Şimdi Ara

c yer kalmadı yeni işletim sistemi kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba , c sürücüsü doldu silerek 1,5 gb yer var , sanırım o da kısa sürede dolacaktır.

    Yeni 320 gb hdd aldım. Yeni disk almışken bu sefer xp yerine vin 7 kurayım istiyorum. Xp var fakat vin 7 yok , sitelerden indirerek kurmak istiyorum. Bu işlem konusunda yardımcı olursanız sevinirim.



  • İşlemi çözdüm . Silinebilir.
  • enderkutlu kullanıcısına yanıt
    Dostum nasıl çözdüğünü yaz ki seninle aynı sorunu yaşayanlar çözümünü buradan bakıp yapsınlar.
  • Kimse el atmadı ama olsun işimi kendim çözmem biraz mutlu etti. Neyse tatava kısmını geçeyim. Google amcada araştırdım

    http://getintopc.com/softwares/operating-systems/windows-7-ultimate-free-download-iso-32-and-64-bit/ bu siteden vin 7 indirdim. 2,40 gb bir dosya . Önce flash diske indirip , yeni aldğım 320 gb hdd kurmak istedim olmadı. Biostan usb tanıttım fakat siyah ekrandan öteye geçmedi. Tekrar indirdiğim dosyayı yeni aldığım hdd kopyaladım . Ondan sonrası kolay oldu , bende şaşırdım. Dosyayı tıklayıp açtığımda mavi bir pencerede install seçeneği vardı , iki aşamalı ,birinde dosyaları yüklüyor , diğer seçeneğe geldiğinde de dosyaları kuruyordu . Hepsini sorunsuz geçti . Bu arada internet açıktı , çünkü vin 7 yaklaşık 15 gb yer kaplıyor . Karşıdan yükleme yaptı.

    Şu anda vin 7 kullanıyorum , yalnız ingilizce , her nekadar açılışta Türkçe seçtiysem de , ingilizce olarak kurdu. Kullanma süresi 30 gün . GG sitesinde 50 TL . civarında online olarak işletim sisteminin anahtarını veriyorlar , ihtimal oradan bir aktivasyon anahtarı alıp , devam.

    Bir fotoğraf koymadan da olmaz .
     c yer kalmadı  yeni işletim sistemi kurmak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enderkutlu -- 14 Mart 2015; 11:40:24 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.