Şimdi Ara

Calisan evli kadinlar uzerinde aldatma ile ilgili yapilan arastirma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
4
Favori
4.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Anlamadığım hususlar var.

    Öncelikle kadının aldattığı bilgisine nereden ulaşmış. Bu ülkede kaç kadın yabancı birinin sorusuna "evet ben kocamı işyerimdeki biriyle aldatıp sonra boşanıp eski kocamı aldattığım kişiyle evlendim" diyebilir ?

    Boşanmış bir kadının işyerindeki biriyle tekrar evlenmiş olmasıevliyken kocasını aldattığının net kanıtımıdır ?

    Türk erkeklerinin çoğu evlenip-boşanmış kadınlarla evlenmek istemezler, heleki kendileri için boşanmış biriyle gönül eğlendirip genelde ayrılırlar buda benim şahsi gözlemim.

    Çalışan Türk kadınları ve aile yapısı ile ilgili şahsi görüşlerim var;

    Öncelikle asıl problem klasik şekilde, klasik aile yapısında yetişmiş Türk Erkeğinin hem çalışan-modern-tahsilli kadın isteyerek hemde bu kadından muhtemelen kendi ev hanımı annesinden gördüğü hizmet ve kafasındaki kadınlık vazifelerini istemesidir. Yani Türk erkeği istiyorki; evlendiğim kadın güzel olsun, kendine baksın, tahsili olsun, çalışsın para kazansın, akşam işten gelincede önüme sıcak yemeğimi koysun, çamaşırımı yıkasın, ütümü yapsın, hadi ev temizliğine belki kadın alabilir, çocuğum olursada çocuğa kadın baksın.

    Bu şekilde beklentileri olan erkeklerlde günümüz Türk kadınına uymuyor, samimi konuşayım ben kadın olsam banada uymazdı. Kadın ve erkek eğer denk ise, iş yükleride denk ise hayatlarındaki tüm yükleride eşit şekilde paylaşmalılar. Bu ev işi olsun farklı meseleler olsun, çalışan bir kadından anadolu-evhanımı vazifesi beklerseniz ya sürekli kavga çıkar yada ne yazıkki kadın sizden uzaklaşır ve kötü ihtimalle aldatır. Nihayetinde kadın sizinle mutlu olmak için evleniyor, eğitimli çalışan bir kadın size muhtaç değil. Kendi çalışıp kendi yiyebilecekken kölelik bekleyen bir adama neden hayatını adasın ?

    Çalışan bir kadının işyerindeki bir erkekle yakınlaşması ise, evli olduğu eşine olan bağı, eşinin ilgisi, mutluluk düzeyi ve karakteriyle ilgilidir. Fabrikada departmanda 50 erkek arasında çalışan herkeslede seviyesini koruyan hanımda var, her ilgi gösterenle yakınlaşan hanımda var.

    Gençirisi arkadaşlar evliliğe ve kadına bakışlarını biraz değiştirsinler, kadınlar erkeklerin cinsel-hizmet-üreme-temizlik-beslenme ihtiyacını karşılayan eşya değiller.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 12 Haziran 2019; 17:9:41 >




  • neredeyse her kanalda her gece herkesin evinde bulunduğu en çok tv izlenen saatteki dizilerde millet birbirini aldatıyor..tv programlarında hep birbirini aldatanlar..ne bekliyorsunuz ki? gayet normal gibi her gün tv izleyenlere bu fikirler empoze ediliyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: r.H

    yazık sana cidden. Aldatilmak çok normal bir şey sanırım senin için. Burda prim yapacağım diye boş yapmışsın.

    Alıntıları Göster
    Cuckold çu herhalde boşver blokla gitsin

    Edit: bunun gibiler tokmakçı bulur karısını izler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 14 Haziran 2019; 4:45:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kadinlar her türlü pisliğe hazır olduğu için beklerim bunu. Bundan sonra ne kadar cahil kadın o kadar iyi kadın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LostHope

    osbir öncesi açılmış bir konu daha aynen kardeşim tez mez bunlar hep
    Buyuk fantağzi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende geçen araştırma yaptım çalışan erkeklerde aldatma oranı yüzde 92.34müüüş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xreleave kullanıcısına yanıt
    Bu aptalların amacı belli. Kadın çalışmasın evde kölelik yapsın. Çokta irdelememek gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle tezmi olur yaw.

    Tamam biz erkekler ilgimizi çeken her kadınla ilişki kurmayı hayal ederiz. İş yerlerinde yada akrabalık ilişkilerinde direk muhattab olduğumuzdan karşı tarafında içinde varsa hop oldu bitti.

