Şimdi Ara

C# ile yazdigim kodu nasil masaustu uygulamasi yaparim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Basit bir hesap makinesi yaptim , visual studioda. bunu masaustu uygulamasi nasil yaparim.Upload ettigim zaman baskasin indirip , kullanabilecegi bir program olmasini istiyorum.Yazilan kod direk boyle programa donusturulebiliyor mu? Internette nasil aratacagimi bulamadim baska bilgiler cikiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Proje klasörünüzün içinde bin/Debug klasöründe exe çıktı var. Eğer dll eklemediysen direk onu kullanabilirsin. Setup dosyası oluşturmayı soruyorsan youtube da belki yüzlerce Türkçe veya İngilizce eğitim videosu var bakabilirsin.
  • Sanırım ya console ya da başka bir pltformda yazdın ama masaüstüne uyarlamak istiyorsun. File> New> Project kısmından açılacak sekmeden C# veya Desktop Application altında Winfows Forms Application veya WPF kullanarak görsel bir arayüz üzerinde birkaç buton ve textblock ile hesap makinesi yapabilirsin.
  • EgoistKişi kullanıcısına yanıt
    c# üzerinden yaptım form üzerinde butonlu falan gayet güzel bir şekilde fakat bunu başkasının kullanacağı şekilde programa nasıl dönüştüreceğimi sormak istemiştim.Simgesi olan 2 defa tıklayınca açılan
  • bin klasörüne gir

x86_64 klasörüne gir (64 bit proje yapıyorsan)

release klasörüne gir(debug yapıyorsan debug)

orada gerekli exe dosyasını bulursun

yanına da kullandığı dll dosyalarını koymayı unutma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Link.tl nedir nasil kullanilir
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.