Şimdi Ara

C&C RENEGADE YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu oyunda gemili kısımda kaldım herkesi öldürdüm üç tane security card aldım ama hala security card istiyor eger bu bölümü gecen arkadaş varsa yardım etsin çünkü bir çok arkadaş bu bölümde takıldı kaldı.
    <img src='http://osidirej.sitemynet.com/devil.gif' border=0>_<img src='http://osidirej.sitemynet.com/promo.swf' border=0>



  • Buga girmişsin.Hiçbirşekilde o bölümü geçmen mükün değil.Eğer anahtarı olmadığı halde kapılardan çıkan adamların olduğu kapıya girersen(akıllılık edip) oyun buga giriyor.Ben de yapmıştım daha önceden aynı olay bende de oldu.Senin yapman gereken kapılara görmeden önce doğru anahtarı bulman.Mesela sarı kapıya hileli şeklilde girme yoksa buga giriyor bu oyun.
    Kartını bul sonra gir.Eğer sarı kapının kartı yoksa ama o sırada düşman çıkarsa ve sen kapıdan girersen oyun buga giriyor.
  • ulan ben de o hataya düştüm.
    bir gün oynadım o bölümü en sonunda sıfırdan başladım.
    Kahretsin. demek nedeni buymuş.
    Sende sıfırdan başla kardeş.
    birde şu doktoru koruma eli varya mobius denen salak. herifi ben koruyacam ama o salak önden gidiyo . Yakalayana kadar herifi mermi manyağı yapıyorlar. <img src=icon_smile.gif border=0 align=middle> o herifi kontrol etme filan yokmu ya ? delirecem.
    <img src='http://www.donanimhaber.com/images/banner.gif' border=0>
  • tamam arkadaş anladım ki fazla akıllı olmak bazen insana yaramıyor. Ama bug a girmeden önce o ilk anahtarı çok aradım bulamadım bende o şekilde girdim ne yapayım.
    <img src='http://osidirej.sitemynet.com/devil.gif' border=0>_<img src='http://osidirej.sitemynet.com/sonic.gif' border=0>

    Edited by - direj on 02 May 2002 11:10:38
  • ya birde şu aklında olsun kartlardan biri 2.kaptanda en son gerekli olan ise kaptan da bulunuyor 2.kaptan geminin köprüüstünde de kaptan nerde bulamadım belki kamarasındadır.))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.