Şimdi Ara

C-HR Toyota Ana Konu (117. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.986
Cevap
101
Favori
514.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Juke inceledim, arkadaşım için pazarlık yaptık, Test sürüşü yapmadım. Dizel olması avantajı ve fiyat avantajı vardı.
  • TurkTime kullanıcısına yanıt
    Juke dizel otomatik yok ama... chr nin juke a göre çok fazla artısı var.saymakla uğraşmayacağım 2 sayfa falan sürebilir... . Juke manuel ve dizel ekonomisinde araç almak isteyen için f/p olarak mantıklı seçim olabilir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Juke dizel versiyonları manuel vites. Zaten ben de f/p olarak Juke daha mantıklı diye belirtmiştim. Tabiki de şahsi görüşüm, görüşünüze saygı duyarım. Bahsettiğim sadece kendi değerlendirmem...

    Teşekkürler
  • zamaneking kullanıcısına yanıt
    Gereksiz bir öneri. Juke almak isteyen gider alır, keriz mi benzinli, yokuşta bayılan, arkası karanlık, çok yakan C-HR'ye en az 20 bin TL fazla versin. Burası zaten bilinçli tüketicilerle dolu, yanlış öneriler zaten direk reddedilir. Bu arada benim bayi Corolla'dan daha fazla C-HR sattığını söyledi. Talebi karşılayamıyorlarmış..
  • Aracı bu gün daha ayrıntılı inceledim.

    Hiç segment vs tartışmasına gerek yok. Açıkça ara bir segment. Ne juke ne qq. Araç ne juke gibi ufak tefek. ne qq gibi kocaman.

    Boyutlar konusunda bir kaç eleştiri dışında sıkıntı yok gibi. Herkesin söylediği gibi bagajı küçük. Ama neye göre kime göre? Evet qq ile kıyaslarsanız bagaj cidden çok küçük. Ama yetersiz de gelmedi bana. Gerçi 1den fazla çocuk varsa sıkıntı olabilir gibi.

    Arka koltuk diz mesafesi vs. güzel olmuş. Orada da aracın ikinci sıkıntısı var. Aracın arka camlar çok yukarıda. Coupe tasarım olduğu için arka koltukta oturan çok rahat edemiyor. Coupe tasarım yüzünden x6nın arkası bile sıkıntılıyken bu aracın böyle olması normal. Ama alacak olan da bunu bilerek karar vermeli.

    Aracın yakıt tüketimi genel olarak bana yüksek geldi. 9-10 litre bir ortalama olacak gibi sanki ama emin olamadım. Bizim insanımız hibritten mibritten anlamaz kolay kolay. O yüzden bu aracın dizelini çıkartmamak bence toyota adına bir hata. En kötü başka bir firma ile anlaşılıp konabilirdi bir motor. Hadi diyelim toyota bir daha dizel motor üretmeyecek, bu mümkün olurdu. Onun dışında çok km yapmayan insanlar için çok sıkıntılı değil araç.

    Evet aracın sunduğu donanımlar ve hacim açısından fiyat biraz yüksek. 10 bin daha az olsa ideal olurmuş. Bu paralara çıkınca insanlar premium markalara yönelmek istiyor doğal olarak. 110 bine 1.2 chr yerine 115 bine 116d daha mantıklı geliyor. ama o paralara çıkılmayıp 90 bin civarı bir şey alınacaksa gayet de alınabilir. Sonuçta bu araç toyota. Kafadan 5 sene tamir yüzü görmeden yakıtını koy git bir araç olacaktır.




  • Merhaba Arkadaşlar,

    Net fiyat; dolar bazından mı yoksa euro bazından mı hesaplanıyor? Eğer öyleyse diyelim ki dolar bazından hesaplanıyor, fiyat sabit mi kalır yoksa o da düşüş ya da yükseliş gösterir mi?

    Örnek: 18.500 Dolar vergisiz net fiyatı diyelim. Bu 18 500 Dolar sabit mi kalır yoksa değişkenlik mi gösterir?
  • Yeni ÖTV'den anahtar teslim fiyatı 94.000TL (Ortalama 55.00TL net fiyata denk geldiği için bu rakamı yazdım.) ve üstü olan modelleri nasıl etkilenecek arkadaşlar sizce?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: silversmith

    Yeni ÖTV'den anahtar teslim fiyatı 94.000TL (Ortalama 55.00TL net fiyata denk geldiği için bu rakamı yazdım.) ve üstü olan modelleri nasıl etkilenecek arkadaşlar sizce?

    ÖTV düzenlemesi ile ilgili henüz resmi bir bilgi yok.

    Eğer dediğiniz gibi olursa X, Y, Z gibi donanım seviyelerinin arasında saçma bir fiyat farkı oluşur. X vergisi aratmayan baz donanım olsun, atıyorum Y ve Z fiyatları artar. Böyle bir durum oluşur mu? Oluşabilir, burası Türkiye.

