Şimdi Ara

c2 adlı uygulamadan hakaret davası yer miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fake kız profilim vardı birilerini işletiyordum garip garip konuşan bi adam ses kaydı atıyordu bende dalga geçiyordum.Birden ses ile küfür etmeye başladı bende yazı ile sövmeye başladım sonra baktığımda ise ses kayıtlarını silmiş bi şekilde "küfürlerini SS aldım kendine dikkat et" yazdı. Şikayet etse ifadeye çağrılır mıyım veya davalık olur muyum olursam da sonucu ne olur?

• C2’nin kurulum yeri Bilkent Cyberpark ancak sonradan ABD’ye satıldı. Savcılık bu uygulama ile alakalı genelde aksiyon almıyor. Olmazsın davalık falan, ancak o uygulamayı kullanma güzel kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DelikanliCekirge kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.İnanır mısın tam silceğim gün başıma geldi.Gerçekten boş beleş bi uygulama.

• Anonim uygulama diye bir şey yoktur. C2, Ribony vb uygulamalarda insanlar anonim takıldığını zannediyor ama internette anonimlik diye bir şey yoktur. Bunu deme sebebim şöyle, evet eğer dava açmaya karar verirse adli makamlar seni kolayca bulacaktır.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Sizce korkutmak için mi yapmıştır bide İlk küfür etmeye o başladı sonra sildi velev ki dava açtı o sildiği ses kayıtları veri tabanında gözükür mü?

• Hocam bekleyip göreceksiniz artık zaman içerisinde belli olur şikayetçi olup olmadığı. Mahkeme talebi halinde her şey ortaya çıkarılır hocam internet ortamında "silmek" diye bir kavram yok. Kullandığınız hemen her uygulamanın kullanıcı sözleşmelerini incelerseniz verilerinizin belirli sürelerde tutulacağından ve mahkeme talepleri doğrultusunda paylasılacagına dair bir sürü madde görebilirsiniz.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam taktım kafaya zaten dediğiniz gibiyse cesaret edemez o da ses atarak küfür etmişti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanmıyorum bişey okucağını

• mettta M kullanıcısına yanıt

Hocam bence bu olay size ders olmuş. Artık kimseyle internet üzerinden bu tarz diyaloglara gireceğinizi zannetmiyorum. Bu açıdan bakarsanız sizin adınıza pozitif bir durum söz konusu.

• DelikanliCekirge kullanıcısına yanıt

Hocam uygulamanın satıldığı ile alakalı haber falan aradım ama hiç bulamadım satıldığından emin misiniz acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.