Şimdi Ara

Cabal Online Yeni Başlayan Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
23.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • En Son Eklenen : Adept

    CABAL ONLINE OYUN REHBERİ

    Cabal Online internet üzerinden ücretsiz oynayabileceğiniz bir oyundur.Oyunu çıkaran Game-Masters firmasıdır.Türkiye'de oldukça popüler olma yolunda giden oyunun yakın gelecekte Türkçeleştirilmesi de söz konusu.Oldukça güzel grafikleri ve sıkmayan içeriğiyle World of Warcraft'a rakip gösterilen Cabal Online'nın yaş seviyesi de genellikle +18 ve üniversite öğrencilerinden oluşmakta.

    Yavaş yavaş rehber moduna girelim.İlk olarak oyunu nasıl ve nerden indirebiliriz ...

    OYUNU NASIL İNDİRİRSİNİZ

    Benim tavsiyem oyunuwww.mmo site.com (aradaki boşluğu kaldırın) adresinden indirmeniz.Oldukça hızlı bir download serveri var.Yalnız üyelik gerektirdiği için birkaç dakikanızı ayırarak siteye üye olmalısınız.

    İlk olarakwww.cabalonline.com/tr adresine giriyoruz.Sağ üstteki “Veri Odası” menüsünden “CABAL Yükleme” sekmesine tıklıyoruz.Açılan sayfada ortalara doğru “DIGER SEÇENEKLER” başlığı altında “Oyunu MMOsite.com web sitesinden indiriniz.” yazısının yanıdaki adrese tıklyoruz.Yeni açılan sayfada en üstteki “Go to Download Page” yazan resme tıklayınız.
    Son saydaysa “Server I” “Server II” veya “Server III” yazılı resimlerden herhangi birine tıklayınız.

    NOT : Önerim Flash Get vb. Programlar kullanmanızdır.Zaten site de bunu öneriyor.

    Oyun inerken biz de Cabal için hesap (account (acc)) alalım.

    OYUN HESABI ALMA

    Oyunun sitesi olanhttp://www.cabalonline.com/tr adresine gidiyoruz.Sol taraftaki “Kayıt Ol” resime tıklıyoruz.Gereken yerleri doldurup üyeliğimizi alıyoruz.Verdiğiniz e-mail adresinize aktivasyon maili gelebilir.Tam olarak hatırlamıyorum gelip-gelmediğini...

    OYUNU YÜKLEMEK

    Oyunu nasıl yükleyeceğinizi zaten biliyorsunuzdur.Ama bilmeyenler için sitesinde bir yazı var.Aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.Yalnız en alttaki resim biraz eskidir (oyunun ilk açıldığı zamanlara dayanır).Onu kaale almayınız.

    http://www.cabalonline.com/tr/guide/install.asp

    OYUNA BAŞLAMADAN ÖNCE


    İlk paragrafta da söz ettiğim gibi oyun gerçekten güzel grafiklere sahip ve görsellikte bence 1 numara.Oyun oynarken keyif almak istiyorsanız iyi bir ekran kartına sahip olmalısınız.Oyunun sistem gereksinimlerini aşağıdaki adresten öğrenebilirsiniz.

    http://www.cabalonline.com/tr/guide/system.asp

    CABAL DÜNYASINA İLK ADIM

    Oyunu indirdik,hesap aldık ve yükledik.Şimdi sıra oyuna başlamakta.Fakat ilk önce oyunun “patchleri” indirmesi lazım.Masaüstündeki oyunun simgesine tıklıyoruz.Açılan “Launcer” oyunun son patchlerini indirecek.Bu işlem biraz zaman alabilir.Bittikten sonra launceri kapatıp tekrar açın.”Start Cabal” yazısına tıklanabiliyorsa herşey yolunda demektir.Yazıya tıklayın ve oyun ilk adımı atın.

    SERVER VE CHANNEL KAVRAMI

    Oyun açıldı ve biz de daha önceden üye olduğumuz ID ve Pass ile oyuna girdik.Karşımıza 3 adet server ismi çıkacak.Bunlar Mars,Mercury ve Jupiter.Türk oyuncular genellikle Mars serverinde oynamayı tercih ediyorlar.Bu yüzden oyuna burada başlamanız daha iyi olacaktır.

