :) Boş insanlarsınız çok boş :)</blockquote><br>Bu yazdığımdan bunu anladıysan geçmiş olsun. Oyunun senaryosu derken işlenen konuyu kastetmiştim zaten konuyu anlayabilmek için oyunu oynamaya da gerek yok. Benim eleştirdiğim şey oyunun gelecek temasını işlemesi, saçma sapan silahlar, zıplamalar gibi şeyler ve oyunun gerçeklikle alakasının olması. Ayrıca ben fanboyluk yapmıyorum, oyunun güzel olmasını emin ol senden daha çok istiyorum.

İşlenen konuyu kastediyorsan işlenen konu diyeceksin, senaryo deyince senaryo akla geliyor. Ayrıca COD AW piyasadaki en gerçekçi gelecek temasına sahip. Zaten Halo'da ki Mjolnir power suit, Crysis'teki Nanosuit, Titanfall'daki pilot giysisi, Metroid'deki top olan Power Suit çok gerçekçiler zaten. Bu oyunlarda ki silahlar da gerçekte olan silahlar ve hiç saçma değiller. Bir de bu oyunlar gelecek temalı olduğu için çok kötü o yüzden COD AW kesin kötü olacak değil mi? İtiraf et sen oyunun iyi olmasını falan istemiyorsun. İçin için oyun kötü olsa da biraz daha kötülesem diyorsun. Yoksa bu kadar önyargılı olmazdın.

• quote:

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Cpt.Percival<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: furko83<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Cpt.Percival<br><br>Eskiden grafikler kötü, senaryo iyiydi şimdi tam tersi oldu.</blockquote>Siz gerçekten adam olmazsınız siz varya boş laf yapan insanlardan başkası değilsiniz kaç kere oynadın senaryo modunu da böyle bi yorum yapabiliyosun ama dur sen activision da çalıştığın için 24 kere bitirdin bu oyunu ona göre konuşuyosun dmi sende haklısın :) Boş insanlarsınız çok boş :)</blockquote><br>Bu yazdığımdan bunu anladıysan geçmiş olsun. Oyunun senaryosu derken işlenen konuyu kastetmiştim zaten konuyu anlayabilmek için oyunu oynamaya da gerek yok. Benim eleştirdiğim şey oyunun gelecek temasını işlemesi, saçma sapan silahlar, zıplamalar gibi şeyler ve oyunun gerçeklikle alakasının olması. Ayrıca ben fanboyluk yapmıyorum, oyunun güzel olmasını emin ol senden daha çok istiyorum.</blockquote><br><br>İşlenen konuyu kastediyorsan işlenen konu diyeceksin, senaryo deyince senaryo akla geliyor. Ayrıca COD AW piyasadaki en gerçekçi gelecek temasına sahip. Zaten Halo'da ki Mjolnir power suit, Crysis'teki Nanosuit, Titanfall'daki pilot giysisi, Metroid'deki top olan Power Suit çok gerçekçiler zaten. Bu oyunlarda ki silahlar da gerçekte olan silahlar ve hiç saçma değiller. Bir de bu oyunlar gelecek temalı olduğu için çok kötü o yüzden COD AW kesin kötü olacak değil mi? İtiraf et sen oyunun iyi olmasını falan istemiyorsun. İçin için oyun kötü olsa da biraz daha kötülesem diyorsun. Yoksa bu kadar önyargılı olmazdın.

Gerçekçilik derken grafikten bahsetmiyorum. Gerçekte olmayan şeylerin oyunda olmasından bahsediyorum mesela ben gerçekte 10-15 metre yüksekliğe zıplayabilen insan, savaşan ve uçan robotlar gibi şeyler görmedim eğer sen gördüysen veya biliyorsan beni de aydınlatırsan sevinirim.
    Ben oyun çok kötü olacak demedim sadece gelecek temasını işlediği için eleştirdim. Ayrıca neden oynayacağım bir oyunun kötü olmasını isteyeyim ?

• quote:

quote:

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Cpt.Percival<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: furko83<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Cpt.Percival<br><br>Eskiden grafikler kötü, senaryo iyiydi şimdi tam tersi oldu.</blockquote>Siz gerçekten adam olmazsınız siz varya boş laf yapan insanlardan başkası değilsiniz kaç kere oynadın senaryo modunu da böyle bi yorum yapabiliyosun ama dur sen activision da çalıştığın için 24 kere bitirdin bu oyunu ona göre konuşuyosun dmi sende haklısın :) Boş insanlarsınız çok boş :)</blockquote><br>Bu yazdığımdan bunu anladıysan geçmiş olsun. Oyunun senaryosu derken işlenen konuyu kastetmiştim zaten konuyu anlayabilmek için oyunu oynamaya da gerek yok. Benim eleştirdiğim şey oyunun gelecek temasını işlemesi, saçma sapan silahlar, zıplamalar gibi şeyler ve oyunun gerçeklikle alakasının olması. Ayrıca ben fanboyluk yapmıyorum, oyunun güzel olmasını emin ol senden daha çok istiyorum.</blockquote><br><br>İşlenen konuyu kastediyorsan işlenen konu diyeceksin, senaryo deyince senaryo akla geliyor. Ayrıca COD AW piyasadaki en gerçekçi gelecek temasına sahip. Zaten Halo'da ki Mjolnir power suit, Crysis'teki Nanosuit, Titanfall'daki pilot giysisi, Metroid'deki top olan Power Suit çok gerçekçiler zaten. Bu oyunlarda ki silahlar da gerçekte olan silahlar ve hiç saçma değiller. Bir de bu oyunlar gelecek temalı olduğu için çok kötü o yüzden COD AW kesin kötü olacak değil mi? İtiraf et sen oyunun iyi olmasını falan istemiyorsun. İçin için oyun kötü olsa da biraz daha kötülesem diyorsun. Yoksa bu kadar önyargılı olmazdın.