    Distribütör, Z'yi kaldırıp Y'yi tekerleksiz olarak satar mı? O da olabilir. 4 tane teker alıp takarız.

    Umarım önümüzdeki yıllarda donanımsız arabalara mahkum kalmayız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün hem bu araca hemde mokka xe baktım.Forumda mokka tutulmuyor ama 2 araç arasında sanki mokka daha alınabilir gibi geldi.içide daha bir ferah.2side aynı fiyatta ve en üst donanımda kıyaslanırsa 2 araç aradında nasıl bir tercih yapılabilir.mokka dizel 1.6 motor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Euro üzerinden hesaplanır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer hybrid versiyonun yakıt tüketimi fabrika verilerine yakın olursa bende ciddi ciddi ilgileniyorum bu araçla. Hoş daha gidip inceleyecek ya da test sürüşü yapacak vakit bulamadım ama 3.5 lt şehir içi tüketim (fabrika verisi) ve muhteşem tasarım baya ilgimi çekti.
  • bugün öğrendiğime göre 2017 yılında 180bin kapasitenin sadece 20bin tanesini Türkiye'ye ayırmışlar.Sadece ABD'den 50bin adet sipariş verilmiş.fabrika elemanlarına alalımmı diye sorunca bulursanız alın denmiş.
  • pakimeno kullanıcısına yanıt
    Toyota Türkiye CEO 2017 için fabrika dan 10 bin adet alabiliyoruz fazlasını vermiyorlar yoğun talepten dolayı demişti.. 20 Bin rakamı hiç duymadım. İlk zamanlar yılda 12-15 bin adet satmayı düşünüyruz demişlerdi. . Bu gün tekrar bayiye gittim toyota bayi de bir chr istilası var... satış temsilcisi kime ne anlatacağını şaşırmış toyota da yüzler gülüyor.. Akşam vakti 2 adet teslimata şahit oldum. Alanların da yüzler gülüyor.. umarım sorunsuz bir araç olur. Bu arada aracın bakım aralığı 10 bin km merak edenler vardır...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aziz Kancar


    https://www.youtube.com/watch?v=V1c8FW3GiJg

    Amatör bir yayın ama yinede en azından fikir edinebilirsiniz arkadaşlar.

    Bayide muazzam bir kalabalık vardı yani ondan zar zor araç bulduk çektik.

    Test sırası vardı bizi araya sıkıştırdılar.


    Kafamdaki tüm soru işaretlerinin cevabını aldım incelemeniz sayesinde öncellikle Teşekkür ederim.

    Şu arkadaki sıkıcı havayı sunroof ile çözebilirlerdi. Auriste bile var neden koymadılar acaba? Birde bagaj hacmi dezavantaj.


    2015 Corolla Premium aracım var. Arabamdan çok memnunum. Ama SUV hayalim var. Toyotadan da vazgeçmek istemiyorum. Yok bu araba bize küçük diyorum vazgeçiyor gibi oluyorum tekrar bu araca bakıyorum. Kopamadım gitti.

    Bir kaç aya kadar makyaj ilave bekliyorum açıkcası.

    Eksikler hakkında mail attım. Toyota plazadaki samimi olduğumuz Satış Müdürü forumları ve mailleri takip ediyoruz demişti. Bakalım inşallah düzenlemeler gelir.




  • Yeni yılda hybridin fiyatının artması muhtemel gibi geldi bana.Sonuçta yeni bir yıla girilecek.Bende 2016 auiris advance skypack var şehir içi 9.4lt benzin gösteriyor.Yılda 10.000 ortalama yapıyorum Chr mantıklı gibi geldi bana açıkcası
  • Fiyat çok fazla böyle bir araç için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün ayaküstü bakayım dedim de arka taraf ne öyle Çok basık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: humerus06

    Dün ayaküstü bakayım dedim de arka taraf ne öyle Çok basık

    Basık olmayan cupe tasarım varsa ondan alalım. Var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İrfan 3448

    Toyota C-HR 8/10
    http://www.caradvice.com.au/502042/2017-toyota-c-hr-review/?source=carousel&slot=0

    Bu testte CHR için eleştirilen direksiyonun hisssiz olduğu andoid auto ve apple carplay desteği sunmaması.... Direksiyon daha hisli olabilirdi ama yine de başarılı bence ama multimedya uyumluluğu konusunda Apple Carplay ve andorid auto desteği sunmaması 2016 yılı sonunda ortaya çıkmış yeni bir araç için üzücü..... Bu durum değiştirilebilir olduğu için fazla kafaya takmıyorum ilerleyen zamanlarda bu bağlantılar sağlanacaktır.... Yapılan testte Olumlu bulunan şeyler için ise Aktif güvenlik özellikleri; Iç mekan ergonomisi ve alan kullanımı,Biniş konforu ve karakteristik tasarımı ön planda tutulmuş. Aktif güvenlik sistemleri Türkiye'de olmaadığı için ordan golü yedik..




  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.