Şimdi Ara

C# Formlar Arası Panel Kullanımı [Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 6 yıl
  • Cevaplayan Üyeler 3
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 2
  • Ortalama Mesaj Aralığı 1 saat 55 dakika
  • Son 1 Saatteki Mesajlar 2
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 1
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • knife130 (2 mesaj) bekoc (2 mesaj) lavara123 (1 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Mini (3 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar
Tüm Forumlar >> Web Tasarım - Programlama >> Yazılım Geliştirme >> Delphi / C++ /Vb >> C# Formlar Arası Panel Kullanımı [Yardım]
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Yüzbaşı
    328 Mesaj
    Konu Sahibine Özel
    Merhaba arkadaşlar C#'da
    Form2ye bir panel koydum.

    Form1deki butona tıklayınca form2'deki panel'e işlem yapmasını istiyorum.

    Panel'i public yaptım ancak form1 de gözükmüyor. Bu işlemi nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim araştırdım ancak tam olarak bulamadım maalesef :(



    |
    |
    _____________________________
  • Binbaşı
    1117 Mesaj
    Selam

    Panelin oldugu form2 butona bastiginda acilacakmi?

    Boyle olacaksa buttonun clicklendigi anda form2 nin bir instance ini alip icindeki panele ulasabilirsin

    Sora panel i show ile gosterirsin



    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Yüzbaşı
    328 Mesaj
    Konu Sahibine Özel

    Aynen önce panel'e işlem yapıp daha sonra formu göstermesi gerekiyor.

    instance almak nedir bilmiyorum maalesef. :)
    |
    |
    bekoc kullanıcısının, bahsedilen mesajını gör
    _____________________________
  • Yüzbaşı
    388 Mesaj
    ((Form2)Application.OpenForms["Form2"]).panel1.Add("xxx"); gibi



    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    |
    |
    _____________________________
  • Binbaşı
    1117 Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: knife130

    Aynen önce panel'e işlem yapıp daha sonra formu göstermesi gerekiyor.

    instance almak nedir bilmiyorum maalesef. :)

    Instance almak demek herhangi bir objeden yartmak demek

    Sole yapabilrsin.

    Form2 frm = new Form2(); // formun instance ini aldik

    Bolece frm altindaki tum nesnelere ulasabilrisin

    Frm.Show() ile form acilir



    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    |
    |
    _____________________________
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
Sohbet
Canlı Tv izle
Europatrans evden eve nakliyat '' 444 69 95''
Ekonomi
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR6
0,156
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.