Şimdi Ara

Call Of Duty 2 takıldım yardım (geçtim)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • call of duty'de bi bölüm var takıldım geçemiyorum uyuz oldum .. binadan çıktığım an vuruyolar napıcam burda ? daha önce sanki geçmiştim ama format attıktan sonra bidaha kurdum şimdi geçemiyorum

Kirlilik yaratmayalım link veriyorum fotolar için :

http://img376.imageshack.us/img376/3712/cod2sps2007070820470467jw0.jpg
    http://img376.imageshack.us/img376/6232/cod2sps2007070820471037mw3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManitoN -- 9 Temmuz 2007; 22:21:54 >

• Dışarı sis at ardından adamların dibine el bombası binadan çık kuytu bi yere geç taramalıyı çek sisin arasında gezdir namlu kırmızı olunca ateş et.
  • Dostum Call of DUty nin tüm serilerini bitirmiştim.

Call of Duty
    Call of Duty United Offensive
    Call of Duty 2

Ama yıllar önce bitirdiğim için aklımda kalan hiçbirşey yok.Eğer oyunu tekrar yükleyebilirsem her bölümü takır takır geçerim şahsen oyunu 1 günde bitirdim(ama canım çıktı)
  • oradakia almanların bi kaçını vurup sola doğru depar at. Önüne gelenlerle felan uğraşma. Yıldızın oraya gidince yeni görev gelir. Yıldız sanırım köyün girişinin orda bir yeri gösteriyo.
  • Sen bi yarım saat bekle bende yüklü giriyim bi oynuyum bölümün adı ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

Sen bi yarım saat bekle bende yüklü giriyim bi oynuyum bölümün adı ne?

amerika görevlerinde d-day , defending the point görevi ..
  • quote:

tamam dediğin gibi koşucağım tüm yola sis attım sonra koştum geçtim saolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CALL of DUTY 2 yi bitiren varmı.
    19 yıl önce açıldı
    Call Of Duty 1 NASIL KURULUR
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

quote:

tamam dediğin gibi koşucağım tüm yola sis attım sonra koştum geçtim saolun

Önemli değil bende orayı oynuyorum.

• bi soruda benden. mp oynmak için key istiyo. olanı varsa bi zahmet atnger@hotmail.com
  • eheh evet gıcık bi yer oynarken ben de zorlanmiştim burada biraz. ss leri görünce hemen canlandi gözümde :D
  • Burada kapıdan hızla çıkıp sola dönüp yne hızla ilerideki binanın arkasında ki siperlere giden büyük kapıdan çıkman gerekiyor. Fakat dikkat et kapıya çıkmadan önce ki evin arkasın da sürpriz naziler var. Silahlarının dolu olması gerekiyor.
  • Ben 2 kere bölüm bitirdim callof duty de ama resimle pek bişey anlayamadım.
  • Çok kısa ama uğraştıran bir bölümdü. Bu bölümün en sonun da siperlerin olduğu kısım da yeşil sis bombasını patlatıp hava ve kara birliklerine yerimizi belirtip nazileri bombalamasını sağlıyorduk.
  • call of duty nin bir şifresi var oyunda istediğin bölümden başlayabiliyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: icen

call of duty nin bir şifresi var oyunda istediğin bölümden başlayabiliyorsunuz

GTA Vice City dışında hiçbir oyunda şifre kullanmadım,inanın daha zevkli oluyor.
  • ben d day bölümünde takılı kaldım dağa tırmanamıyom ne kadarda uğraşsam gene tırmanamıyom adamlarıda öldürdüm adamda kalmadı ama askerler boşa gene ateş ediyolar nasıl tırmanıcam lütfen biri yardımcı olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.