Şimdi Ara

Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth (2006) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
711
Cevap
0
Favori
43.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kaç bölüm sonra ilk silahımıza kavuşuyoruz?
  • kaçıncı bölümdesin bilmiyorum ama hapisaneli bölüme gelmeden silah yok yani otelden kaçtıktan sonra silahları alıyoz
  • traffic yukarda bi tane mekanizme var odaların birinde onu sen kaldırmıycaksın hani şu bi tünelden girdigimiz yerde bizim fbı ajanı kilitli kalmıştı ya odaların içinde bi yerde anahtar var fbı ajanın oldugu hapisaneyi açan anahtarı alcan alt katta bi odada kasanın içinde herhalde hem anahtar var hemde ajana verilecek bi silah var onu alıp geri fbı ajanın oldugu yere gidiyosun adama silahı veriyon o seni takıp ediyor senin yalama olmuş dedigin mekanızmanın başına fbı ajanıyla beraber geliyosun o çeviriyor sende aşagıya inip açılan yerden içeri giriyosun devamı bi kaç sayfa geride yazıyor ordan bulabilirisn olmassa gene sorabilirisn
  • yaw arkadaşlar bu gemili bölümde 2 adamla beraber yaratıklardan kaçıyoz sona aşagıda bi yere gidiyoz.hani bı yaratık gelip yoldaki boruyu patlatıyo yol buharla kapanıyor yan tarafta bi vana var onu çevirip gaz kesilince devam ediyoz kaptanın odaya geliyoz kaptan intihar ediyor bende aşagıya havalandırma ve kazanların oldugu yere iniyom kazanın kapagını kapatıyom ordaki vanaları ve diger yerdeki vanaları çevirmeye çalışoıyorum hiçbiri dönmüyor sonra havalandırmaların birine giriyorum ve yukarı kattaki 2 adamda öluyor sona hiçbişey yapamıyorum ha bire dönüyorum jackın degil ama benim başım döndü valla.diger sayfalarda bomba ile havalandırmadaki pervaneyi patlat diger bi sayfada anahtarla kapıyı aç diyor?fakat ne anahtar var bende nede bomba var elimde araya araya sinir oldum yukarı çıkmaya çalışıyom yukarı çıkış kapısıda sıkışmış açılmıyor deli oldum ne yapmalayım nasıl geçmeliyim????????????
    acaba bi yerde bomba veya anahtar vardıda benmi atladım yok eger benim dolanıp durdugum yerdeyse nerde yardım plase!!!!!!




  • Kaptanın karşısındaki odayı açtın mı? Dinamit orada gibi anımsıyorum...
  • Bu arada hayatımda bu kadar gıcık bir oyun görmedim. Bug sayısı çok fazla. Grafikler çok eski ve göz yoruyor. İlk başlarda atmosfer güzelken, daha sonra arcade havası veriyor. Çok daha iyi olabilirdi. Oyunu gereksiz yere zorlaştırmışlar. Tadına varamadım... (Nerede Silent hill2...Nerede Cthulhu...)
  • Mağaralı bölümü geçemiyorum sembolelr var takıldım kaldım dönüp dolaşıyorum aynı yerde midem bulandı
  • ya ordaki hiçbi kapı açılmıyor orda 4 döndüm yok anasını satayım
    bizim adamların öldügü yerde 3 kapı var 3 de kilitli bi yer açık ordada bi yardım çantası bi kitap bide şarjör var başka bişey yok
    başka nerede bu geçiş bomba kapı falan nedir???????????????????????????????????????????????????????????
  • Oyun bitmiştir arkadaşlar. (bu beladan kurtulduk)
    Yardımcı olan herkese (özellike X_CRAYZ) teşekkürlerimi sunarım.
    Wertoni davartoi@mynet.com adresine save dosyanı gönderebilirsin. (sadece takıldığın bölümü)// Winrar ya da winziple sıkıştır. 250 le 350kb. arasında olacaktır. //Bakarım, sana da haber veririm.
  • Sağol wertoni
  • yaw beyler.%83 teyim.su adamlar bizi hucreye kapattılar ya.neyse ordan kactık silahımızada kavustuk ama ondan sonrası gelmiyo ya???yaratıgada zehirli cicegi yedirip oldurdum.selale falan war.altına giriyom deniz yıldızlari war ordan gecemiyo..elimde bi yesil tas war.cekicle soktum...onu falanmi kullancaz acaba???bi yardim lutfeeennnn?????saolun....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: asabii

    yaw beyler.%83 teyim.su adamlar bizi hucreye kapattılar ya.neyse ordan kactık silahımızada kavustuk ama ondan sonrası gelmiyo ya???yaratıgada zehirli cicegi yedirip oldurdum.selale falan war.altına giriyom deniz yıldızlari war ordan gecemiyo..elimde bi yesil tas war.cekicle soktum...onu falanmi kullancaz acaba???bi yardim lutfeeennnn?????saolun....

