Şimdi Ara

ÇALINAN 151RS SARI-GRİ MOTORUM BULUNDU HEMDE NERDE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
8.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi motor alacam, Mondial 150 ZAT modelindeki gördüm çok hoşuma gitti, adeta "AT, AVRAT, SİLAH"taki AT gibi duruyor, gerçekten çok hoş duruyor, ben özel güvenlik olarak çalışıyorum ve evden işe işten eve kendim kullanacağım, başka amacım yok hız amacım yok, burda sitede çalışıyorum, gelen servisçilerden kime sorsam "MONDIAL dökülür HONDA al" diyorlar...

Ben ise motordan hiç anlamam, birde sıfır değil 2. el alacağım, siz olsanız ne önerirsiniz...

_____________________________________________________________________________________________

Arkdaşlar tarihinde motor alacağım ne tavsiye edersiniz başlıklı konuyu, motor alınmıştır diye değiştirdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulgacan -- 17 Mayıs 2010; 23:54:42 >

• vücut ölçülerin bütçen tecrüben beklerntilerin biraz daha açarmısın

Orjinalden alıntı: Tulgacan

Arkadaşlar bi motor alacam, Mondial 150 ZAT modelindeki gördüm çok hoşuma gitti, adeta "AT, AVRAT, SİLAH"taki AT gibi duruyor, gerçekten çok hoş duruyor, ben özel güvenlik olarak çalışıyorum ve evden işe işten eve kendim kullanacağım, başka amacım yok hız amacım yok, burda sitede çalışıyorum, gelen servisçilerden kime sorsam "MONDIAL dökülür HONDA al" diyorlar...

Ben ise motordan hiç anlamam, birde sıfır değil 2. el alacağım, siz olsanız ne önerirsiniz...

Mesela maddi durumun ne bilmiyorum ama 2. el Suzuki Burgman 400 lere bakabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: esentepeli_90

vücut ölçülerin bütçen tecrüben beklerntilerin biraz daha açarmısın

Arkadaşım beni kadın zannettim herhalde, ben senin beklentilerini karşılayamam ne yazıkki.

Geri kalanı yukarda belli,
    kilo 70,

bütçe 2. el maksimum 1500ytl civarı ve oda 12 taksitle olursa,

tecrübe bisiklete çok bindimde motora scotura hiç binmedim hiç motor ve parçalarından anlamam, geçen bi keeway motora bindim eski bişi çok güzelde sürdüm, bisikletten pek farkını görmedim rahat sürerim,

beklentilerim evden işe işten eve maksimum 10-15km günlük yol, gg'den satışlarımda olduğu için bide kargoya gitmeyi sayarsam oda işe giderken olacağı için belki 5km uzar oda 20km günlük sanırım yoktur biz düz 15km diyelim...

Gözlerimde kahverengi saçlarım biraz dökük

• kardeş bende araştırmaktayım bende alıcam benim gözümde piaggio skipper var bir bak derim güsel motor bide kymco öneririm dink150 modeli güsel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray6852 -- 31 Mayıs 2008; 21:52:09 >

Orjinalden alıntı: GunayMan

quote:

Arkadaşlar bi motor alacam, Mondial 150 ZAT modelindeki gördüm çok hoşuma gitti, adeta "AT, AVRAT, SİLAH"taki AT gibi duruyor, gerçekten çok hoş duruyor, ben özel güvenlik olarak çalışıyorum ve evden işe işten eve kendim kullanacağım, başka amacım yok hız amacım yok, burda sitede çalışıyorum, gelen servisçilerden kime sorsam "MONDIAL dökülür HONDA al" diyorlar...

Mesela maddi durumun ne bilmiyorum ama 2. el Suzuki Burgman 400 lere bakabilirsin.

Arkadaşım güvenlik olarak çalıştığım rezidans'ta kat sakinlerinden birinin oğlunda var alalı 1-2 ay olmuş ve gerçekten çok güze MONDIAL 150ZAT ile görünümü nerdeyse birebir, evet çok güzel gerçekten fakat ben o sitede güvenlik olarak çalışıyorum, maaşım asgari ücretten biraz yüksek ALL-H'a şükür...

