Şimdi Ara

[ÇADIR] Evolite ? - Naturehike ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    https://www.naturehike.com/cloud-peak-ultra-light-two-man-tent/
    vehttp://www.ersinoutdoor.com/Evolite-Turtle-2-Kisilik-Cadir,PR-271726.html

    2 adet çadır hakkınad materyal kalitesi merak ediyorum. Çadırlar hakkında bilgim yok. TÜrkiye'de evolite oldukça tutuluyor sanırım, malzeme açıklamasında da oldukça güçlü görünüyor ancak resmi bir sitesi yok bu markanın, geniş bilgi alamıyorum. Dış tentesi 100 polyester Diamond grafik kumaşı, Drytech kaplaması sayesinde PU/ 3000 mm su sütunu dayanıklılığa sahip yazıyor.

    Naturehike asyada bilinen bir marka, linkini verdiğim çadırları 4 mevsim, kar için de uygun deniyor ancak gerçekten böyle mi? Materyal 20D nylon coated silicone olarak geçiyor.

    Merak ettiğim nokta hangi materyal daha kullanışlı, dayanıklı? Bilgisi olan arkadaşlar var mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuffkiLLe -- 15 Eylül 2017; 2:15:2 >







  • Merhaba,

    Malzeme olarak bir fikrim yok ama geçen gün Naturehike ile ilgili bir inceleme okumuştum sanırım marka ve kalitesi hakkında fikir edinmenizi sağlayabilir.

    https://www.outdoorhaber.com/malzeme-inceleme/ucuz-kamp-cadiri-incelemesi-naturehike-hafif-kamp-cadiri

    Eğer kışın veya düşük hava sıcaklıklarında kullanacaksanız iç tenteleri file olan modelleri tercih etmemelisiniz zira rüzgar estiği anda bütün soğuk hava çadırın muhtelif yerlerinden girip içeriye dolar bunun için kar etekleri olan iç tentesi daha yalıtımlı modellere bakmalısınız. Ama şunu da unutmamak lazım çadırlar tek başına eksili derecelerde vücudun ihtiyacı olan sıcaklığı muhafaza edemez bunun için konfor değeri yüksek olan uyku tulumlarına termal içliklere ve farklı ekipmanlara ihtiyaç duyulmaktadır.

    Yazın deniz kenarında falan kullanmayı da düşünüyorsanız yukarıda ki kriterlere göre aldığınız çadırın iç sıcaklığı muhtemelen sizi bunaltacak seviyelerde olacaktır maalesef bunun için ayrıca havalandırması çok iyi olan iç tentesi fileli ve uv korumalı bir çadır daha almanız gerekecek yada ikisinin ortasına denk gelecek kalitede bir çadıra razı olup kışın biraz üşüyecek yazın biraz terlemeyi göze alacaksınız.




  • Evolite Turtle 2 Kişilik Çadır
    Arkadaşlarla kampa gittiğimizde bir arkadaşta vardı husky ile aynı malzeme kalitesinde kesinlikle tercih edebilirsin linkteki ürünün fiyatı da baya iyiymiş ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.