Şimdi Ara

Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth (2006) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
0
Favori
43.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu mağraya girdikten hemen sonra ölüyorum.kaç kere denedim.ne yapacaz burda.ya da doğru yerden mi gidiyorum.

    Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth (2006) [ANA KONU]
  • @x_crazy burada ölmenin nedeni timekillerdan dolayı.yani zamanında ulaşamıyosun noktaya.ben yabancı sitelerede baktım herkes aynı problemle karşılaşmış.birisi oyunun exe dosyasınındaki ayarlarla uğraşıp adamn hızını artırmış.bende burayı bu yolla geçtim.hex workshop denen bi program var.bunun 4.22 veya 4.23 sürümlerinden birini indirecen.oyunun exesini açacan.orada arama yapılacak yere şunu yaz:

    <movespeedwalk>

    arama yaptıktan sora sağ altta bulunan küçük yazılarla yazılmış adrese tıkla.sora yukarıdaki bazı yerler sarıya boyanacak ve sağ sütunda yazılar çıkacak .burada speedin yanında 380 yazıyor.ben onu 800 yaptım böyle geçtim burayı.kolay gelsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalimtürk -- 13 Nisan 2006; 19:31:44 >
  • valla aklım geçmişti böyle bir şey.adımları hızlandırmak için hile falan arıyodum bende. sağolasın dostum.
  • yaw beyler su rafineri deki asansore biniyoz ya.sonra o buyuk yaratık bi saldırıyo oluyoz.e kacamıyozda naapcaz??saolun..
  • Arkadaşlar üzülerek söylüyorumki oyunu bugün itibariyle bırakıyor ve siliyorum. Oyun ne için oynanırki, eğlenmek kafa boşaltmak vs..Bu oyun beni afadersiniz ama kabız etti be kardeşim !!!
    Bisürü abuk sabuk zorluklar, buglar..nedirki yani, altı üstü bi oyun oynucaz, resmen işkence çekiyoz bi yeri geçicez diye..
    Ben yeni oyunlara yelken açıyorum..Hepinize kolay gelsin valla
  • asansorde emergency düğmesi var ona bas
    quote:

    Orjinalden alıntı: asabii

    yaw beyler su rafineri deki asansore biniyoz ya.sonra o buyuk yaratık bi saldırıyo oluyoz.e kacamıyozda naapcaz??saolun..
  • sonunda bitti. ama sonu dandik olmuş bence. oyununu bitirmemde emeği geçen zalimtr'ye ve diğer arkadaşlara teşekkürler
  • önemli değil ne demek
    quote:

    Orjinalden alıntı: x_crazy

    sonunda bitti. ama sonu dandik olmuş bence. oyununu bitirmemde emeği geçen zalimtr'ye ve diğer arkadaşlara teşekkürler
  • ya arkadaşlar bu gemi bölümünde önce balık adamlar çıkıyo adamların birinden anahtar alıyoruz aşagıya inip şarjör alıp yukarı çıkıp aynı adama şarjörleri veriyoz sonra revir gibi bi yer var oraya giriyoz bi yaratıkta orda var onuda öldürüp mermi falan alıyoz tekrar dışarı çıkıyoz orda ne yapmam gerekiyo gene balıktan yaratıklar geliyo ama bişey olmuyor sonunda mermim bitiyor aşagıya indim kapılar kapalı yukarı çıktım gene kapalı kapılar acep ne yapmam gerekir?
  • o revirden bir şey daha alıp gene aynı adama veriyorsun sonra bir kaç balık adam daha geliyor onları tükettikten sonra oyunun güzel bir yeri başlıyor. ipucu: tutunucak bir yer bulmaya çalış.
  • sagol half life kardeş ama ben oraya girip ne var ne yok aldım ama ıvertoride bişey görünmüyoki ordan çıkıp adamın yanına gene gittim gene bişey olmadı bu sefer o balık adamlar çogaldı epey sona hep öldürdüler?
    neyse gene bi deneyim bakalım umarım bu sefer geçerim
  • arkadaşım ben trgamer da oyunun grafiklerine baktığımda güzel bir oyuna benziyodrdu bide bu oyun kaç cd
  • quote:

    Orjinalden alıntı: koray_58

    arkadaşım ben trgamer da oyunun grafiklerine baktığımda güzel bir oyuna benziyodrdu bide bu oyun kaç cd


    2 cd
  • bu oyunda görevler info da yazmıyor galiba yada ben bulamadım daha ilk başındayim kasabaya geldim ön kapısı polis şeritleri gii bir kaç bariyerle çevrili bir binaya yan kapıdan girdim kapıdaki adam beni dışarı attı sonra saklanarak girdim kapıya dolabı yittim (ya bu dolap itme olayında videolarda ellerini kullandığını görmüştüm adamımızın ama oyunda böyle bir durum yok kafası ile mi yitiyor nedir ) neyse adam kapıyı açana kadar tezgahnın arkasındaki delikten aşağı atladım bir herifle laklak yaptım eee sonrası ne ne yapacağım anlamadım iyi mi biri yardımcı olsun şu mission lar nerde yazıyor harita niye yok :(
  • arkadaşlar otelden kaçtıktan sonra kanalizasyonda havuzun içindeki suyu boşaltıyorum sonra havuzun kapağını açıp içine girmeye çalışıyorum ama olmuyor ne yapmam gerekiyor eksik ya da yanlış yaptığım bir şey mi var?
  • merhabalar.gemili bölümdeyim.pervaneleri vuruyorum sonra kaptanın adamı gelip bişiler konusuyor,telaş oluyor,adamı takıp edıyorum ,en son gırdıgımız yerde bolt the door diyo,kapıyı zaten surguluyorum,icerdekı kapılar acılmıyor biyerden sonra da etraf kırmızı oluyor ve ölüyorum.ne yapmam gerekli?yardım edersenız sevınırım.
  • yaw gencler be.rafineriden sonraki bolumdeyim.abi bu binanın icinde ortada buyuk bi tas warya onu kaldrıyom assa inene kadar kapanıyo naapcaz burda yaw???saolun..
  • merhabalar.gemili bölümdeyim.pervaneleri vuruyorum sonra kaptanın adamı gelip bişiler konusuyor,telaş oluyor,adamı takıp edıyorum ,en son gırdıgımız yerde bolt the door diyo,kapıyı zaten surguluyorum,icerdekı kapılar acılmıyor biyerden sonra da etraf kırmızı oluyor ve ölüyorum.ne yapmam gerekli?yardım edersenız sevınırım.
  • arkadaslar bi onceki bolumu gectim.da simdide bi yerdeyim uc tane heykel war arkalarında dugmeler ve uc sekil sembol war.kapıyı acmam gerekıyo ama acamıyorum??ne yapcaz??? sımdıden saolun....
  • ascabii (dagon,hydra,dagon,cthulhu,dagon,cthulhu).sırayla arkalarındakı dugmeye seri bi şekilde bas.
    benım sorumu cevaplayacak yok mu ?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.