Şimdi Ara

C# Fotoğrafları Dosyalama İle Saklayıp Veri Tabanında Yollarını Tutmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
2
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Tüm Forumlar >> Web Tasarım - Programlama >> Yazılım Geliştirme >> Delphi / C++ /Vb >> C# Fotoğrafları Dosyalama İle Saklayıp Veri Tabanında Yollarını Tutmak
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Teğmen
    185 Mesaj
    Merhaba arkadaşlar fotoğrafın yolunun çekip veri tabanında tutuyorum fakat ben projemin içinde fotoğrafları belirlediğim klasörde tutup yollarını veri tabanım da saklamak istiyorum. İstediğim zaman da göstermem gerekli. Bunu nasıl yapabilirim ?



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



    |
    |
    _____________________________
  • Binbaşı
    1499 Mesaj
    openfiledialog kontrolünü araştır
    |
    |
    _____________________________
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
SEO
Canlı Tv izle
üniversite
Bey Azura
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR3
0,219
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.