- Evet Pazartesi Sendromu bende'de var ama onun yanında ben birde hastayım
Geçmiş olsun,grip salgını var,bizim iş yerindede 5-10 kişi grip yüzünden işe gelemedi,hepsi bayan ne hikmetse,patron kıllanıyor,oyacak kabak gibi mazallah.
ben daha pazar akşamından bu sendromu yaşamaya başlıyorum..öyleki pazar günü akşamları mutlaka evde olmalıyım..herhangibir yerde örneğin misafirlikte olmak kesinlikle istemiyorum..evimde oturup çaresiz pazartesi beklemeye başlıyorum..yoksa ben hastamıyım?..
ben daha pazar akşamından bu sendromu yaşamaya başlıyorum..öyleki pazar günü akşamları mutlaka evde olmalıyım..herhangibir yerde örneğin misafirlikte olmak kesinlikle istemiyorum..evimde oturup çaresiz pazartesi beklemeye başlıyorum..yoksa ben hastamıyım?..
Gayet normalsin,aynı semptonlar bende de var.Pazar akşamüstü saat 5 den sonra virüs vücudu ele geçirmeye başlıyor.
Gayet normalsin,aynı semptonlar bende de var.Pazar akşamüstü saat 5 den sonra virüs vücudu ele geçirmeye başlıyor.
Korkudan ve sendromdan ziyade,bir miskinlik,agır kanlılık,uyuşukluk,isteksizlik oluyor bende. Sabah çay bile içmek istemiyor bünyem.Aynı durum cuma günleri için de geçerli.