    Server ismine tıklayınca o ismin altında bir menü açılacak.Channel 1'den başlayarak Channel 24'e kadar uzanan bu listede herhangi birine çift tıklayarak o channela giriş yapıyoruz.

    Açılan menüdeki ilk channel (CH 1) trade yani ticaret channelidir.Her daim yoğun olan bu channela girdiğiniz zaman istediğiniz her türlü item,silah vb alış-verişinizi oyuncularla yapabilirsiniz.CH 2 genellikle üst seviye oyuncuların girdiği bir yer.Burda genellikle PvP (Player vs Player (Oyuncu vs Oyuncu)) yapılır.Yani siz en iyisi 8 ile 12 arasındaki channelleri tercih edin.

    En alttaki channel ise “War” channelidir.Burada herkes istediği kişiye saldırabilir.80 – 90 LvL olmadan girmenizi pek tavsiye etmiyoruz...

    CLASSLAR

    Oyunda 3 ana class ve 3 yan class var.Ana classlar her oyunda olanlar.Yan classlarsa ana classlardan türemeler.Yani toplamda 6 farklı seçilebilir classımız var.Kısaca değinmek gerekirse :

    ANA CLASSLAR

    Wizard


     Cabal Online Yeni Başlayan Rehberi


    Büyü yolunu tercih etmiş bir sınıftır.Kılıç,katana veya ok kullanamazlar.Ana silahları “orb”dur.Çok güçlü saldırı skilleri bulunur fakat canları ve defansları düşüktür.

    Warrior

     Cabal Online Yeni Başlayan Rehberi


    Kas gücünü tam anlamıyla çelikle buluşturmuşlardır.Çok büyük ve tehlikeli kılıçlar kullanırlar.Oldukça yavaştırlar fakat can ve defans özellikleri bunu kapatır.

    Blader

     Cabal Online Yeni Başlayan Rehberi


    Samurayları hepimiz biliriz.İşte oyunun samurayları da bunlar.Ellerinde 2 kılıç taşırlar.Deyimi yerindeyse Wizard ile Warrior'un karışımı diyebiliriz.Ama tabii ki Warrior'a daha yakındır.


    YAN CLASSLAR

    Force Archer

     Cabal Online Yeni Başlayan Rehberi


    Büyü ile yay gücünün karışımından oluşmuşlardır.İki ellerinde de orb veya crystal bulundururlar.Büyüyle ortaya çıkardıkları yaylarıyla yine büyülü saldırılar yaparlar.

    Force Blader

     Cabal Online Yeni Başlayan Rehberi


    Kılıç ile büyüyü birleştirmişlerdir.Bir ellerinde kılıç bir ellerindeyse orb veya cristal bulunur.Büyü ile kılıçlarına güç kazandırırlar.

    Force Shielder

     Cabal Online Yeni Başlayan Rehberi


    Büyü ile çeliğin birleşmesidir.Bir ellerinde kılıç diğer ellerinde de orb veya kristal bulunur.Büyü ile crystal bulunan ellerinde bir kalkan oluştururlar.

    Classların kısa tanımları böyle.Şimdi de stat pointler ve skill pointlerde sıra.

    STAT POINT,SKILL POINT ve RANK KAVRAMLARI


    Stat point,her level atladıktan sonra karakterinizi güçlendirmek için size verilen puanlardır.Oyundayken “C” tuşuna basarak “Character” sayfasını açın.Üst taraflara doğru “Character Status” yazısının altında şuna benzer birşeyler yazar :

    Lv. AA STR BB INT CC DEX DD

    Bu kısımda “AA” yazan yerdeki rakam ve sağındaki diğer rakamlar,AA levele gelene kadar olması gereken değerleri gösterir.Örneğin 55 level bir wizarrda şu yazı yazar :

    Lv. 60 STR 28 INT 260 DEX 59

    Resimle açıklamak gerekirse :

     Cabal Online Yeni Başlayan Rehberi


    Kırmızı renk içine alınmış bölümdeki rakamlar,en baştaki "Min. STAT Lv. XX" kısmındaki XX (resimde 70) levele kadar mavi renk içine alınmış statlarınızın ulaşması gereken değerlerdir.

