Şimdi Ara

Çalıştığım Şirkette Yaşadağım Olay (Dava Edildim) [Lütfen Konuyu Üste Taşıyın]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün çalıştığım şirketin bayisinde görevlilerle şiddetli bir tartışma yaşadım. Olaylar silsilesi aklıma geldikçe sinirden dolayı ellerim titriyor. Yaşadığım tartışmayı anlatmaya başlıyorum. 4 yılı aşkın bir süredir ismini vermediğim şirketin faturalı tarifelerinden yararlanan bir müşteriyim ve çalışanıyım. Şu anda kullandığım tarifemin içeriğinde her yöne bin dakika ve SMS ile 5GB veri transferi bulunmakta, zamanında müşteri hizmetleri ile yaptığım pazarlık sonucunda faturama aylık 19 TL yansıtılıyor. Ancak bu ay gelen fatura tutarı 89 TL idi, müşteri hizmetlerini aradım ve fatura tutarımın neden bu kadar yüksek geldiği konusunda bilgi edinmeye çalıştım fakat beni en yakın bayisine yönlendirdiler. Hazırlanıp evden çıktıktan sonra en yakın bayiye gittim ve bir görevliye mağduriyetimi anlattım. Görevli, bana birtakım sorular yöneltti ve fatura tutarımda herhangi bir yanlışlık olmadığını iddia etti. Ben ise, sistemde kesinlikle bir hatanın olduğunu ve aylardır gelen normal fatura tutarının aksine alışılmışın dışında oldukça yüksek bir ücret geldiğini söyledim. Ardından meseleyi tüketici hakem heyetine taşıyacağımı belirttim fakat bayi görevlisi tarafından böyle bir hamlede bulunmamam konusunda tehdit edildim. Sağ tarafımda takriben 1 metre uzaklıkta telefon aksesuarları bulunuyordu. Aksesuarların bulunduğu bölümde Garfield baskılı telefon kılıfı dikkatimi çekti, kılıfta bulunan Garfield baskısı sanki bana göz kırpmıştı. Saniyeler içinde o telefon kılıfı yere düştü. Dijital baskı halinde olan Garfield birden canlandı ve bayide bulunan tüm görevlileri tırmalayıp zehirli tükürük püskürterek etkisiz hale getirdi. Bayide bulunan müşterilerin bir kısmı yaşadıkları korkudan dolayı hızlıca olay yerini terk etti ve bir kısmı da şok etkisi içinde olan biteni izlemeye başladı. Birkaç özel güvenlik görevlisi durumu kontrol altına almak için bayiye geldi fakat Garfield, gelen özel güvenlik görevlilerinin kafalarına Gratis poşeti geçirip nefessiz bırakarak derdest etti. Ortamdaki gerilim biraz azaldıktan sonra Garfield cebinden tanıtım broşürleri çıkarttı ve o sırada bayide bulunan tüm müşterilere birer adet olacak şekilde dağıtmaya başladı. Bir adet de bana verdi, tanıtım broşüründe farklı bir operatörün reklamı yer alıyordu. Garfield, Lazanyacell'in tanıtımını yaptı. Broşürde yer alan en beğendiğim tarifenin içeriğinde her yöne 1250 dakika ve SMS ile 10GB veri transferi bulunuyordu ve üstelik ayda bir adet olmak üzere ücretsiz orta boy lazanya sipariş hakkı vardı. Aylık ödenmesi gereken fatura tutarı ise yalnızca 23,5 TL imiş. Başvuru formunu dolduruktan birkaç saat sonra yeni operatörüme, Lazanyacell'e geçiş yaptığıma dair bir SMS geldi. Çevremdeki insanlara yeni operatörümü önermeye başladım ve geçiş yapanlar oldukça memnun kaldıklarını ifade ettiler. Umarım bundan sonra bu konuda herhangi bir sorun yaşamam ve kesintisiz iletişimimi sürdürmeye devam ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 4 Mart 2018; 22:54:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayın lazanyacell

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumayın zehirli tükürük püskürten garfield
  • OKUMAYIN yere düşüp canlanan Garfield baskısı
  • ctrl + F : zebani, mercan dede

tamam güvenli okyuabilirim
  • Okumayın oscar almak için zebani taklidi yapan dicaprio

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumayın göz kırpan garfield
  • Güldüm ama çok erken zebani olmuş hikayenin sonuna saklamalıydın.
  • Okumayin icerikde kendisi gibi bos

• 7/10
  • Sağ tarafımda takriben 1 metre uzaklıkta telefon aksesuarları bulunuyordu. Aksesuarların bulunduğu bölümde Garfield baskılı telefon k

Buraya kadar ciddiye almıştım güzel gidiyordu. Okuyacaktım ama üşendim. Arkadaşa galiba garfield attırmış süpriz sonlu okuyun banada anlatın
  • quote:

Garfield baskısı sanki bana göz kırpmıştı. Saniyeler içinde o telefon kılıfı yere düştü. Dijital baskı halinde olan Garfield birden canlandı

Benim jeton düştü... azcık sövdüm helal et

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başlıkta çalıştığım şirket yazıyor ama müsterisi olduğu gsm ike kavga ediyor.Gerçek dh'li bunu görür

• Olmamış

• Bloklayın

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun_

quote:

Garfield baskısı sanki bana göz kırpmıştı. Saniyeler içinde o telefon kılıfı yere düştü. Dijital baskı halinde olan Garfield birden canlandı

Benim jeton düştü... azcık sövdüm helal et

Bende sağlam sövdüm

• Yardım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.