• quote:

quote:

Arkadaşım beni kadın zannettim herhalde, ben senin beklentilerini karşılayamam ne yazıkki.

kilo 70,

tecrübe bisiklete çok bindimde motora scotura hiç binmedim hiç motor ve parçalarından anlamam, geçen bi keeway motora bindim eski bişi çok güzelde sürdüm, bisikletten pek farkını görmedim rahat sürerim,

beklentilerim evden işe işten eve maksimum 10-15km günlük yol, gg'den satışlarımda olduğu için bide kargoya gitmeyi sayarsam oda işe giderken olacağı için belki 5km uzar oda 20km günlük sanırım yoktur biz düz 15km diyelim...

merak etme sana çok meraklı değilim sadece senin boyuna posuna göre bi motor önerecektim 1.90 san ve sana git today al desem mantıklımı olur sence kalıbına göre motora binmen hem görsellik hemde konfor açısından önemlidir sen bunu bile yanlış anlamışsın hiç motor kullanmadığın gerçekten belli oluyo

• quote:

quote:

quote:

kilo 70,

merak etme sana çok meraklı değilim sadece senin boyuna posuna göre bi motor önerecektim 1.90 san ve sana git today al desem mantıklımı olur sence kalıbına göre motora binmen hem görsellik hemde konfor açısından önemlidir sen bunu bile yanlış anlamışsın hiç motor kullanmadığın gerçekten belli oluyo

Gözlerim kahverengi saçlarım birazda dökük, espri yaptım kimseyi kırmam darılmasın kimse, güzel söz buldummu espriyi patlarım, neşemden olsa gerek, tavsiye ve önerilerde bulunan herkese çok teşekkürler, öneri almaya devam, terslenmek için konu aömadın darılmayın güzel dostlar..

• _____________________________
    Only the brave..
  • quote:

Orjinalden alıntı: koray6852

kardeş bende araştırmaktayım bende alıcam benim gözümde piaggio skipper var bir bak derim güsel motor bide kymco öneririm dink150 modeli güsel.

Kardeş dink 150 modeli 2. eli 3bin ytl küsür ve kymco skipper ise en ucuzu sahibindende 1700ytl den başlıyor, bu fiyatlar benim için uçuk fiyat...

Nedense nekadar servisçi varsa hepsi HONDA ACTIVA kullanıyor, herkeste taş gibi hiçbişi olmuyor buna diyor, görünüşe önem verirdim fakat sağlamlık yüzünden ondanda vazgeçtim, activa yı model olarak hiç sevmem fakat en sağlamı o imiş..

Sizlerden HONDA ACTIVA kadar sağlam olup fakat ondan daha güzel görünen bir motor bilen varmı, elbetteki scooter modeli olacak, honda activaya 1500ytl vereceğime daha bi scooter gibi görünenine 1500ytl civarı vermeye razıyım...

• quote:

bak üşenmedim araştırdım senin için
    http://www.sahibinden.com/2005_nisan_trafige_cikisli_cok_az_kullanilmisWQQaXQQ7892021WQQpXQQdisplayitem

Arkadaşım harikasın, bak içimizde iyi niyet varmış, seninde öyle :)

Gerçekten güzel ürün bulmuşsun, 1500ytl civarı düşündüm fiyatı 1750 ytl fakat 1500ytl'ye alacağım ürünün yanına zaten nekadar masraf yapardım bilemem, bu senin bulduğunun yanında herşey var, böyle bişi 1500ytl ye filan olsa süper olurdu fakat bi pazarlık yaparız zaten.

Fakat halen aklıma takılmış bişi var, neden ACTIVA niye ACTIVA neden HONDA'nın başka modelleri değilde özellikle activa, kafamı nereye çevirsem, yoldan geçen hangi motora baksam hep activa, ucuzda değil amma her alan sağlam diyor, ÇİN malı olanlara zaten girme diyorlar..

Sizcede ACTIVA'mı yoksa Honda'nın başka modelide aynı ACTIBA gibi sağlammıdır...

