arkadaşlar cod2 nin multiplayer i çalışıyor ama single player çalışmıyor . singeplayer i çalıştırdığımda '' please insert the correct CD/DVD-ROM select and restart appilication diyor. bu neyden kaynaklanabilir çözüm söyleyecek varsda mutlaka yazsın teşekkürler
c...... yaptın mı?
quote:
Orjinalden alıntı: kingphin
c...... yaptın mı?
cok ii ya ... bencede c...... yapman lazım
Kısaca oyun korumasından dolayı o hatayı verir...
arkadaslar benımde bı sorunum var ben bu oyunu kurucam ama olmuyo altta resımlerı goruceksınız hem ana klasor hemde \setup klasorunun resmı setup.exe yı tıklıyorum ama hıcbısey olmuyor ıkonlarıda goruyosunuz zaten nedır sorun anlamadım
Belki de COD2.msi dosyasını açman gerekiyordur..
oyle yapınca "bu program bu sekılde dırek calısmaz setup.exe yı calıstırın" dıyor
üstünü karaladığın dosyayı aç içinde .exe olanı kopyala c'de oyunun klasörünün içine yapıştır bu dosya zaten var değiştirmek istiyor musun diye sorar (eğer sormazsa yanlış yere atıyorsun demektir) evet de güle güle oyna
arkadaslar o D... C... olaylarını bılıyorum sız msjı tam okumadınız galıba oyun kurulu degıl ISOyu actım harddiske ordan ınstall olayına gırıcem ama olmuyo!!!
"please insert the correct CD/DVD-ROM select and restart appilication"..bende de ayni sorun..call of the duty 2..6 cd olarak verildi..yükleme tamam ama oyunu açamiyorum..yukarıdaki uyari geliyor.. yardimci olabilir misiniz..?
quote:
Orjinalden alıntı: ercaydin
"please insert the correct CD/DVD-ROM select and restart appilication"..bende de ayni sorun..call of the duty 2..6 cd olarak verildi..yükleme tamam ama oyunu açamiyorum..yukarıdaki uyari geliyor.. yardimci olabilir misiniz..?
pm attım.
yok mu hala derdıme care!!!!!!!!!!!
rıca etsem bana bu oyunun DVD sıne sahıp olan bı arkadasım ana klasordekı instmsia.exe instmsiw.exe launch.exe setup.exe launch.ini setup.ini version.inf dosyalarını emrebey@gmail.com adesıne yollayabılır mı acaba???
Buraya yükledim işine yarar mı bilmiyorum ama. Kolay gelsin...