    Ama bunun sonuçlarını iyi düşünmek lazım çoğu kadın ilişkiye girdiyse evlenme hayali kurar. Siz evliysenizde bi şekil eşinize ulaşır boşatır.
  • ahahaha bide tez yapıyormuş arkadaşı. inandık kardeşim inandık, 140 kadın kesinlikle size eşimi aldatıyorum filan diye bilgi vermiştir kesin. bu tezi yemen islam üniversitesinde deve sidiğinin şifasını kanıtlayan tezin yanında sergilesinler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lalo Salamanca

    Bu aptalların amacı belli. Kadın çalışmasın evde kölelik yapsın. Çokta irdelememek gerek.
    Ne biçim adamsın birşey söylerken önce hakaret ediyorsun sonra zan ederek öyle sandığın birşeyi dayatıyorsun adama.Ne kadar cahilce bir düşünce.Birkere evlilikte eğer kadın çalışmak istemez ise ev hanımı oluyor.Genel olarak şuanda bu söylediğiniz oldukça az.Yeni nesilde durum pek söylediğiniz gibi değil, o söylediğin eskidendi.Ama tabi ki kendisini en iyi bilen "Erkek" tir neyi tartışıyoruz ki kendisinin yapabileceğini biliyorsa karısını da bu potansiyelde olan erkeklerin içerisine neden atsın?Ayrıca bu konuda ki meseleyi küçümsememek gerekir.Yani onlarca erkekle 10 saat civarı yanyanasın ve sürekli iletişim halinde olabiliyorsun kocandan daha fazla zaman ayırabiliyorsun insanlara bu bir süreden sonra kocasına karşı ilgiyi elbette azaltıp hatta aldatmaya kadar gidebiliyor ki bu oldukça net görülen bir gerçek.Boşanma olayları zaten ülkede oldukça fazla.Bende bu yaşıma kadar dikkat ettiğim kadarıyla abartmıyorum kadınlar ile erkekler çalışma mekanlarında baya bildiğin şakalaşıp flört ediyorlar.Bende evlenirsem zaten karımın şu boktan türkiye ortamında çalışmasını asla istemem.

    Yani karısının çalışmamasını isteyen insana da "kadın çalışmasın evde kölelik yapsın" şeklinde bağnazca yaklaşırsak haksızlık etmiş oluruz.İnsanları iddanızın olabileceğini zannederek, bir kalıba sokarak sabit bir fikri dayatmak saygısızlıktır.

    Ozmn başka bir adamda sana "Gavat işte karısını erkelerle yatsın diye gönderiyor bildiği halde.Çokta irdelememek gerekir" diyebilir.Bu da bağnazca bir görüş mesela.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steelo -- 14 Haziran 2019; 9:11:6 >




  • Toplum baskısı,evlenmek zorunda kalma hissi vbb .faktörler yüzünden bence bu aldatmalar oluyor.

    Nolursa olsun bırakın evlenmeden herkes hayatını yaşasın eğer içinde bi uhte bile kalırsa o nolursa olsun patlıyor bi gün hani hep deriz işte onla bunla gezen kız alınmaz falan aslında esas öyle dediiğimiz kızlar kocasına sadık oluyor çünkü gözü dışarda değil.

    Hep derşz işte memleketten temiz kız bulalım faln aslında yanlış bi önerge bu buna felsefed öğrenilmiş çaresizlik denir o temiz kızın gözü bi açıldımı vay halimize.

    Araştırma yapan arkadaş aldatan kadınların evlenmeden önceki hayatınıda araştırabilirse esas sonuca öyle ulaşabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tez falan hikaye inanmadık ama aldatmalar sanildigindan daha fazla.Eskiden de vardi aldatma ama şimdi sosyal medya sayesinde çok daha kolay.Verecek olan kadını eve kitlesen kapı deliginden bile verir bunda yapacak bir şey yok eş seciminizi düzgün yapacaksınız.Karakteri bozuk kadınlar olduğu gibi çok düzgün kadınlar da var.Evli veya sevgilisi oldugunu bilmedigim birçok kadınla tanışma fırsatında bulundum bunlardan bazıları çok düzgün insanlardı evli veya sevgilisi olduklarini belirtip reddettiler.Birisi ile gayet bekarmiş gibi tanistik konusuyoruz.Bir kere buluştuk evli çıktı öğrenince reddettim kendisini.Benim senle öyle bir amacim yoktu yanlis dusundun vs dedi tabi bunlara bir sey de diyemiyorsun çok fena kitliyorlar bir anda suçlu sen oluyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steelo S kullanıcısına yanıt
    Yani aldatacağı varsa ne hikayeler biliyoruz. Birlikte olduğun kadın kalitesizse her türlü aldatır. Ne ev hanımları duyuyoruz her gün başka komşunun evinde. Eve sıkıldıkça gençleri çağıranları bilmesek bir de...