• activa ve beat modeli var zaten kinetix falanda sağlam ama onları saymıyorum activanın sağlam olduğu doğrudur bunun yanında yakıt performansıda müthiş kokluyo benzini o yüzden bu kadar tutuluyo ..beat birazcık daha fazla yakıyo activaya göre ve activanın kasası beattan sağlam ama ben olsam beat tercih ederdim çünkü activada görünüş yok çok hantal duruyo beat daha atik ve sportif

activa ve beat modeli var zaten kinetix falanda sağlam ama onları saymıyorum activanın sağlam olduğu doğrudur bunun yanında yakıt performansıda müthiş kokluyo benzini o yüzden bu kadar tutuluyo ..beat birazcık daha fazla yakıyo activaya göre ve activanın kasası beattan sağlam ama ben olsam beat tercih ederdim çünkü activada görünüş yok çok hantal duruyo beat daha atik ve sportif

Arkadaşım sen ne diyosun ya, ben ACTIVA'yı gördüğümde midem kalkıyo kusasım geliyor, artık daraldımda yani, bu diğer marka model motorlar ne iş yani hiçmibişiye yaramıyorlar, bi işe yaramayan mondiale uğur nasıl oluyorda neyine 2 yıl garanti veriyor anlamadım.

Evet kesinlikle haklısın ACTIVA ile BEAT sağlamlık olarak aynı ise (ACTIVA KASA DAHA SAĞLA DEMİŞSİN GÖRDÜM) benim ACTIVA km. de 5 kuruş BEAT'ın 8 kuruş yakması benim için çok farketmez...

Fakat ACTIVA alacaksam o motorda kesinlikle sepet olacak yoksa kız motoru gibi TUUH.

• EVET DOĞRUDUR O MEVLÜT, BİLDİĞİMİZ MEVLÜT MOTORDA ACTIVA VE SATILIK, YALNIZ PLAKA ISTANDUL DIŞI MOTOR ISTANBULDA VE FIYAT 1250YTL...
  • Henüz karar veremedim, fakat şu activa'ya bidaaa baktım çok kötü yaw o motora 1.5 - 2 vermektense İ.E.T.T. ye binmek daha mantıklı gibi geliyor bana.

Birşey daha soracağım arkadaşlar, ÇELİK MOTOR WIN HUNTER 150 konusunda ne dersiniz, fiyatta gayet makul, bir arkadaş var motordan iyi anlarım, ACTİVA'ı beğenmedin yada paran yetmiyorsa ÇELİK MOTOR WIN HUNTER 150 al diyor, sizcede iyimidir, 1000ytl fiyatı daha düşük, biyerde 1700ytl ye BEAT veya ACTIVA biyanda ise WIN HUNTER, siz ne dersiniz.. RESİM AŞŞADAAA..

• abi moşuna gidermi bilmem ama kanuni turbo gxl var bende satma çalışıyoz amcamındı motor vefat etti ara sıra ben biniyom ama satıcaz istersen ilgilenirsen

http://www.sahibinden.com/daha_500_km_de_orjinalWQQaXQQ4173634WQQpXQQdisplayitem?keyword=turbo

ilan benim deil sadece motoru görmen amaçlı tipini görmen amaçlı motor buna benziyor aynı renk bugüne kadar bir ken bile yolda bırakmadı beni ama scooter seviosan zevkler tartışılmaz daha 7000de sanırım bi kez bozüüyğe gidip geldi bide köylere gidildi temiz motor istersen kardeim 13 yaşında o dahi mahallede sürebiliyor yani kolay bi motor özellikle yeni başlıcaksan 2vites bu

Üzülme! Dert etme can!
    Görebiliyorsan,Dokunabiliyorsan,Nefes alabiliyorsan,Yürüyebiliyorsan,Ne mutlu sana!
    Elinde olmayanları söyleme bana.Elinde olanlardan bahset can!
    Bil ki Güzellikler de var bu hayatta...

Kimseye muhtaç olmadan yaşa GERİSİ HİKAYE

• quote:

Orjinalden alıntı: GunayMan

quote:

Yuh abi sen ne yaptın adam küçük birşey istiyor burgman 400 hem 150 lik motora göre daha çok yakar vergisi vs çoktur..Hem burda gördüğüm kadarıyla scooterın yüksek hacimlilerine parası çok olanlar biniyor vitesli motorları ise gençler tercih ediyor..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.