    Biraz karışık ama oynadıkça anlarsınız yüksek ihtimalle ...

    Skill pointlerse aldığınız skilleri daha da güçlendirmeni (geliştirmeniz) için kullandığınız puanlardır.Her yaratık kestiğinizde belli bir skill point yüzdesi kazanırsınız.Bunlar birikerek 1 skill point olur.1 skill point olunca tekrar başa sarar ve yine tamamlamaya çalışır.Tekrar tamamladığında toplamda 2 skill pointiniz olmuş olur.

    Resimle daha iyi anlaşılır :

    Yüzde durumunu oyundayken “K” tuşuna basarak açılan “Skill” adlı pencerede “Magic EXP” yazısının sağındaki bardan takip edebilirsiniz.

     Cabal Online Yeni Başlayan Rehberi


    Resimde yeşil renk içine alınmış "Magic Rank Master" yazısı,oyuncunun rankını,yani rütbesini gösterir.

    Kırmızı içindeki "Rank-Up Requirement 100/126" ise,oyuncunun bir sonraki ranka (A.Master) geçmesi için gereken skill pointi gösterir.Resimde,oyuncu 100 skill point toplamış,bir dahaki rank için 26 skill pointi kalmıştır...

    En sonda beyaz içine alınmış "Magic EXP" yazısı ve yanındaki tüp,oyuncunun 1 skill point alması için ne kadar daha skill kasması gerektiğini gösterir.Tüp,tamamıyla mavi olduğu zaman oyuncu 1 skill point kazanır ve tüp tekrar grileşir,döngü tekrar başlar...

    Rank,topladığınız skill pointlerin belli bir seviyeye ulaşmasıyla oluşur.Her rank,belli bir miktar skill point ister.İstenilen miktar skill point kazanınca bir sonraki ranka geçmiş olursunuz ve döngü tekrar başlar.Örneğin master rankından a.master rankına geçmek için gereken skill point miktarı 126'dır.126 skill point toplayan kimse a.master rankına atlar...

    Dikkat : Skillerinizi geliştirmek için kullandığınız skill pointler,normal olarak kullandıkça azalır.Fakat bunun rank atlamanıza bir etkisi olmaz.

    YENİ BİR SKILL ALMAK

    Seçtiğiniz karaktere göre,o karakterin silahlarını,giysilerini ve skillerini alabileceği şehirde doğarsınız.Örneğin wizardı seçmiş olan oyuncular Desert Scream adlı şehirde doğarlar ve belli bir ranktan sonra skillerini sadece o şehirden alabilirler.

    Doğduğunuz şehrin “Instructor” adlı NPC'sine giderek onun üstüne tıklayınız.Açılan menüden alttaki “Learn new skills” yazısına tıklayın.Yeni açılan pencereden classınıza göre “magic”veya “sword” seçeneğini seçin (not : bu sayfada bir de “upgrade” adlı bir seçenek vardır.ona daha sonra değineceğiz...).Classınızın seçmesi gereken seçeneğe (örneğin warriorlar sword,wizardlar magic seçer) tıklayın.Açılan skill penceresinden skill pointinizin yettiği skilleri alın.Burada önemli olan skill resminin üstüne geldiğinizde yazan Add. Attack kısmı değil en üstteki Magic Amp. değeridir.Skill penceresinden Magic Amp. değeri en yüksek olan skilli seçmeniz sizin için daha yararlı olacaktır.Her skill alışınızda belli bir miktar para ödersiniz.

    Biraz önce değindiğimiz “upgrade” seçeneği,karakterinizin özelliklerini arttırmaya yarar.Örneğin o seçeneği seçtikten sonra “Vitality” upgradesini alırsanız HP değeriniz (yani canınız) artacaktır.Her rank atlayışınzda upgradelerin yenilerini alabilirsiniz.Karakterinizde zayıf gördüğünüz yöne göre upgrade seçimi yapmanız önemlidir.

    ITEM UPGRADE ETMEK ve ÖZELLİK EKLEMEK

    Yaratıktan düşen veya NPClerden aldığınız silah veya giysilerin özelliklerini arttırmak için onlara “+ basmak” denen işlemi uygulayabilirsiniz.Bunun için iteminize uygun gelen “upgrade core” adlı bir taşa ihtiyacınız vardır.Bu taşı canavarlardan düşürebilir (küçük bir ihtimal) veya diğer oyunculardan satın alabilirsiniz.Bu taşlar kısaca UCL (upgrade core low), UCM (upgrade core medium) ve UCH (upgrade core high) olarak adlandırılır.

