Şimdi Ara

Çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yaş 45 hayatım boyunca hiç çalışmadım çalışmak nasıl birşey biraz anlatırmısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okula gitmek gibi

• Anlatın köleler

• faydalı konu. bende hiç çalışmadım. arkadaşlar anlatsın

• kendi kendinize kurduğumuz kafeslerdir modern kölelik.

hiç ihtiyaç bile duymayacağınız şeyler ile borçlanmak sonra onları ödemek için size hiçbir şey katmayan yerlerde çalışmak. zevk diye kendinizi kandırdığınız her eşya hayatıniza ipotek koyuyordu. nihayetinde sahip olduklarınız size sahip oluyordu. bunu da öyle seve seve yaptınız ki.

hani deseler 10 saat bana çalışacaksın bu da kontratın. ...
    hepiniz hadi la
    oradan derdiniz.

sonra önübuze asla alamayacağınız ama hep hayalini kuracağınz son model spor arabalar , havuzlu villalar çıkardılar. Sizii borca sokacak elektronik eşyalar çıktı. o kontratı imzaladin. herkes kendine bir sorsun sadece arama yapıp ve webte gezeceğim bir telefonun yeni modelini niye alıyorum diye.

• ne diyorsunuz hocam  

• Baba parası mı yedin hocam nasıl 45 yaşına kadar çalışmadın ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalışmak istemiyorum
    6 yıl önce açıldı
    SİGORTASIZ ÇALIŞMAK
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Minimalist yaşam

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt

Ne kadar minimalist yaşarsan yaşa temel ihtiyaçlar için çalışman gerekirdi

• 18 yaşından beri çalışıyorum. Hiç kölelik olarak görmedim. Tam olarak neyi canınızı sıkıyor pek anlamış değilim. İstediğin saatte gidip istediğin saatte gelmek olayı güzel gelebilir ama disiplinsizlik uzun vadede sizin vaktinizi çalar. Koskoca yıllarınız uyuyarak, boş boş internete takılarak geçmiş olur. Daha önceden program belirleyip buna bağlı yaşamaksa her gün işleyen maden gibi sizin cebinize para kazandırır. Okullarda bile aynı derece ile giriyoruz. Ama bazıları dersleri ekmeye başlıyor. Sonra okulu uzamış olur. Her gün gelip giden adam DC olsa bile dersi geçip zamanında mezun oluyor.

• Olm aylık 80k kira gelirimiz var tek çocuğum ama bne bile okul bittikten sonra ticaretle ilgilenip üretim falan yapmak istiyorum siz nasıl hiç çalışmadan yaşıyorsunuz hiç canınız sıkılmıyor mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • teonun yan çar mı burası nedir?

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt

80 k kira geliri ne yav

etilerde 2 ev mi kiralamiş baban

anadoluda 1o ev mi

• scientia kullanıcısına yanıt

Kendini kandırma

sabah 7 de evden çık, akşam 7 de eve gel, 4 saat otur uyu. Bu hayat mı

kafayı yedirten cinsten..

• evden çalışıyorum, daha önce ofise gitmişliğimde var.

iş yerindeki çalışanlar eğlenceli tipler ise, arkadaşlığın varsa çok eğlenceli oluyor.

bir ara çok çalışmak zorunda kalmıştım ama iş arkadaşlarım sayesinde eğleniyorduk yinede.

bunun dışında aldığın maaş çok önemli. sektöre göre düşük maaş alıyorsan ne kadar eğlenirsen eğlen iğrenç hissediyorsun.

o yüzden iş değiştirmen gerekiyor, iş değiştiriyorsun hoop yeni insanlar arkadaş ortamın kayboluyor.

çalışmak genel olarak çok ağır bir şey değil. zaman çok hızlı geçiyor.

hani lisede yaz tatilinde zaman çok hızlı geçer ya, ona benziyor.

ay sonunda maaş yatması güzel bir olay tabii maaşın iyiyse.

maaşın düşükse iğrenç oluyor, ama gelecekte iş değiştirdiğinde maaşının yükseleceğine inanarak çalışıyorsun o zaman.

özel sektör tecrübem bu, kamu da hiç çalışmadım, onlarda iş değişikliği, iş değiştirip maaş arttırmak gibi şeyler yok.

bu arada yeni telefon için falan çalışanlar için dediğin doğru. ben çoğunlukla yatırım yapıyorum, telefonum uyduruk bir şey.

hedefim 40lı yaşlarda falan emekli olabilmek. her sene yeni telefon alan bir tip zaten 65 yaşına kadar çalışır, daha sonrada fakir hayatı yaşar ölene kadar.

"sabah 7 de evden çık, akşam 7 de eve gel, 4 saat otur uyu" demişsin ya hah işte o iğrenç bir şey. eve geliyorsun duş alıp yemek yiyip yatıyorsun.

evden çalışmasam kafayı yerdim muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 26 Aralık 2023; 14:39:26 >

• Gerçekten hiç çalışmadın mı geçimini nasıl sagliyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.