![]() Daha önce gurup istediğimi söylemiştim ama "Malasef gurup yapacak arkadaşım yok" demişti. Şimdi ısrarla plaja çadır getirmemi istiyor, garip... |
Çadırı Plajda Kurmak

-
-
Türkçesi ne bunların kardeş, bir de bu arkadaş kız mı erkek mi ve numarasını nereden buldun ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anaokulu ing sinide anlamıyosan yapcak fazla bişi yok
-
Cem bey neden grup istiyorsunuz?
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 6 Temmuz 2024; 12:45:23 > -
Anlamak zorundamıyım
-
bütün gün çadır kurulu takılmışsındır zaten reiz boşver.
-
@Yotundaşi bunu anlarsın ama yaramaz kedicik seni.
-
Plajı terk etmeden bana "Belki bu gece olabilir olmadı yarın olur" dedi.
Gece mesaj atıp sordum "Evdeyim" dedi.
Ertesi gün pazar mesaj attım cevap yok, arıyorum cevap yok.
Aradan 1 hafta geçti bana şehir dışından akrabaların yatıya geleceğini biliyordu.
Hiçbir şey olmamış gibi "Naber nasılsın, akrabaların geldi mi?" şeklinde mesaj attı.
Ben de "Akrabalar geldi ama yengemde kalıyorlar" yazdım ve yine cevap yok.
Akrabaları gönderdim bu defa ben mesaj atıyorum yine cevap yok.
Ertesi gün yine mesaj attım "Sorun nedir anlamıyorum, neden cevap vermiyorsun?"
2 gün sonra "Kusuruma bakma cep telefonum kırıldı, ekran yem yeşil idi" dedi.
Ben randevu istedim, klasik yalan yine başladı "Perioda girdim, birkaç gün sonra çıkarım"
Yalan diyorum zira bu söylemedi ama bir seferinde yolculuktan döndüğü halde arabayla havalimanından almıştım ve sorun yoktu. Ne zaman eve attım ve sevişmek için banyoya girip soyundu, ardından müthiş bir kötü koku aldım bundan ama açlığın etkisiyle umursamadım. Sonradan aklıma geldi tam ayın ilk günüydü ama periodu olmasına rağmen bana olan borcunu kapatmak uğruna mazeret olarak kullanmamış olabilirdi.
Ardından biten period sonrası görüşmek için mesaj attım. Sadece "Seni ben de özledim" mesajıyla geçiştird.
Nihayetinde "Senin benimle neden görüşmek istemediğini anlamıyorum, şimdiye kadar 1)Telefonum kırıldı 2)Period, 3)Aile toplantısı bahanelerini söyledin. Halbuse ben hastayım ve tedavim için sana ihtiyacım vardı" şeklinde msj attım ve cvp vermedi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 8 Ağustos 2024; 13:49:0 >
-
Leblebi gibi maşallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neyi anlayacağız ?
Konu sakat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X