    UCLler en düşük giysi ve silahlara + basmaya yarar.Yeni başlayan bir oyuncu olduğunuzu düşünürsek sizin de bir UCL'ye ihtiyacınız olacaktır.Inventorynizdeki UCL'ye sağ tıklayın ve + basmak isediğiniz itemin üstüne sağ tıklayın.Bu işlem sonucunda itemin size kazandırdığı özellikler (örneğin defans) ve istediği stat pointler artacaktır.Bu artışın ne kadar olduğunu + basmadan önce görmek için UCL'nin üstüne sağ tıklayıp itemin üzerine getirin.Gözükecek özellikler onların artan değerleridir.

    Bir iteme özellik eklemek içinse “force core” denen taşa ihtiyaç duyarsınız.Iteme + basma ile aynı olan bu işlemde tek fark,özellik basacağınız itemin boş bir “slotu” olmasının gerekmesi.Itemin slotu olup olmadığını itemin üstüne geldiğinizde,özellikler penceresinde ufak bir kutu gözüküp gözükmediğine bakarak anlayabilirsiniz.Eğer gözüküyorsa o itemin slotu var demektir...

    PvP SİSTEMİ


    Eğer kendinize güveniyorsanız diğer oyuncularla PvP yapabilirsiniz (yani kapışabilirsiniz).Bunun için PvP yapacağınız oyuncunun üstüne tıklayın.Üstte adı yazan bir kutu gözükecektir.Kutunun solunda üzerinde “Menu” yazan yere tıklayın.Açılan ufak menüden “Request PvP” seçeneğini seçerseniz karşı tarafa bir PvP davetiyesi yollanacaktır.Eğer karşı taraf kabul ederse PvP başlar ve birinin ölümüne kadar sürer.

    Dikkat : PvP sırasına HP Potion kullanamazsınız.

    GÖREV SİSTEMİ

    Cabal Online'de görevler 100 levele kadar (100 levelden sonra görev pek yok) çok önemli yer tutuyor.Verilen görevleri yapmak size experiance (exp),alz (oyun parası) ve Cabal Online'de çok önemli olan Honour Point kazandıracaktır.Peki bu görevler nasıl alınır ve nasıl yapılır...

    Oyun sırasında "T" tuşuna basınız.Açılan pencerenin üst kısmında 3 tane sekme olacaktır.Bunlar sırayla Progress,Quest List ve Dungeon'dur..."T" tuşuna bastığınızda açılacak olan "Quest" penceresi aşağıdaki gibidir...

     Cabal Online Yeni Başlayan Rehberi


    Progreess Bölümü

    Üst kısımdaki "Progress" o an içinde bulunduğunuz görevleri gösterir.Resme göre oyuncunun (yani benim ) içinde olduğu görev "The Outbreak of War" görevidir.Pencerenin en altındaysa o görevin özellikleri ve vereceği ödüller yazılıdır :

     Cabal Online Yeni Başlayan Rehberi


    Kırmızı içine alınmış bölümde :

    a kutusu görevin kısa bir açıklamasıdır.
    b kutusu görevin yapmanızı istediği şeydir
    c kutusuysa görev sonunda alacağınız EXP ve para miktarıdır.

    Quest List Bölümü

    Üst kısımdaki ikinci şık olan "Quest List" seçeneği sizin,o an alabileceğiniz görevleri gösterir.

     Cabal Online Yeni Başlayan Rehberi


    Üstte kırmızı içine alınmış olan "View Available Quests" seçeneğini seçerseniz,sadece size uygun olan görevleri görürsünüz.Bu seçeneği işaretlemenizi öneririm.

    ADEPT

    Oyunda,daha hızlı skill point almanız için "ADEPT" adı verilen itemler bulunur.Bu itemlerin özelliği,yaratığa her vuruşunuzda kazandığınız skill point miktarını arttırmaları.

