Şimdi Ara

C-HR Toyota Ana Konu (266. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.986
Cevap
101
Favori
514.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • semihefe kullanıcısına yanıt
    Sizinle birebir aynı düşünceye sahibim. Bana konfor sağlayan donanımlar her zaman daha önemlidir benim için. Yalnız hibrid ile 1.2 arasında şu an ciddi fiyat farkı var. Olaya yakıt tasarrufu açısından bakarsak, yüksek MTV ile birlikte kendini amorti etmesinin imkanı yok. Dolayısıyla 1.2 Turboda karar kıldım. Yorumunuz için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 129 bin TL olan versiyonu alın derim bende. Bu araç bu yıl içinde en düşük 140 bin TL'yi gördü daha aşağı satılmadı. O araçta zarar etme şansınız yok,çok kısa sürede aldığınız fiyata gelir ikinci eli. Arka far led, bir de döşeme renginde çok az fark var diye o fiyat verilmez. Ek donanım olarak eski versiyonda hız sınırlama yok sadece yenilerinde var. Çok önemli değil açıkçası eğer hız limitlerini sürekli aşan,bu konuda kendinize hakim olamayan biri değilseniz.
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Ben de bulamam sanıyordum dün teslim aldım Balıkesir'den, 1,2 turbo Multidrive S 4x2 Diamond TSS 2018 mayıs öncesi üretim 132000 tl.

    şimdilik herşey çok güzel, niyeti olana Allah nasip etsin.
  • Bu fiyat bandında en alınabilecek araç. Ayrıca mekanik alt yapısı da çok sağlam,millet bir tutturmuş arkası basık. Sport moda alınca motor ve gaz tepkileri iyice canlanıyor,araç daha karakterli hızlanıyor,şanzıman ve motor uyumu çok iyi aracın. TSS özelliğine alışınca gaz pedalına bile basmayı unutacaksınız,el gazı ( hız sabitleyici kolu) ile aracı kumanda edeceksiniz özellikle uzun yolda.

    Aslında Mayıs öncesi araçlar bitmişti,fabrika stoğunda da gözükmüyordu. Tahminim bizim görmediğimiz stok araçları yurt dışına kaydıracaktırlar ama Corolla bitince,iç pazara vermek zorunda hissettiler. Araçlarda geldiği gibi bitti gibi birşey,iyi denk getirmişsiniz. Hayırlı olsun aracınız.
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Sağolun teşekkür ederim, yalnız almadan önce farketmediğim bir kaç eksik gördüm,
    * araçta start - stop özelliği yok galiba, ya da ben mi anlamıyorum, sizin bilginiz var mı ?
    * bir de kör nokta uyarı özelliği de yok sanırım.
  • start-stop hiçbir benzinli Toyota'da yok ki bence çok gereksiz birşey iyi ki yok. Aküyü ve motoru yormaktan başka işe yaramıyor. Yine kör nokta uyarısı hiçbir Türkiye versiyonunda mevcut değil. Yurt dışı versiyonlarında TSS içinde standart. Bence olsa iyi olurdu tabi ama maalesef en ufak birşeyden bile tasarruf yoluna gidilen bir dünyadayız.
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Tabela tanıma özelliği de yurt dışı versiyonlarında varken bizde yok aldıktan sonra farkettim. Kör noktanın olmamasını anlarım, neticede bunun için ekstra bir donanım gerekiyor ve bu da ekstra maliyet demek ancak tabela tanıma için gerekli olan kamera zaten şerit takip asistanı için araçta var. Sadece yazılımsal olarak bu özelliğin Türkiye'de kapalı geldiğini düşünüyorum. Servislerde bunu açtırmak mümkün mü acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hybrid aliyorum arkadaslar. Park sensorlerine 2000 lira para istiyor servis. Acaba disardan alip takan var mi, normal piyasadaki sensorler uyuyor mu ekrana, farkli birsey mi yapmak lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla olmuyor tabela tanıtım.

    ----------------------------------------------------------

    Park sensöründe ekmek köfte ilişkisi var. Kaliteye göre fiyat artar. Fakat CHR için ön ve arka sanırım bence gerek yok. Aracın görüş açıları gayet yeterli, dıt dıt dikkat dağıtmaktan başka işe yaramıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sercanozan06

    Hybrid aliyorum arkadaslar. Park sensorlerine 2000 lira para istiyor servis. Acaba disardan alip takan var mi, normal piyasadaki sensorler uyuyor mu ekrana, farkli birsey mi yapmak lazim
    Servisin taktığı da ekranda gözükmez. Kendi küçük ekranı var. Paranıza yazık dışarıdan aynı kalite ürünü çok daha ucuza taktırabilirsiniz. Chr Kör noktası çok olan bir araç benim tavsiyem mutlaka sensör taktırın. Hatta imkan varsa dynamic yerine diamond alın. Fabrika çıkışı sensörler var. Çok iyi çalışıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esatgelmedi -- 20 Aralık 2018; 12:41:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esatgelmedi kullanıcısına yanıt
    Dynamic aldim hocam kaporayi yatirdim islemlere baslandi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sercanozan06

