Şimdi Ara

Çalışmama ve geç marş alma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba;

    Aracımda değişik bir sıkıntı yaşadığımdan sizlere danışmak istedim; 2.0 dizel motora sahip bir aracım var. Yüksekovada ikamet ediyorum ve hava 5 derecenin altına düşmeye başladığından beri çalışmakta zorlanıyor. Enjektör arızalı dendi revize edildi düzelmedi, hava yapıyor dendi çekvalf atıldı düzelmedi, akü 95a varta 830 cca ya sahip bundan yana bir sorun olduğunu da sanmıyorum. Sizce neden bu işi yapıyor olabilir araç, daha önce başından geçen tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

    Son olarak aşağıda görüldüğü üzere birinci enjektör dibinden duman ve yağ atıyor, bununla bir ilgisi olabilir mi bu problemin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde soğukta geç çalışmada ilk önce kızdırma bujisine bakılması lazım ama 1. enjektörün oradan yağ kaçırması da normal değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goodorevil

    Normalde soğukta geç çalışmada ilk önce kızdırma bujisine bakılması lazım ama 1. enjektörün oradan yağ kaçırması da normal değil.
    Hocam o kadar şey yapınca yazmayı unutmuşum; bu olay ilk baş gösterdiğinde her ihtimale karşı 4 kızdırma bujisini de yenilettim ilk başta oradan sıkıntı yapıyordur diye ama nafile, mevzu buralara kadar geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.