    Bu itemler,yaratıklardan düşmez.Oyuncular tarafından "craft" edilerek oluşturulurlar.Craftingin ne olduğunu daha sonra açıklayacağım.

    Bir itemin adept olup olmadığını anlamak çok kolay.Eğer itemin üstüne geldiğinizde aşağıdaki gibi bir görüntü ortaya çıkıyorsa item adept özelliğindedir ...

     Cabal Online Yeni Başlayan Rehberi


    Aşağıdaki resimde gördüğünüz sarı renk içine alınmış yazıda (Skill EXP per skill: + 4) sondaki rakam ne kadar yüksek olursa,vuruş başına alacağınız skill point yüzdesi artacaktır.Bu rakam en az 1,en fazla 4 olabilir (giysiler ve silahlar için).

     Cabal Online Yeni Başlayan Rehberi


    TAMAMEN KENDİ ELİMLE HAZIRLADIĞIM BİR REHBER.BAŞKA HİÇBİR YAZIDAN VEYA REHERDEN ALINTI DEĞİLDİR.

    EĞER EKLEMEYİ UNUTTUĞUM BİRYER VARSA LÜTFEN YAZINIZ.BEN DE EKLEMEYE ÇALIŞIRIM BİLGİM KADARIYLA...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fdaslan -- 15 Haziran 2008; 20:09:40 >







  • bu çok güzel olmuş elinle yazdıysan çok süper derim emeğe saygı
  • İlk ben yaptım
  • @BLoodRunsCoLD

    Saol.Elimle yazdım.Başka biryerde bulamazsın ...

    @call of

    Sen alıntı yaptın,kendin yapmadın ...
  • Oyle yada boyle alıntı oldugunu yazdım cesitli sitelerden en iyilerini buldum ayrıca o resimler yapısdır falan gorundugu gibi kolay degil.... Ayrıca ilk ben yaptım :S
  • Neyin tartışmasını yapıyorsun ?İlk yapmak bu kadar önemli miydi?Birşeyin yarışında mıydın ?
  • Sen yarısındasinki ben yardım edin de acalım deyince ben zaten yapıyorum diyorsun sonrada ortada rehber olusunca kendi rehberini cıkartıyorsun su anda rehberimiz var !
  • Bak arkadaşim anlamıyosun.Blood'ın konusunda aynen sunu yazdım :

    " Kendim hazırlıyorum zaten çoktandır.Birkaç güne kadar biter tahminimce ... "

    Arat bul sıkıyosa.Şu rehber 1 saatte yazılırsa ne olayım ...

    Ayrıca ben ilk ben yaptım,sadece benimki olmalı,bizim bir rehberimiz var gibi birşey de demedim.Farkındaysan iki rehberin hatta üç rehberin içerikleri çok farklı.Seninkiyle benimki arasında benzerlik bile yok neredeyse.

    İlla açtıracan ağzımı...
  • benim yazdığım rehber dandik birşey 2 dakkada yazdığım birşey düzeltecektim ama sizin konunuzu gördükten sonra vazgeçtim çünkü herşeyi yazmışsınız bununla tartışılacak birşey yok çok güzel etmişsiniz alıntı olsada en altda not olarak veya bir yerde altındı diye yazarsa gene emek olur en azından rehberlerimiz var ve keşke sizin 2 konu tek olsaydı çok güzel olurdu gerçekten saygılar diyorum
  • fdeniz_93 Kardes o zaman kabul edersen senin konunu alıntı olarak alim beraber olusturuldu diye not duserim ben zeten ust konu olması icin gerekli yerlere pm de attım bide @blood sende su yapdıgın karakterleri geliştirde senin kinide ekleyelim ortaya guzel bir sey cıksın :S
  • quote:

    Orjinalden alıntı: call of

    fdeniz_93 Kardes o zaman kabul edersen senin konunu alıntı olarak alim beraber olusturuldu diye not duserim ben zeten ust konu olması icin gerekli yerlere pm de attım bide @blood sende su yapdıgın karakterleri geliştirde senin kinide ekleyelim ortaya guzel bir sey cıksın :S

    başka birşey gelmiyor aklıma yazacak forumlardan alıntı yapmak istiyorum ama bulamıyorum
  • gzl olmus tebrikler !! ama call of' un konuyla birlesirse daha ii bisi cikar ortaya
  • Birkaç aydır boş zamanlarımda yazıyordum he. Mükkemmel şeyler çıkmıştı ortaya, emindim ki de 1 mesaja sığmazdı. Neyse sileyim artık. İlerde, oyunun mantığını anlatmaya yönelik bi +95 lvl rehberi çakarız. Bahse girerim savaş sisteminin formüllerini bilen bir kişi yoktur burda.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Çağrı

