Şimdi Ara

C200d Alınır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bu ay içerisinde 0 araba alma planım var şuan kullandığım b6 manuel fsi passat. Aklımda 3.20 var fakat hem fiyatı hem kasa değiştirecek olması malesef eliyoe kendini asıl sebep fiyatı.

    Aracı şehir içi çoğunlukta kullanacağımdan dizel düşünüyorum fakat aklımda 2 soru var

    o araca 136 beygir yetiyor mu
    Ve 7 ileri şanzımanı gerçekten sorunlu mu youtube yorumlarında dsg den kötü deniliyor.
    Bulunduğum ilde deneme fırsatı bulamadım ayrıca müşteri temsilcisi haliyle öveceğinden sizin gibi deneyimlilerden yorum almak istedim. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 200 d yerine 180 alman daha mantıklı bence,çünkü dizel araçların yakın zamanda avrupa birliğinde sıkı kontrole gireceği ve emisyon oranlarıyla havayı çok daha fazla kirlettikleri aşikar halde.Ayrıca dizelin her 5-6bin km de adblue ihtiyacı çok hoş olmuyor.Benzinli araç herzaman daha mantıklı ama tabi yılda 30.000 fazlası km yapmıyorsan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EXXCALIBUR

    200 d yerine 180 alman daha mantıklı bence,çünkü dizel araçların yakın zamanda avrupa birliğinde sıkı kontrole gireceği ve emisyon oranlarıyla havayı çok daha fazla kirlettikleri aşikar halde.Ayrıca dizelin her 5-6bin km de adblue ihtiyacı çok hoş olmuyor.Benzinli araç herzaman daha mantıklı ama tabi yılda 30.000 fazlası km yapmıyorsan.

    Benzinli olarak yeni a5 1.4 tfsi hakkındaki yorumunuz nedir yaklaşık 200k bandında ama 1.4 motor o arabaya hantal kalır mı ve yakıt tüketimini yükseltir mi ? Çünkü 1.6 fsi motor ile b6 passat tam bir facia hem çok hantal hem çok yakıyor hocam illet ettirdi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni kasa A5 1.4 ün iç dizaynı gerçekten de çok şık olmuş ve araca daha dinamik bir hava katıyor.Ancak 1.4 motorun kasaya yönelik ivmesinde sorun yaratabilir düşüncesindeyim.a4 temeli üzerine inşa edilse de a5 kasa olarak daha ağır bir yapıya sahip neticesinde.Konuyu Mercedes mi Audi mi bandına getirirsek bana göre ve kullanıcı yorumlarına göre mercedes önde gözüküyor.
  • House M.D. kullanıcısına yanıt
    Sert kullanımınız varsa dizel alın. Az güçlü ve ağır araçları ( bahsettiğiniz fsi b6 gibi) sakin kullanmayı kabullenmek lazım, aracın tarzı o. A5 tabii ki daha kuvvetli araç ama ağırlığı da fazla. Onu da seri kullanmak isterseniz yine çok az yakmaz.

    Aynı arabaya 8 de yaktırabilirsiniz, 12 de. Önemli olan kullanım tarzı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 21 Haziran 2017; 10:2:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.