Gerçekçilik derken grafikten bahsetmiyorum. Gerçekte olmayan şeylerin oyunda olmasından bahsediyorum mesela ben gerçekte 10-15 metre yüksekliğe zıplayabilen insan, savaşan ve uçan robotlar gibi şeyler görmedim eğer sen gördüysen veya biliyorsan beni de aydınlatırsan sevinirim.
    Ben oyun çok kötü olacak demedim sadece gelecek temasını işlediği için eleştirdim. Ayrıca neden oynayacağım bir oyunun kötü olmasını isteyeyim ?

o oyunda göreceğin çoğu şeyin emin ol prototipleri şu an deneniyor sen tabi görmezsin kim takar seni devlet sırlarını sana mı gösterecekler. exoskeleton suit en basit örneği yıllardır geliştiriliyor engelliler ki bu işin süsü asıl askeri amaçlı olarak. daha bizim bilmediğimiz ne teknolojiler var bugün çıkan son kullanıcıya gelen! teknolojik ürünler eskimiş teknolojilerdir. sen en üst seviye 3, 4 bin dolarlık bir işlemci görüp ağzının suyu akarken ondan kat kat güçlüleri gizli bilişim merkezlerinde kullanılıyor sen zurnanın zırt dediği kişisin sindirimin son halkasısın tabi ki sana bize göstermezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 30 Temmuz 2014; 22:42:40 >

• sledge hammer ne kulanıyorsa aynısından banada verin cok ucmuslr bu kdr gelecek teması iyi gitmemis

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Cpt.Percival<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: furko83<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Cpt.Percival<br><br>Eskiden grafikler kötü, senaryo iyiydi şimdi tam tersi oldu.</blockquote>Siz gerçekten adam olmazsınız siz varya boş laf yapan insanlardan başkası değilsiniz kaç kere oynadın senaryo modunu da böyle bi yorum yapabiliyosun ama dur sen activision da çalıştığın için 24 kere bitirdin bu oyunu ona göre konuşuyosun dmi sende haklısın :) Boş insanlarsınız çok boş :)</blockquote><br>Bu yazdığımdan bunu anladıysan geçmiş olsun. Oyunun senaryosu derken işlenen konuyu kastetmiştim zaten konuyu anlayabilmek için oyunu oynamaya da gerek yok. Benim eleştirdiğim şey oyunun gelecek temasını işlemesi, saçma sapan silahlar, zıplamalar gibi şeyler ve oyunun gerçeklikle alakasının olması. Ayrıca ben fanboyluk yapmıyorum, oyunun güzel olmasını emin ol senden daha çok istiyorum.</blockquote><br><br>İşlenen konuyu kastediyorsan işlenen konu diyeceksin, senaryo deyince senaryo akla geliyor. Ayrıca COD AW piyasadaki en gerçekçi gelecek temasına sahip. Zaten Halo'da ki Mjolnir power suit, Crysis'teki Nanosuit, Titanfall'daki pilot giysisi, Metroid'deki top olan Power Suit çok gerçekçiler zaten. Bu oyunlarda ki silahlar da gerçekte olan silahlar ve hiç saçma değiller. Bir de bu oyunlar gelecek temalı olduğu için çok kötü o yüzden COD AW kesin kötü olacak değil mi? İtiraf et sen oyunun iyi olmasını falan istemiyorsun. İçin için oyun kötü olsa da biraz daha kötülesem diyorsun. Yoksa bu kadar önyargılı olmazdın.</blockquote><br>Gerçekçilik derken grafikten bahsetmiyorum. Gerçekte olmayan şeylerin oyunda olmasından bahsediyorum mesela ben gerçekte 10-15 metre yüksekliğe zıplayabilen insan, savaşan ve uçan robotlar gibi şeyler görmedim eğer sen gördüysen veya biliyorsan beni de aydınlatırsan sevinirim.<br>Ben oyun çok kötü olacak demedim sadece gelecek temasını işlediği için eleştirdim. Ayrıca neden oynayacağım bir oyunun kötü olmasını isteyeyim ?

1950 yılında yaşayan insanlarda savaşlarda red dot sight, hayalet uçak, insansız hava aracı, bomba imha robotu gibi şeyler görmüyorlardı bunu unutma. Ayrıca COD'daki her şey gerçekte olan prototiplere dayanarak yapılıyor.

Bu exoskeleton
    https://www.youtube.com/watch?v=p2W23ysgWKI

Bu da başka bir model
    https://www.youtube.com/watch?v=-UpxsrlLbpU

O savaşan uçan robotlara en yakın şey şu anda bu (gerçe bu BO2'deki bomba yüklü uav'lere daha yakın)
    http://en.wikipedia.org/wiki/IAI_Harpy

Asimo'nun gelişimine bakarak exoskeleton teknolojisinin 40 sene sonra nereye gelebileceğini de tahmin edebilirsin.

http://www.youtube.com/watch?v=3wwB43D0FG8

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.