Şimdi Ara

C6 Yazılımlarına 3 Tane Ev Ekranı Koyulabilir Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Anlatmaya çalıştığım şey şu hani orjinal c6 da felan ekranı kaydırdığımızda başka ev ekranı geliyor ya öyle yapılabilir mi ? 5800'a 5230'a felan ?

Orijinalden alıntı: Xml-

Anlatmaya çalıştığım şey şu hani orjinal c6 da felan ekranı kaydırdığımızda başka ev ekranı geliyor ya öyle yapılabilir mi ? 5800'a 5230'a felan ?

eğer 5800 da kişiselleştirilebilir ev ekranı istiyorsanız bunun için "c6v40 CFW" leri adı altında yapılmış symbian modlamaları var. ancak bu şekilde istediğinizi alırsınız. burada son zamanlarda en meşhuru sunrise modu burada bulabilirsiniz. bunun dışında çeşitli yazılımlar var ancak hepsinin optimizasyon hataları ve belli başlı getirdiği dezavantajlar (özellikle batarya ömrü) var o yüzden ben tavsiye etmiyorum kolay gelsin...

Orijinalden alıntı: hunkaar

quote:

Anlatmaya çalıştığım şey şu hani orjinal c6 da felan ekranı kaydırdığımızda başka ev ekranı geliyor ya öyle yapılabilir mi ? 5800'a 5230'a felan ?

eğer 5800 da kişiselleştirilebilir ev ekranı istiyorsanız bunun için "c6v40 CFW" leri adı altında yapılmış symbian modlamaları var. ancak bu şekilde istediğinizi alırsınız. burada son zamanlarda en meşhuru sunrise modu burada bulabilirsiniz. bunun dışında çeşitli yazılımlar var ancak hepsinin optimizasyon hataları ve belli başlı getirdiği dezavantajlar (özellikle batarya ömrü) var o yüzden ben tavsiye etmiyorum kolay gelsin...

Yok şu anda Sunrise kullanıyorum zaten. Ama sunrise da 2 tane ev ekranı var. Bir tanesi dolu bir tanesi boş. Benim demek istediğim bu ev ekranlarından bir tane daha koyulup 3 üne de wigdet atabilir miyiz?

• Bilmiyorum o kadarını ama 3 ev ekranı olsa süper olur.

Bilmiyorum o kadarını ama 3 ev ekranı olsa süper olur.

telefon 6 tane ev ekranı var ilk aldıgımıda 3 tane idi ama güncelleştirme yapınca 6 yükseldi güzel bir telefon tavsiye ederim

Orijinalden alıntı: mrxtra

quote:

telefon 6 tane ev ekranı var ilk aldıgımıda 3 tane idi ama güncelleştirme yapınca 6 yükseldi güzel bir telefon tavsiye ederim

Hangi telefon ? nasıl ?

Eğer 5800'a öyle bişey varsa
  • 5800 cfwlerinde 2 tane ev ekranı olur. biri gerçek ekran diğeri sanal ekrandır. parmağınızı sağdan sola yada tersi yönde sürüklediğinizde 1. ve 2. ev ekranları arasında geçiş yapılır. 2. ev ekranı boştur, bir parametre değişimi ile istenirse saat,tarih,tercihler widgeti eklenebilir. onun dışında birşey eklenemez. 2. ev ekranından sanal diye bahsettim. aslında öyle bir ev ekranı yoktur, sadece parmağınızla ek ekranını sürüklediğinizde ekranda varolan widgetler ve simgeler görünmez hale gelmektedir. bu da ikinci bir ev ekranı geliyormuş izlenimi vermektedir. 2. ev ekranının amacı duvar kağıdının görünmesini sağlamak, simgeleri gizleyerek istemeden program yada menü çelışmasını engellemektir. hakiki çoklu ev ekranlarına sahip telefonlarda ekranı sürüklediğinizde diğer ekrandaki widgetler gelmektedir.

ama 5800 ınıza spbmobile shell i kurarak birçok ev ekranına sahip olabilirsiniz. simgeleri ekranın istediğiniz bölgesine taşıyıp dizayn yapabilirsiniz. telefonunuzun görünümünü baştan aşağı değiştirir. tabiki hayatta çoğu avantajın dezavantajlarıda bulunur, spbmobileshell ram ı da bayağı yer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cfw ile 3 ev ekranı olmaz uygulamalarla 3den bile fazla olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pwaux -- 24 Mayıs 2012; 20:31:27 >

Orijinalden alıntı: ekşın men

quote:

quote:

Hangi telefon ? nasıl ?

c6-01

Orijinalden alıntı: ekşın men

quote:

quote:

Hangi telefon ? nasıl ?

Bunu görsellik için istiyorsanız SPB Shell yükleyin.
    Ben yükledim. biraz oynadım kişiselleştirdim ama 5800'ım şuan iphone'u andırıyo. başardım yani :D
    nUnlock yükledim.

menü görünümleri:(3-5-7-12 tane ev ekranı sayısı var. istediğin gibi azalt çoğalt)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pwaux -- 24 Mayıs 2012; 20:32:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.