Şimdi Ara

Çalışamıyorum, Konular Bitmeyecek Galiba :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yaz geldi hiç çalışasım yok 12.sınıf matematik integral dışında bitti sayılır ama onun 12.sınıf fizik kimya biyo duruyor, hala trigonometrideyim ve fizik kimya biyoloji(10 ve 11) hepsi duruyor 1 tane bile konu bitirmedim onlardan.Sadece fikrim var konular hakkında sıfır değilim yani.Bide kimyadan organik yarıladım onun dışında 60 günde bütün lys konularıyla ilgili test çözüp hatırlamam lazım bilmediğim konularda var yaklaşık olarak 10-15 civarı saydım.Kısacası yetişmeyecek galiba moralim çok bozuk çalışmak istemiyorum.
    Ygs'den beri doğru düzgün pek bişi yapmadım yattım halısaha yaptım bugünde yaptım şimdi geldim yatıyorum yardım edin ne olacak bu halim of offfff..

ygs : 122k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 6 Nisan 2016; 18:20:39 >

• Ygs kaç k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: onursezer13

Ygs kaç k

122k

• işte aradığım rakip

(şaka)

(çalış hocam çalış)
    "Bazı günler vardı, bir sonraki öğünümün nereden geleceğini bilmediğim. ama hiçbir zaman çalışmaktan korkmadım, hendek kazan birkaç adamın yanına gittim ve çalışmak istediğimi söyledim. patronları üzerimdeki düzgün kıyafete ve tertemiz ellerime bakıp güldü ama "tamam, o zaman ellerine tükür ve hendeğin içine gir" dedi. herkesten çok çalıştım. günün sonunda iki dolarım vardı."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayısalcıyız_

hedef kaç?

istanbul'da adam gibi devlet üni'si en kötü eskişehir kocaeli falan olabilir ama şehirdışı kazanırsam mezuna kalırım büyük ihtimalle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.