    Dynamic aldim hocam kaporayi yatirdim islemlere baslandi
    Hayırlı olsun. Madem öyle en azından arka sensörleri hediye almaya bakın bence. Önleri de parayla taktırırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesutalby kullanıcısına yanıt
    * Ayrıca geri görüş kamerasındaki kılavuz çizgilerinin sabit olması da hiç yakışmamış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesutalby

    Sağolun teşekkür ederim, yalnız almadan önce farketmediğim bir kaç eksik gördüm,
    * araçta start - stop özelliği yok galiba, ya da ben mi anlamıyorum, sizin bilginiz var mı ?
    * bir de kör nokta uyarı özelliği de yok sanırım.
    Toyotadan önce 3 yıl Peugeot 2008 kullandım ve Start/Stop vardı ve resmen nefret ettirmişti. Belki pejoya özgü olabilir ama normalde lastikler tam tur dönmeden üstüste stoplamaması lazım ama benim ki özellikle İstanbul trafiğinde sürekli dur kalkta delirtiyordu. Kötü tarafı komple iptal edilemiyordu, her kontak açmada tekrar devreye giriyordu. Bi ara bozulmuş farkında değilim. Servis rutin bakımda bana sormadan tamir etmiş, kızmıştım tamir ettiler diye. Ayrıca aküsü özel olduğu için diğer akülere göre 3-4 kat daha pahalı.

    Bir de bize özel komedi var. Geçenlerde bir haberde gördüm. Polis start stoplu bir araca kırmızı araçta aracı stop ettirdi diye ceza kesmiş. Haber gerçek mi doğru bilmem. Ama olur mu derseniz Türkiye'de herşey olur.

    https://www.haberler.com/ankara-da-ilginc-trafik-cezasi-start-stop-11364410-haberi/




  • Merhaba arkadaşlar arabanın üstündeki port bağaj bağlanacak bölgede arabayı önden arkaya doğru kateden 2 tane fitil var. Bugün far ettim benim arabada bu fitiller yerinden çıkmış. Biraz inceledim zaten altında fitili tutan düzgün bir mekanizma yok. Servise götürsem fitilleri garanti kapsamında değişirler mi? Bilgisi olan var mı? 1 yıllık arabada böyle birşey olması garibime gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    bugün serviste uzaktan kumanda ile camların kapanması için program attılar. tuşa basılı tuttukça camlar kapanıyor.
    peki aracı kilitleyince otomatik olarak camların kendiliğinden kapanması mümkün mü ?
  • Arkadaşlar Dynamic versiyonda arka park sensörleri bulunmuyor mu? Aracı aldım işlemlere başlandı fakat arka park sensörleri ile ilgili taktırma yazılarını okudum.Bu kadar donanımlı araçta park sensörü olmaması çok ilginç olur
  • Niye ki? İsteyen için Diamond donanımı da mevcut. Çok cüzi de fiyat farkı var. Sensör isteyenler o donanımı alıyor.

    Ben örneğin park sensörünü sevmiyorum kamera varsa. Ortalığı yıkmaktan başka işe yaramıyor kapatıyorum, herkes sevmeyebilir. O yüzden her donanıma koymamaları iyi birşey.

    Taktırma demelerinin sebebi aracın görüş açıları oldukça iyi, ben daha park sensörünü efektif kullanan görmedim. Çok acemi şöfördür birşey diyemem tabi. Taktıranların birçoğu sonradan gerek olmadığını belirtiyor.
  • Bir konuda fikrinize ihtiyacım var.

    Her hafta otobandan Ankara'ya gidiyorum. Cankurtaran mevkiinde silecek suyu mekanizması donuyor. 3 gün önce bu yüzden çok büyük kaza atlattım. -3 derece soğukta su fışkırtmayan silecek sistemine ilaveten ön camı kaplayan ve silecekle dağılan çamurun üstüne sabah güneş doğunca görüşüm sıfırlandı. O an şerit takip sistemi de açık olmadığı için tırın altına giriyordum.

    Silecek suyu muhtemelen donmuyordur ama su fışkıran yer donuyor. Aynı durumu dün dönüşte de yaşadım. -6 derecede sistem iptal oldu.

    Bununla ilgili çözüm bilgisi veya önerisi olan var mı?
  • semihefe kullanıcısına yanıt
    Bence hemen servise gidin.
  • 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.