Şimdi Ara

Çalışmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, lise 3 e gidiyorum. Artık çalışmak istiyorum, babamdan para istemeye utanıyorum. Ondan geçinmek istemiyorum. Ne bileyim arkadaşlarımla sinemaya gidip rahatça kendi paramı harcamaj istiyorum babamdan aldığım zaman harcayamıyorum.
    Yazın 1-2 yerde düğün fotoğrafları falan çekerek bir miktar para kazandım ama istediğim öyle yazın çalışayım gidip telefon alayım değil. Meseka önümüzde 15 tatil var. O zaman gireyim bir işe okuldan 4:30 da çıkıyorum. 5:30 da gideyim hafta içi 8:30-9:00 da geleyim. Hem para kazankrım hem boş zamanımk değerlendiririm, hemde çalılmak istediğim yer bir fotoğraf stüdyosu kendimi bumişte geliştirme imkanı bulurum hemde şayet üniversite falan kazanırsam şimdiden hazırlık olur. Haftasonlarıda full gün giderim.

Ama sorun şu ki aslında tanıdık bir fotoğrafçıca var gidip konuşacaktık fakat babam kabul etmedi. Ne işi varmış orda diye. O gün kızdım baya babama dedim madem kabul etmiyorsun parayı senden yiyeceğim çılgınlarca gezeceğim parayı senden alacağımdedim içimden ama yine yapamadım gönlüm el vermedş kendim kazanıp rahatça harcamak istiyorum.

Sorun şu ki şimdi babama nasıl yaklaşayım nasıl kabul ettireyim. (Bu arada sizce stüdyo dışında nerede bu şekil çalışabilirim?)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayardan anlıyorsan bir bilgisayarcının yanında çalışabilirsin.Ben yazları öyle yapıyordum 1-2 ay.Çok para alamazsın ama adamın durumuda belli birde çok getir götür yaptırıyor parçaları hep ben getirirdim dükkana.

Bir yerde daha anım var ancak o kötüydü demirci/marangozda işe girme boğularak çalışmak istemiyorsan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simplyfor S kullanıcısına yanıt
    öneri için sağolun hocam bilgisayardan anlarım ama çok az yani kod falan yazamıyorum ama bilgisayar falan toplayabilitim format falan yani olur heralde. Ama şuan sorunum halihazırda tanıdık stüdyo var oraya girebilirim büyük ihtimal, sorun şu ki babama nasıl kabul ettirebilirim nasıl yaklaşayım, yazları 4-5 senedir amcamın yanına gidiyorum memlekete orda öncedeb stüdyosu vardı şimdi internet kafe var orda duruyorum 5 senedir falan ama kazanç falan yok tabi tek kazanç ilk 1-2 sene eleman almadı amcam ordan kazançlı ama sonrası sadece vakit geçirme

eylülfe tam buldum annemin arkadaşının tanıdığı stüdyoyu konuşacaktık babam dedi ne işi var orda vs. anlatamıyorum bir türlü evde oturacağıma gidip çalışayım hem ben kazanayım hem siz ama yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkna etmek değişir.

Paramla şunu yapacağım senden harçlık almak gururumu eziyor artık dersen oda kabul edecektir.

Birde temiz biryer olduğunun güvencesini ver bak annemin arkadaşı şöyle birisi vs. Anlat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.