Şimdi Ara

Çalışma alanı için öneriler (Masif ahşap panel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba,

    Evden sıklıkla çalıştığımız şu günlerde çalışma alanımı yenilemeye ve genişletmeye karar verdim. Yaklaşık 10 yıldan fazla süredir aşağı yukarı aynı mobilyalarla döşenmiş ve çok fazla değişikliğe uğramamış bir çalışma alanım bulunuyor. Öncelikle koltuğumu Seduna Thunder Pro modeliyle değiştirdim. Laptopa 27 inçlik monitör bağladım ve bunun keyfine vardıktan sonra masam çalışma için düzensiz ve küçük gelmeye başladı. O nedenle Youtube'da izlediğim videolarla farklı fikirler edinerek bir alan hazırlamaya karar verdim.


    https://www.youtube.com/watch?v=G0f9HAQtOmw&t=389s

    https://www.youtube.com/watch?v=b8bCFrEqw_I&t=310s

    En çok yukarıdaki videolarda görünen setup'lar ilgimi çekti. İki Alex dolap üzerine masif ahşap panel koymayı düşündüm. Panel boyutlarını 150cm*60cm*30mm olacak şekilde hesapladım (Önceki masam 105*60cm idi). Sizden bu setup'la ilgili her türlü destek ve bilgiye açığım benimle paylaşırsanız memnun olurum.



    Üsttede dediğim gibi tüm tavsiye ve yorumlara açığım. Sizin kullandığınız malzemeler neler? Hangisini tavsiye edersiniz? Panelin rengini beğenmezsem cila ile rengi koyulaştırmak mümkün olur mu? İlk defa kendi tasarladığım bir aln için çalışıyorum ve bu konularda yeterli bilgiye sahip değilim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Çalışma alanı için öneriler (Masif ahşap panel)

    Alan güncellendikçe fotoğraf ve bilgi ekleyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodrigo7 -- 5 Haziran 2020; 13:38:5 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.