    Elindeki taşla ne yapacağını bu sayfada anlattım. Biraz yukarıda olacak...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: devartoi

    quote:

    Orjinalden alıntı: diego

    Teşekkürler,devaroti.Takıldığım yeri geçtim,fakat şimdide"Air-filled Tunnels" bölümünde nereye gidicem bilmiyorum.Yaratığı hücrede zehirledim,çekici aldım,yeşil taşı söktüm,kaıyı bulamıyorum.Bu yeşil taşı nereye takıcam.Ayrıca "weed killer" ı napıcam bilmiyorum.Neye yarıyor acaba?

    Şimdi...
    Öncelikle bahsettiğin yeri net olarak hatırlamıyorum ama sen yazacaklarımı bir dene.

    Yeşil taşı takacağın yerin tarifi: Bildiğin üzere labarotuvar 2 kapılı. Kapılardan birisi seni çantanı aldığın yere götürüyor. Merdivenlerden inme. Sağ tarafta bir oda var. Odada (yanlış hatırlamıyorsam) bir ranza ve sağlık paketi olacak. Ayrıca uzun bir (sarmaşık gibi) bitki var. Kafanı yukarı kaldırırsan sarmaşıklardan tırmanabileceğin bir yer olduğunu göreceksin. Bunu yapmadan önce sarmaşığı kurutman gerekiyor. Kurtman içinde yağdanlık gibi bir nesneye ihtiyacın var. Bu sanırım "weed killer" dediğin şey. Yukarı çıkınca taşı kullanabilirsin. Başarılar.

    İşte böyle birşeydi...




  • devartoi.hay Allah razi olsun be...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: asabii

    devartoi.hay Allah razi olsun be...

    Hiç önemli değil. Oyunun, insanı çileden çıkartacak kadar zor olduğunu biliyorum. İki hatta üç saat boşa gezindiğim zamanlar oldu.
    Takıldığın yerlerde yine sor. Hatırladıklarımı cevaplarım...
  • Ben yukarda sorduğum soruyu yinelemek istiyorum. Cevap verildi ama uymuyor.

    Verilen cevapta kasayı açmam gerektiği söyleniyor ancak kombinasyonu öğrenmem gerekli önce. Bunu nerden öğrenebilirim. Üstelik mekanızmanın yanına çıktığımda bir daha aşşağıya inemiyorum çünkü çıktığım yerdeki geçiş tuzaklı aynı yeri bir daha açamıyorum. Yani mekanizmanın olduğu bölümde dolanıyorum. Br yardım edin yaw kafayı yiyeceğim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: moonshine traffic

    Ben yukarda sorduğum soruyu yinelemek istiyorum. Cevap verildi ama uymuyor.

    Verilen cevapta kasayı açmam gerektiği söyleniyor ancak kombinasyonu öğrenmem gerekli önce. Bunu nerden öğrenebilirim. Üstelik mekanızmanın yanına çıktığımda bir daha aşşağıya inemiyorum çünkü çıktığım yerdeki geçiş tuzaklı aynı yeri bir daha açamıyorum. Yani mekanizmanın olduğu bölümde dolanıyorum. Br yardım edin yaw kafayı yiyeceğim


    Oyunda o kadar bug var ki ben bazı yerleri nasıl geçtim anlamıyorum. Merdivenlerden aşağı in. Bariyerlerden zıplayamıyorsun(güya) ama ben zıpladım işte!
    Bir dene. Yukarıdaki işini bitirince söylediğim yerden aşağı inmeye çalış. Bir kaç denemden sonra zıpğlayacağın yeri bulursun. (oyunu gereksiz yere zorlaştırmışlar işte) kombinasyonlara gelince, elindeki belgelerden birindedir muhakkak. Hatırlamıyorum.




  • Kombinasyon yukarıdaki belgelerde olmalı. Çünkü yukarıya çıkmadan kasaya dokunamıyorsun bile...
    Bu yüzden yukarıdaki işini bitirmeden aşağı inmeye çalışma.
  • Şimdi anladım yaw. Ben nasıl olsa bel hizasında bir yere tırmanamıyor diye hiç oraya zıplamayı düşünmedim bile. Şimdi duyunca "bu ne şimdi ya" dedim. Deniyelim bakalım biraz kasacak gibi. Sağol.

    Ben burayı çok rahatsız edeceğim gibi geliyor :)
  • yaw arkadaşlar ben hala bu gemi kzanın oldugu yerde dönüyorum duruyorum %78 inde oyunu bırakıcam nerdeyse bug mu var nedir anlamdım herşey dogru gözüküyor ama bı çıkış yok ne bomba var nede anahtar öylece kalakaldım yok ya bu kadar sinir edici bi oyun oynamamıştım
    ya acıyorumda bu kadar oynadım silmekte istemiyorum
    yardım lütfen?????????
    ya bu arada devartoi benim evde int yokki ben sana save dosyasını atamam o yüzden benim geçmem lazım o bölümü hatırlayan arkadaşlar yardım edin?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.