Şimdi Ara

Çadırı Plajda Kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce gurup istediğimi söylemiştim ama "Malasef gurup yapacak arkadaşım yok" demişti.

Şimdi ısrarla plaja çadır getirmemi istiyor, garip...

• Türkçesi ne bunların kardeş, bir de bu arkadaş kız mı erkek mi ve numarasını nereden buldun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yotundaşi kullanıcısına yanıt

anaokulu ing sinide anlamıyosan yapcak fazla bişi yok Çadırı Plajda Kurmak 

• Cem bey neden grup istiyorsunuz?

• Çadırı Plajda Kurmak

Anası izin vermemiş ama görüşmek için ısrar edince "Seninle plaja 2 saatliğine gelirim sonra kız arkadaşım beni gelip plajdan alacak, onun evine gitmek zorundayım, acil misafiri geldi ve ev temizliğinde ona yardım edeceğim. Sana söz yarın başbaşa olacağız" dedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 6 Temmuz 2024; 12:45:23 >
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

Anlamak zorundamıyım

• Çadırı Plajda Kurmak

Plajın keko olan tarafına değil de emeklilerin olduğu tarafına götürdüm.

2 sene evvel aldığım ve hiç açmadığım çadırı kurmakla cebelleştim yarım saat.

Baktı beceremiyorum "Boşver çadırı, şemsiye yeter" dedi.

Ardından sesli bombadan açtık müziği ve yüksek sesli müzik eşliğinde kendince dans etti, bira içtik.

Yaklaşık 2 saat sonra "Canım çekti ev hemen şuracıkta 1 saatliğine gidip gelsek" dediysem de kabul etmedi.

Arkadaşının onu gelip alacağını söyledi hatta benim de kendi arkadaşımı plajda beklememi tavsiye etti.

Arabaynan bırakmayı teklif ettim, kabul etmedi.

2 saat sonra yürüyerek plajı terk etti...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Büyükada da otel tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Balkonda belçika kurdu bakmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bütün gün çadır kurulu takılmışsındır zaten reiz boşver. Çadırı Plajda Kurmak 

• @Yotundaşi bunu anlarsın ama yaramaz kedicik seni. Çadırı Plajda Kurmak 

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

Plajı terk etmeden bana "Belki bu gece olabilir olmadı yarın olur" dedi.

Gece mesaj atıp sordum "Evdeyim" dedi.

Ertesi gün pazar mesaj attım cevap yok, arıyorum cevap yok.

Aradan 1 hafta geçti bana şehir dışından akrabaların yatıya geleceğini biliyordu.

Hiçbir şey olmamış gibi "Naber nasılsın, akrabaların geldi mi?" şeklinde mesaj attı.

Ben de "Akrabalar geldi ama yengemde kalıyorlar" yazdım ve yine cevap yok.

Akrabaları gönderdim bu defa ben mesaj atıyorum yine cevap yok.

Ertesi gün yine mesaj attım "Sorun nedir anlamıyorum, neden cevap vermiyorsun?"

2 gün sonra "Kusuruma bakma cep telefonum kırıldı, ekran yem yeşil idi" dedi.

Ben randevu istedim, klasik yalan yine başladı "Perioda girdim, birkaç gün sonra çıkarım"

Yalan diyorum zira bu söylemedi ama bir seferinde yolculuktan döndüğü halde arabayla havalimanından almıştım ve sorun yoktu. Ne zaman eve attım ve sevişmek için banyoya girip soyundu, ardından müthiş bir kötü koku aldım bundan ama açlığın etkisiyle umursamadım. Sonradan aklıma geldi tam ayın ilk günüydü ama periodu olmasına rağmen bana olan borcunu kapatmak uğruna mazeret olarak kullanmamış olabilirdi.

Ardından biten period sonrası görüşmek için mesaj attım. Sadece "Seni ben de özledim" mesajıyla geçiştird.

Nihayetinde "Senin benimle neden görüşmek istemediğini anlamıyorum, şimdiye kadar 1)Telefonum kırıldı 2)Period, 3)Aile toplantısı bahanelerini söyledin. Halbuse ben hastayım ve tedavim için sana ihtiyacım vardı" şeklinde msj attım ve cvp vermedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 8 Ağustos 2024; 13:49:0 >

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Leblebi gibi maşallah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

Neyi anlayacağız ?

• Konu sakat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.