Şimdi Ara

C4 ANAHTAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese seLam bgn serviste yeni Citroenlerin anahtarlıklarını gördüm eskisinden gayet güzel yeni amblemi dahada büyütmüşler.Aracımın anahtarı calındı yeni sipariş verceğim.Acaba eski anahtarlıkmı verirler yoksa 2011 citroen anahtarlığından mı ? Yeni Citroen kullanıcıları varsa anahtarlık resimlerini koyabilirler mi ? Saygılar... :)

Mevcut anahtarım bu :)

C4 ANAHTAR

• quote:

Orijinalden alıntı: DouKaN_38

Herkese seLam bgn serviste yeni Citroenlerin anahtarlıklarını gördüm eskisinden gayet güzel yeni amblemi dahada büyütmüşler.Aracımın anahtarı calındı yeni sipariş verceğim.Acaba eski anahtarlıkmı verirler yoksa 2011 citroen anahtarlığından mı ? Yeni Citroen kullanıcıları varsa anahtarlık resimlerini koyabilirler mi ? Saygılar... :)

Mevcut anahtarım bu :)

C4 ANAHTAR

Hocam naptın sen anahtar işini çözebildin mi ? Bende yeni anahtarları çok beğendim ama confort plas donanımda var bizde de yok bi çare bulabildin mi ?

• Hocam yenisini kaskodan talep ettim fransadan anahtar geldi asagi yukari 20 gun bkledm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar 2008 model C4 lere olur mu? veya servis 2008 model C4 anahtar kabını kaç paraya değiştiri bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chiller

bunlar 2008 model C4 lere olur mu? veya servis 2008 model C4 anahtar kabını kaç paraya değiştiri bilgisi olan var mı?

c4 anahtar kabı çoğu anahtırcıda var servise gerek yok yani fiyatı makuldür
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker90

quote:

bunlar 2008 model C4 lere olur mu? veya servis 2008 model C4 anahtar kabını kaç paraya değiştiri bilgisi olan var mı?

peki birebir aynı mı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilker90

quote:

peki birebir aynı mı

evet camekanda gördüm boş kabını pazartesi araba ile çıkarsam sorabilirim hatta

kumandalı sıfır anahtar/ kopyalama yani/ sormuştum 2011 model için 225 son fiyat dedi indirim yokmuş
    :)

• quote:

Hocam yenisini kaskodan talep ettim fransadan anahtar geldi asagi yukari 20 gun bkledm

C4 ANAHTAR
     C4 ANAHTAR

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

Hocam yenisini kaskodan talep ettim fransadan anahtar geldi asagi yukari 20 gun bkledm

C4 ANAHTAR
     C4 ANAHTAR

Atarlar cok guzel hocam hayirli olsun gule gule kullanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

C4 ANAHTAR
     C4 ANAHTAR

Heh işte bu bundan istiyorum Bundan mı geldi yoksa sizin yüklediğiniz resimdeki gibi olandan mı ? Mustafa abi sen bilirsin ya bizim araba confort ama bu anahtardan istiyorum oluru varmıdır ?

• Bendeki plus paket ondan galiba ebayi karistirmak gerek ama arac yeni oldugundan c4 ile ilgili aks[code][/code]esuar cok az
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_Phlvn

quote:

quote:

quote:

C4 ANAHTAR
     C4 ANAHTAR

Heh işte bu bundan istiyorum Bundan mı geldi yoksa sizin yüklediğiniz resimdeki gibi olandan mı ? Mustafa abi sen bilirsin ya bizim araba confort ama bu anahtardan istiyorum oluru varmıdır ?

yok hocam nerde keske bu gelse benim yüklediğim resimdeki anahtarlıktan geldi.

• otomobil yedek anahtarı çok uygun fiyatlarla kısa bir zamanda yapıyoruz maltepede belediye karşısındayız eger tek bir anahtarınız varsa her zaman risktir eski kaybolan anahtarlarınız başkasının yada satın aldıgınız kişinin elinde bulunmasına ve kötüye kullanımasına mahal vermemek için yeni bir kart yaparken diger hafızadaki kaybolan anahtarlarıda siliyoruz buda artı bir güvenlik önlemi olarak size sunuyoruz aşagıdaki linkten internet sitemize girip ürünlerimizi inceleyebilir online satın alabilirsiniz önemli hatırlatma ;anahtar yaptırmak için ofisimize geldiğinizde rusat ve kimliginizle gelmeniz gerek keza sadece ruhsat sahibine yapabiliyoruz yada mutlaka vekaletiniz olması gerek
    http://www.asanlaranahtar.com/araba_kumanda_anahtari_urunleri_57.aspx
    istanbul maltepe 0543 540 56 38
    0216 459 78 55

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.