Şimdi Ara

C den D ye Alan Aktarma Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar harddiskte C: 600 küsür GB D: 20 gb ben C den D ye alan aktarmak istiyorum . İnternette araştırdım fakat olmadı . Disk yönetiminden yapmaya çalıştım C nin üstüne gelip birimi küçült dedim 100 GB alan aldım fakat D nin üzerine geldiğimde birimi genişler aktif değildi . Şimdi bunu format atmadan ve dosyalara zarar vermeden nasıl halledebilirim ? Acaba D deki dosyaları C ye aktarım D yi silsem sonra yeniden disk oluştursam olur mu ? 3. parti yazılımlara güvenmiyorum ve Partition Magic de Windows 7 de çalışmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 8 Eylül 2012; 0:34:36 >

En kolay şekilde D'deki dosyaları C'ye yada başka bir harici sürücüye yedekledikten sonra

D'yi silip yeniden oluşturarak yapabilirsiniz.
    disk yönetimi
    birimi küçült
    ayrı birim oluşturabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 8 Eylül 2012; 10:49:28 >

Orijinalden alıntı: Mystik

windows 7 ise
    bilgisayarım
    yönet
    disk yönetimi
    birimi küçült
    ayrı birim oluşturabilirsin

O zamanda hata veriyor sonunda

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.