    Şakalaşmak flörtleşmek mi oluyor ? Hiç mi şaka yapabildiğiniz arkadaşınız yok karşı cinsten. Her şeyin sınırı olduktan sonra neden kötü olsun ?

    Ben çalışanada saygı duyarım evde duranada. Ama bu kararı veren kadın değil kocasıysa işte ona saygı duymam. Fark bu anlatabildim mi ?

    Ayrıca sen ne biçim adamsın. Tüm yazın boyunca çalışan kadınlara ithamlarda bulunmuşsun sonra birde bana sabit fikirli demişsin.

    Son olarak bende bi istatistik vereyim. Çalışan kadınlarda aldatma oranı yüzde 24,2iken ev hanımlarında bu oran yüzde 67,dir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu troll ya da değil farketmez. Dün bir konuda yazdığım yazıyı paylaşayım ;

    quote:

    Bu kadar boşanma olaylarının sebebi kadının toplumda daha fazla söz almasıdır. Kadın ne kadar güçlü olursa erkeğe bağımlılığı o kadar azalır. Erkeğe bağımlı olmayan bir toplumda da doğum oranı düşük olur. Doğum oranı düşük olursa genç nüfus azalır. Ülkenin gelişmişliği azalır dolaylı olarak.

    İlerde evlenirsem eşimin okumasını istemem, ha benden önce okula gitmişse yapacak birşey yok ama çalışamaz. Asla çalıştırmam zaten şuan okumamın sebebi de tek başıma bir aileye bakabilmek. Eşimin çalışmasını isteseydim okula gitmez işçi olarak çalışırdım.

    Kısaca;

    Kadın çalışınca erkeğe bağımlı olmadığını anlıyor
    Kafası neye eserse onu yapıyor bu da boşanmaları ve aldatmaları arttırıyor.
    Kadınlar sadık değildir. Erkeğin her zaman onu elinde tutacak gücü olması gerekir. Kadın erkekten biraz güçlü olursa anında ihanet etmeye başlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 742793

    Konu troll ya da değil farketmez. Dün bir konuda yazdığım yazıyı paylaşayım ;

    quote:

    Bu kadar boşanma olaylarının sebebi kadının toplumda daha fazla söz almasıdır. Kadın ne kadar güçlü olursa erkeğe bağımlılığı o kadar azalır. Erkeğe bağımlı olmayan bir toplumda da doğum oranı düşük olur. Doğum oranı düşük olursa genç nüfus azalır. Ülkenin gelişmişliği azalır dolaylı olarak.

    İlerde evlenirsem eşimin okumasını istemem, ha benden önce okula gitmişse yapacak birşey yok ama çalışamaz. Asla çalıştırmam zaten şuan okumamın sebebi de tek başıma bir aileye bakabilmek. Eşimin çalışmasını isteseydim okula gitmez işçi olarak çalışırdım.

    Kısaca;

    Kadın çalışınca erkeğe bağımlı olmadığını anlıyor
    Kafası neye eserse onu yapıyor bu da boşanmaları ve aldatmaları arttırıyor.
    Kadınlar sadık değildir. Erkeğin her zaman onu elinde tutacak gücü olması gerekir. Kadın erkekten biraz güçlü olursa anında ihanet etmeye başlar.
    Şöyle birşey de var ama hocam güçlüyken aldatacak kadın gelmesin zaten. Güçlüyken de zayıfken de sadık olacak biriyle olmalı diye düşünüyorum.




  • Kesinlikle hocam. Öyle bir kadın bulsam zaten peşini bırakmam. Ama maalesef çoğunluk yukarıda bahsettiğim gibi.

    Bugün kızın biriyle konuştum. Aramızda bişeyler olacak ileride belli yani. Kız eskilerini anlattı ama tam detayda vermiyor bilerek. Kaç sevgilisi olmuş söylemiyor mesela. Anlattı yaşadıklarını ben böyle rezil bir geçmiş daha duymadım. Bu kadar para lüks düşkünü olamaz bir insan. Erkekler peşinde köpek etmiş bunu zamanında. Anında soğudum tabi muhtemelen bundan sonra da arkadaşça konuşurum. Ama çok şaşırdım kız gayet olgun biri ama demek ki yaşadığı olaylardan sonra olgunlaşmış. Yani kısaca kimden ne çıkacağı belli olmuyor. O yüzden en baştan ipi sağlam tutmak gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istastistigi duzgun uyduramamissin. boyle bir konuda %60 oran imkansiz geldi bana. orneklem kötü secilmis. veya salliyorsun
    zaten boyle bir tez olamaz.

    aldattiniz mi

    evet
    hayir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CrystalCacik

    Taam taam inandık tezmiş cartmıs. Sallama kardesim
    kendisini uzun süredir takip ederim.Üniversite yıllarını bile hatırlarım.Dürüst bir forumdaştır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.