Şimdi Ara

C# da sorun..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar. C# da windows aplication ile uygulamalar yapıyorum fakat şöyle bir sorunum var! mesela textbox ları koyuyorum, butonları veya nelazımsa koyuyorum. çalıştırıyorum bir sorun yok. ama mesela yeni birşeyler eklediğimde, mesela bi listbox ve kodlar yazıyorum daha sonra build de desem f5 e dew bassam yeni eklediklerimi göstermiyor. acaba bi hatamı yaptım diyorum formun boyutunu değiştirip deniyorum yine kar etmiyor form daha önce çalıştırdığım boyutta geliyor. kapatıp açtım solution u. vs da kapatıp açtım yine olmuyor. bişe geliştiemiyorum bu VS yüzünden. Delirecem artık. Çözümü nedir bu sorunun ? bazı arkadaşlar VS nun Servis pack i var onu yükle dediler. Yükledim ama yine kar Etmedi. C# da çalışanlar sizde bu sorun oluyormu ? Lütfen yardım Edin.

herkese iyi çalışmalar...

• bende buna benzer bi sorun yaşamıştım bi seçeneğini kurcaladım ondan oldu sonrada bulamadım bende .neti sildim yeniden yükledim nafile artık windowsu yeniden kurdum anca öyle oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: tttttt

arkadaşlar. C# da windows aplication ile uygulamalar yapıyorum fakat şöyle bir sorunum var! mesela textbox ları koyuyorum, butonları veya nelazımsa koyuyorum. çalıştırıyorum bir sorun yok. ama mesela yeni birşeyler eklediğimde, mesela bi listbox ve kodlar yazıyorum daha sonra build de desem f5 e dew bassam yeni eklediklerimi göstermiyor. acaba bi hatamı yaptım diyorum formun boyutunu değiştirip deniyorum yine kar etmiyor form daha önce çalıştırdığım boyutta geliyor. kapatıp açtım solution u. vs da kapatıp açtım yine olmuyor. bişe geliştiemiyorum bu VS yüzünden. Delirecem artık. Çözümü nedir bu sorunun ? bazı arkadaşlar VS nun Servis pack i var onu yükle dediler. Yükledim ama yine kar Etmedi. C# da çalışanlar sizde bu sorun oluyormu ? Lütfen yardım Edin.

herkese iyi çalışmalar...

acaba her proje icin mi oyle. yoksa calistigin proje icinmi. eger tek proje icin oyleyse kodlarinda hata vardir ondn ypyodur. eger bir solution kullainp icinde iki uc proj kullnyosan, bi projun hatalidir ondan da yapar.

• ben onu yaşya yaşaya çözdüm girdiğin kodlarda hata varsa error veriyo ve son debug yaptıınki exe yi gösterio

iyi çalışmalar...
  • Evet her proje için geçerli.windows uda yeniden kurmam işe yaramadı. varmı başka önerisi olan .....
  • bin/debug altındaki tüm dosyaları sil projeyi tekrar derle.
  • @No_oNe dediğini yaptım ama bu seferde bu hatayı verdi! Yok mu bunun bi çaresi ?

C# da sorun..!
  • Arkadaşlar yok mu bir cevap verebilecek?
  • Ya ilginç birşey.Bende bin/debug dosyasındaki herşeyi silip projeyi tekrar start ettiğimde herşey normal...
    Yani bin/debug içinde tekrar oluşturuluyor herşey.Sen projeni bir rapidlesene filan bakayım ben bir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanDa -- 1 Eylül 2007; 19:22:25 >
  • http://*****share.com/files/52734071/Kronometre.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1907 -- 1 Eylül 2007; 22:57:31 >
  • Dostum hiç dikkatli biri değilsin.Bir kere programında hala bug var.Bunları değiştirmemişsin ki?Yani uygulamayı hiç mi build etmiyorsun.Bunu yaptıktan sonra aşağıda bir 3 tane hata çıkıyor.Debug klasörünüde boşalttın.Ortada çalışacak exe yok.Tabii hata olduğundan uygulama tekrar derlenmiyorda.IDE neyi çalıştıracak, doğal olarak dediğin hatayı alıyorsun.

Şimdi senin hatan şu dostum.Programındaki

DateAndTime.Now.TimeOfDay.ToString()

ifadelerinin bulunduğu yerleri

DateTime.Now.TimeOfDay.ToString()

olarak değiştir ve build et.DateAndTime'ı nerden buldun anlamadım.IDE'nin IntelliSense'i var.Date yazdın mı DateTime'ı zaten çıkartıyor anlamadım doğrusu.Nyse daha dikkatli ol.Dediklerimi yap uygulama sorunsuz derlenip çalışıyor..

Kolay Gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanDa -- 2 Eylül 2007; 9:11:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.