Şimdi Ara

C İÇİN KAYNAK TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, C için kaynak önerisi istiyorum. Şu an pointerlara kadar biliyorum normalde internetten çalışırım ama yeterince örnek ve çözümü olmayınca kafamda çalışacak örnek kuramıyorum. Bu yüzden sizlerden bol örnekli ve iyi konu anlatımı olan bir kitap önerisi bekliyorum.



  • Ben şu kitapla C 'yi tam öğrendim: https://www.goodreads.com/book/show/452672.C_ bu kitabın almanca çevirisi de var ancak türkçe cevirisi yok. Google 'da kitap ismi sonuna .pdf yazarak 3.2MB büyüklüğünde true pdf dosyasını da bulabilirsin. iPad 'in varsa iBooks'ta parlaklığı azaltarak kitap konforunda takip edebilirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • C How to Program oldukça kaliteli bir kitap. Temel ve orta bilgiyi yeterince veriyor, ancak ileri düzey için zayıf, benim tavsiyem bu kitaptan sonra internet üzerinden devam etmen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imammmm

    C How to Program oldukça kaliteli bir kitap. Temel ve orta bilgiyi yeterince veriyor, ancak ileri düzey için zayıf, benim tavsiyem bu kitaptan sonra internet üzerinden devam etmen.

    Bu kitabın Türkçe baskısı bulunmakta. Ben edinmekte zorlanmıştım ama edinirsen değeceğini düşünüyorum. Oldukça güzel bir başlangıç yapabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.