Şimdi Ara

C4 Sabahları Silkeleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    2006 model benzin/lpg li aracımda sadece kış aylarında ve sabahları(veya 10-12 saat çalışmadığında) aracı ilk çalıştırdığımda yaklaşık 20 saniye sonra birden çalışma düzensizleşmeye ve motor aşırı derecede silkelemeye başlıyor. Aracı stop edip tekrar çalıştırıyorum ve düzeliyor. Bu problem 2 senedir var ancak nisan ayı gibi kendiliğinden ortadan kalktığı için ve çözüm bulunamadığı için bir şekilde idare ediyorum. Kasım-Aralık gibi tekrar bu problem yaşanmaya başlıyor.

    Serviste denenmeyen şey kalmadı.enjektörler elden geçti. ateşleme sistemi(buji,bobin) elden geçti. hararet müşürü, motor devir sensörü,map sensörü elden geçti, sente kontrolü,motor kompresör silindirde kaçak var mı bakıldı,şamandıra basıncı, sigorta kutusu,lpg tesisatı. yani motor üzerinde denenecek her şey denendi.

    ustamın bana dediği; bu iş motor beynine dayandı ona baktırman lazım dedi. Serviste yazılım güncellemesi yaptırınca da düzele biliyormuş.

    Fikirleriniz var mıdır?


    teşekkürler,







  • aynısı benim araçtada oluyor,,, 2013 hdi c4,,, soğukla alakalı olduğunu düşünüyorum sadece soğuklarda sabahları yapıyor,,, biryere göstermedim sallamıyorum şimdilik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.