Şimdi Ara

Call of duty 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cod2 nin multiplayer i çalışıyor ama single player çalışmıyor . singeplayer i çalıştırdığımda '' please insert the correct CD/DVD-ROM select and restart appilication diyor. bu neyden kaynaklanabilir çözüm söyleyecek varsda mutlaka yazsın teşekkürler

• c...... yaptın mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingphin

c...... yaptın mı?

cok ii ya ... bencede c...... yapman lazım

• Kısaca oyun korumasından dolayı o hatayı verir...
  • arkadaslar benımde bı sorunum var
    ben bu oyunu kurucam ama olmuyo altta resımlerı goruceksınız
    hem ana klasor hemde \setup klasorunun resmı
    setup.exe yı tıklıyorum ama hıcbısey olmuyor ıkonlarıda goruyosunuz zaten nedır sorun anlamadım

Call of duty 2

Call of duty 2

• Belki de COD2.msi dosyasını açman gerekiyordur..
  • oyle yapınca "bu program bu sekılde dırek calısmaz setup.exe yı calıstırın" dıyor
  • üstünü karaladığın dosyayı aç içinde .exe olanı kopyala c'de oyunun klasörünün içine yapıştır bu dosya zaten var değiştirmek istiyor musun diye sorar (eğer sormazsa yanlış yere atıyorsun demektir) evet de güle güle oyna
  • arkadaslar o D... C... olaylarını bılıyorum sız msjı tam okumadınız galıba oyun kurulu degıl ISOyu actım harddiske ordan ınstall olayına gırıcem ama olmuyo!!!
  • "please insert the correct CD/DVD-ROM select and restart appilication"..bende de ayni sorun..call of the duty 2..6 cd olarak verildi..yükleme tamam ama oyunu açamiyorum..yukarıdaki uyari geliyor.. yardimci olabilir misiniz..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercaydin

"please insert the correct CD/DVD-ROM select and restart appilication"..bende de ayni sorun..call of the duty 2..6 cd olarak verildi..yükleme tamam ama oyunu açamiyorum..yukarıdaki uyari geliyor.. yardimci olabilir misiniz..?

pm attım.
  • yok mu hala derdıme care!!!!!!!!!!!
  • rıca etsem bana bu oyunun DVD sıne sahıp olan bı arkadasım ana klasordekı
    instmsia.exe
    instmsiw.exe
    launch.exe
    setup.exe
    launch.ini
    setup.ini
    version.inf
    dosyalarını emrebey@gmail.com adesıne yollayabılır mı acaba???
  • Buraya yükledim işine yarar mı bilmiyorum ama. Kolay gelsin...

http://rapidshare.de/files/7939265/cod.rar.html
  • arkadasım saol dosyalar ıcın ama bu seferde alttakı gıbı dıyo
     Call of duty 2
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingphin

c...... yaptın mı?

Walla bu donemde muthis espri walla

• tamam sorun cozuldu sanırım arkadasım saol
    buarada benle aynı sorunu yasayan bı arkadas varmıs
    phalanxın verdıgı dosyayı kopyalasın kendılerının uzerıne bıde netten ISScript9.msi dosyasını cekıp kopyalasın suan basladı setup ıslemım umarm sorunsuz bı sekılde kurulur oyun...
  • İşe yaradığına sevindim...
  • abi phalanx lutfen setup DOSYASINI (exe degil) Kosmoz72@mynet adresine yollamısın? veya rapidshareeee
    yolla plssssssssssssssssssssssssssss
  • yaw herkes c.... yaparak oynuyor besbelli bi olay ama hala yasak devam ediyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.