Şimdi Ara

Çağrı Merkezi Hizmetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çağrı merkezleri telefonda randevu, yardım, destek, telesatış gibi hizmetler vermektedir. Calloffice olarak biz çağrı merkezi, kurulum, eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermekteyiz. Çağrı merkezi eğitimleri ile personellere telesatış, telefonda konuşma teknikleri, işe odaklanma gibi eğitimler vermekteyiz. Çağrı merkezinizde yaptığınız projelerde başarı oranınızı arttırmak için danışmanlık hizmetleri sunuyoruz. Çağrı merkezi kurulumu hakkında a'dan z'ye bütün ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz. Çözüm ortaklarımızla beraber çağrı merkezi mobilya, yazılım(crm, voip vb), bilgisayar ve daha bir çok alanda çaprı merkezlerinin ihtiyaçlarını karşılıyoruz.







  • GETİRDİĞİNİZ SATIŞLARDAN PARA KAZANMAK İSTERSENİZ AKTIVASYON BAŞINA 35 TL VERİYORUM. HIZLI EVRAK TOPLAMA AVANTAJIM SAYESİNDE İPTALLERİN DE ÖNÜNE GEÇİYORUM.ÇAĞRI MERKEZİ BAYİLİĞİYLE İLGİLENİYORSANIZ DETAYLARI 05422059050 DEN KONUŞABİLİRİZ.
  • Cagrı merkezlerıne Vodafone ve TRCELL urun ve hızmetlerının satısı ve numara tasıma bayılıgı verılmektedır. Data ve dıger tum operasyonel destekler ücretsiz sağlanmaktadır.İletişim Gökhan Karakoç 05422059050
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.