Şimdi Ara

Call of Duty Black Ops 7 {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
10
Favori
5.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Rampage kullanıcısına yanıt

    MW serisinin içine etmişlerdi. Black Ops serisinin de içine etmişler. Yazık gerçekten. O ağırlığı olan oyun gitmiş yerine saçma sapan bir şey gelmiş. Para uğruna koskoca seriyi Fortnite'a çevirdikleri yetmezmiş gibi hikaye modunun da içine etmişler.


    Reznov reis gör bak neler yapmışlar oyuna Call of Duty Black Ops 7 {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

    _____________________________

    Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • senaryo modundan ne bekliyorsunuz arkadaşlar. zaten FPS oyunlarında senaryo olarak artık yapılacak bir şey kalmadı. bi gecelek, bi geçmiş, bi modern savaşlar dönüp duruyoruz. BF'nin de senaryo modu ortada. beğenen yok. artık önemseyen kalmadı. tek umut infinity ward. eli yüzü düzgün bir senaryo gelirse bunlardan gelir seneye.

    _____________________________
    Mankind was born on earth, it was never meant to die here.


    Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

    Onlardan da gelmez son 2 oyundur yaptıkları belli zaten bundan daha da kötüsünün geleceğine eminim şahsen.

    _____________________________
  • Askeri temaya geçecekleri belli sıradaki oyunla, yine diyorum eskiye dönseler paranın içinden geçerler yine. Çok zor değil ghost gibi ikonik karakterlerin olduğu dönemde alternatif bi hikaye yap, peynir ekmek gibi satarsın.

    _____________________________
    If you place your hopes in anything, they will be betrayed.

    Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Kage. kullanıcısına yanıt

    satış dertleri yok ki. cod'un alternatifi yok. insanlar bunu kabul etmemekte ısrar ediyor. ne BF ne de başka bir FPS Cod alternatifi değil şuanda.

    _____________________________
    Mankind was born on earth, it was never meant to die here.


    Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • Bu oyunda sbmm kalkmış heralde, benim gibi iyi olmayan oyuncular için kötü olmuş her maç pro oyuncular patates ediyorlar, önceden ne güzel kendi seviyemde oyuncularla oynayıp 3 5 adam vurup zevk alıyordum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Oyun bugün çıktı ve hikaye modunun yorumları fecaat. Baya Black Ops 2 den fan servis dolu ama Black Ops 3 saçmalığı tadında bir iş çıkarmışlar deniyor. Üzücü. Muhtemelen yine senenin en çok satanlarından biri olacak.

    _____________________________
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

    Yani zarara uğrayacaklar demiyorum ama abartı para kazanmayacaklar bu sefer oynayan yok ki adam gibi, oyunun çıktığını bile bilmiyor çoğu insan o kadar umrunda olmadı kimsenin. DLC gibi oyun çıkardılar normal biraz, BF de hikaye oynayan yok adam gibi de CoD hikayesini çok seven bayağı insan bulursun böyle bi hikaye rezalettir bu oyunda malesef.


    Bu arada oyunun ana toprağı amerika playstation store a baktım 1.bile değil daha bugün çıkmasına rağmen. Normalde CoD'un 2 ay önceden full 1.likte oturuyor olması gerekiyordu bu mağazada. Burda bile o kadar satmadıysa sen düşün gerisini. 1.5 aylık olmasına rağmen BF6 dibinde satışlarda hala daha, özellikle bf amerika'dan çok eu da popüler bi oyun.


    Bu seferki cod olmadı ne yazık ki bunu herkesin kabullenmesi gerek, o yüzden askeri temaya geçeceklerini düşünüyorum uzun zaman sonra cod ilk defa satmadı düzgün.


    Call of Duty Black Ops 7 {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}
    _____________________________
    If you place your hopes in anything, they will be betrayed.

    Promises will go unfulfilled and faith will be let down.




  • X'de bir kaç video gördüm şaka falan sandım ama baya baya oyunun içine etmişler.

