Şimdi Ara

C: Veri silmeden format atma yapabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşın bilgisayarı "Stop:c000021a{fatal system error}" hatasi veriyor. Google de araştırdık anlatılanları yaptık ama olmadı. Format atacağız lakin resimleri C: sürücüsün de imiş bunları silmeden atabilir miyiz? Biçimlendirme yapmadan format atsak?

• Format demek biçimlendirmek demek zaten.
    "Biçimlendirme yapmadan biçimlendirebilir miyim" diye sormuşsun.

diski başka bir pc ye ikinci disk olarak tak, içinden alınacakları al veya varsa D kısmına taşı sonra C yi formatla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 27 Şubat 2013; 8:15:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAMDBuLLDoZeRx

Arkadaşın bilgisayarı "Stop:c000021a{fatal system error}" hatasi veriyor. Google de araştırdık anlatılanları yaptık ama olmadı. Format atacağız lakin resimleri C: sürücüsün de imiş bunları silmeden atabilir miyiz? Biçimlendirme yapmadan format atsak?

w7 kuracaksan olabilir biçimlendirmeden devam edersen C nin içine windows old klasörü açar. orada bütün verilerin mevcut olur. ama öyle uğraşacana sistem açılıyorsa yedekle dvd ye temiz bi sistem kur. yok açılmıyor sistem dersen mini xp ile aç at flash a resimleri bas formatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

quote:

Arkadaşın bilgisayarı "Stop:c000021a{fatal system error}" hatasi veriyor. Google de araştırdık anlatılanları yaptık ama olmadı. Format atacağız lakin resimleri C: sürücüsün de imiş bunları silmeden atabilir miyiz? Biçimlendirme yapmadan format atsak?

w7 kuracaksan olabilir biçimlendirmeden devam edersen C nin içine windows old klasörü açar. orada bütün verilerin mevcut olur. ama öyle uğraşacana sistem açılıyorsa yedekle dvd ye temiz bi sistem kur. yok açılmıyor sistem dersen mini xp ile aç at flash a resimleri bas formatı

Ama ben Windows Xp de bir ara yapıyordum. Onda da Windows.old klasörü ve belgeler saklıyordu?.... Windows Xp de "SÜRÜCÜYÜ SİL" yapmadan direk Entere basınca olmuyor mu? Bayadır format çekmiyorum oralarını yanlış da yaparsam diye korkuyorum pc benim değil. Kerem Bey pc hiç açılmıyor işte hata yüzünden... Format atacağız o yüzden.

• Hirenbootcd ile botable modda cd den aç. C deki resimleri ister D ye at, ister harici bir diske ondan sonra gönül rahatlığı ile formatla.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

quote:

Ama ben Windows Xp de bir ara yapıyordum. Onda da Windows.old klasörü ve belgeler saklıyordu?.... Windows Xp de "SÜRÜCÜYÜ SİL" yapmadan direk Entere basınca olmuyor mu? Bayadır format çekmiyorum oralarını yanlış da yaparsam diye korkuyorum pc benim değil. Kerem Bey pc hiç açılmıyor işte hata yüzünden... Format atacağız o yüzden.

hirens boot cd ile mini xp de aç verileri D ye yada harici HDD veya FLASH diske at riske girme. yada cd den çalışan işletim sistemleri var iso kalıbı idier dvd ye çek onlarla aç verilerini yedekle

• Üzerine kurulum tüm işletim sistemlerinde mevcuttur. Kurabilirsiniz. Ama sağlıklı bir sistem olmayacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;156669 ayrıca şurayı inceleyin hata kodunun çözümü. birde güvenli modda açılmıyormu bilgisayar denedinizmi? açılıyorsa sistem geri yükleme yapın.
  • Biçimlendirmeden atarsan olur bir sorunda olmaz açılışta yeni yüklediğini seçersin tamamdır eskisini c de old olarak görebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.