Şimdi Ara

c# ile veri tabanını hosting sunucuya bağlamak mümkün mü ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, c# ile olusturdugum barkod okuma sistemini sql server management studio bağladım bu şekilde satışlar gerçekleştirdim. lakın zaman zaman veri tabanı bağlantı kopmaları,program kurulumunun uzun süremesi, uyumluluk sorunu gibi sıkıntılar yaşadım. Bende çözüm olarak tıpkı web sitelerde oldugu gibi masaüstü programımın veri tabanını hostinge bağlamak istiyorum. Bu nasıl yapabilirim.



  • microsoft azure a bakarsınız.
  • Bir adet sql server kiralarsın veya bir vps kiralar üzerine kendin kurarsın. Sonra tavsiyem doğrudan bunu internte açma güvenli değil. Onun yerine programı kullanacağın clienta sunucuya bağlanması için bir vpn kur. Bu bağlantı aracılığı ile güvneli bir şekilde uzaktaki bir sunucuya bağlanır ve kullanırsın.

    Misal tanıdığım x bir firma micro muhasebe yazılımını uzaktan da bağlanalım diye dışarı açtı. Sonra bruteforce ile şifresini çaldırdı ve adam tüm db yedekleyip orjinali silerek. fidye talep etti. paşa paşa ödediler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 12 Eylül 2018; 15:25:13 >
  • mahoni_38 kullanıcısına yanıt
    sql server sunucuya veya vnp bağlamayı örenemebilmem için link veya makale atabilir misin
  • deadkanka4 kullanıcısına yanıt
    SQL server baglanmak icin ek bir şey yapmama gerek yok. VPN ile bağlanınca sanki o ağda gibi çalışırsın. VPN nasıl kurulur için de bolca kaynak mevcut. Eğer linux makineye kurarsan ssh tunel de işini görür. Ayrıntılılar için Google.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.