    Birkaç aydır boş zamanlarımda yazıyordum he. Mükkemmel şeyler çıkmıştı ortaya, emindim ki de 1 mesaja sığmazdı. Neyse sileyim artık. İlerde, oyunun mantığını anlatmaya yönelik bi +95 lvl rehberi çakarız. Bahse girerim savaş sisteminin formüllerini bilen bir kişi yoktur burda.

    Ben onuda buldum Ama baya uzundu ve gereksiz olacagını dusundum simdilik ilerde gercekdende yararlı olur




  • quote:

    Orjinalden alıntı: call of


    quote:

    Orjinalden alıntı: Çağrı

    Birkaç aydır boş zamanlarımda yazıyordum he. Mükkemmel şeyler çıkmıştı ortaya, emindim ki de 1 mesaja sığmazdı. Neyse sileyim artık. İlerde, oyunun mantığını anlatmaya yönelik bi +95 lvl rehberi çakarız. Bahse girerim savaş sisteminin formüllerini bilen bir kişi yoktur burda.

    Ben onuda buldum Ama baya uzundu ve gereksiz olacagını dusundum simdilik ilerde gercekdende yararlı olur



    Ama dediğin gibi, "buldun". Başkasının emeğiyle prim yapamam ben.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Çağrı


    quote:

    Orjinalden alıntı: call of


    quote:

    Orjinalden alıntı: Çağrı

    Birkaç aydır boş zamanlarımda yazıyordum he. Mükkemmel şeyler çıkmıştı ortaya, emindim ki de 1 mesaja sığmazdı. Neyse sileyim artık. İlerde, oyunun mantığını anlatmaya yönelik bi +95 lvl rehberi çakarız. Bahse girerim savaş sisteminin formüllerini bilen bir kişi yoktur burda.

    Ben onuda buldum Ama baya uzundu ve gereksiz olacagını dusundum simdilik ilerde gercekdende yararlı olur



    Ama dediğin gibi, "buldun". Başkasının emeğiyle prim yapamam ben.


    Katılmamak elde değil...




  • selam ben muonline oynuyordum braktim artik boğnaya başladi bu oyunu cok beyendim efekler falan cok güzel ama oyunda fazla görev oldugunu ğördüm bu ğörevler nerde ve nasil yapilir bunun görüntülü olarak net bir anlatimi var acaba bu arada başarilar
  • En kısa zamanda eklemeye çalışacağım ...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Çağrı


    quote:

    Orjinalden alıntı: call of


    quote:

    Orjinalden alıntı: Çağrı

    Birkaç aydır boş zamanlarımda yazıyordum he. Mükkemmel şeyler çıkmıştı ortaya, emindim ki de 1 mesaja sığmazdı. Neyse sileyim artık. İlerde, oyunun mantığını anlatmaya yönelik bi +95 lvl rehberi çakarız. Bahse girerim savaş sisteminin formüllerini bilen bir kişi yoktur burda.

    Ben onuda buldum Ama baya uzundu ve gereksiz olacagını dusundum simdilik ilerde gercekdende yararlı olur



    Ama dediğin gibi, "buldun". Başkasının emeğiyle prim yapamam ben.

    Ne farkı varki sonucda onemli olan milleti bilgilendirmek sonuca ulastıktan sonra problem yoktur.Ayrıca ben prim falanda yapmıyorum bunun primle hiç bir alakası yok




  • quote:

    Orjinalden alıntı: salmador

    selam ben muonline oynuyordum braktim artik boğnaya başladi bu oyunu cok beyendim efekler falan cok güzel ama oyunda fazla görev oldugunu ğördüm bu ğörevler nerde ve nasil yapilir bunun görüntülü olarak net bir anlatimi var acaba bu arada başarilar


    Görev sistemini eklemiş bulunmaktayım,rehberin en altında...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.