    _____________________________
    ||İ7 14700K||Corsair Vengeance 32 GB DDR5 7200MHz||MSI 5080 SUPRIM X 16 GB||
    Samsung Odyssey OLED G9 49"inç
    || Origin - Steam ID : GRKM_LXI
  • Düşmanların üstüne eklenen can barı kopardı beni. Aksiyon rpg oynuyoruz sanki. Güzelim seri ne hale geldi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promedyumx -- 14 Kasım 2025; 13:45:36 >
    _____________________________
  • Kage. kullanıcısına yanıt

    hocam attığınız görselde oyun üçüncü sırada zaten. :) activision artık COD oyunlarını tek bir menüde topladığı için böyle gözüküyor ismi. yazdıklarınızı direkt çürütüyor. kaldı ki gamepass de olan bir oyun cod bunu da unutmamak lazım. ona rağmen PS tarafında ilk üçe girmiş işte daha ne olsun.



    Call of Duty Black Ops 7 {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}

    anlık Twitch izleyici sayısı. hafta içi mesai saatlerinde. kimsenin unuttuğu, bilmediği bir durum yok. dün akşam daha da fazlaydı.


    gene diyorum. bakın COD'un alternatifi yok. keşke olsa parasını verip daha iyisini oynasak. ben de demiyorum ki zaten COD şu an ki haliyle muhteşem 10/10 Goty adayı diye. adamların rakibi olmadığı için yeni oyun diye getirdikleri oyundaki maplerin yarısı zaten eski oyundaki mapler.


    COD da bir nevi FC (FIFA) gibi bir ip. yani bu tarz bir iş istiyorsan alternatifin yok.


    dünden beri MP modunu oynuyorum 29 LvL oldum. istisnasız her COD oyununun Mp kısmını oynamaya çalışmışımdır.


    açıkçası MP modu COD oyuncularının istediğini veriyor gene. vuruş hissiyatı BO6'a göre biraz daha iyi gibi geldi. hele HS hissiyatı muazzam iyi olmuş. headshot vurmak ayrı bir zevk veriyor şu oyunda. yeni mapler de fena değil. Futuristik temayı sevmeyebilirsiniz, anlarım. ama MP gameplay tarafı halen klasik COD mpsinden bekleneni veriyor.


    açıkçası mantıklı fiyatlarla devam etse ya da 12 ay gibi seçenekleri gelse gamepass'i sırf cod serileri için devam ettirirdim.


    özetle sürekli dediğim gibi. 1-2 saat seri oynanışa sahip FPS başka bir alternatifim yok çünkü. varsa söyleyin onu deneyelim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 14 Kasım 2025; 14:16:21 >
    _____________________________
    Mankind was born on earth, it was never meant to die here.


    Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.




  • 1 aydır CoD oynamıyordum baya özlemişim. Hafta sonu eve kapanıp CoD keyfi yaparız artik.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
    PC SPECS:
    CPU: AMD Ryzen 5 9600X | Motherboard: ASUS PRIME B650M-K | RAM: CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB 6400MHz CL36 | GPU: GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 | SSD: MSI 1TB SPATIUM M470 PRO | CASE: MSI MAG FORGE 121A | CPU Cooler: MSI MAG COREFROZR AA13 | PSU: MSI MAG A750BN 750W 80+ Bronze | Mouse: SteelSeries Rival 3 Gen 2 | Keyboard: Logitech G213 | Headset: SteelSeries Arctis Nova 7 | Monitör: ASUS ROG Strix XG259CS 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP USB-C Adaptive Sync Pivot HDR400 FHD Fast IPS Gaming Monitör | Console: Steam Deck OLED 1TB | TV: LG 55'' OLED C5
  • supressor kullanıcısına yanıt

    SBMM kalkti ise ben alirim bu oyunu 

    _____________________________
  • ultrAslan187 kullanıcısına yanıt
    Aynen kaldırmışlar rahatlıkla alabilirsiniz 🥳

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • mw3 ün campaign i rezalet diyorduk ama bununki ondan bile kat ve kat kötü.İşte single varmı var diye eklemişler.seriyi bozmamak üzere bitireceğiz.

    _____________________________
    SONY Playstation 5 Digital Sürüm

    AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.