Şimdi Ara

C# Başka bir formdaki picturebox ı butonla yazdırma

Koronavirüs Özel
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
3
Cevap
0
Favori
29
Tıklama
Tüm Forumlar >> Web Tasarım - Programlama >> Yazılım Geliştirme >> Delphi / C++ /Vb >> C# Başka bir formdaki picturebox ı butonla yazdırma
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Er
    3 Mesaj
    2 farklı formum var. Form1 den butona basınca form2 deki picturebox taki resimi yazdırmak istiyorum buunu nasıl yapıcam yardımcı olursanız teşekkür ederim



    |
    |
    _____________________________
  • Binbaşı
    1724 Mesaj
    Google -- "c# 2 form arası veri aktarımı" temel mantık bu.
    |
    |
    _____________________________
    Laptop: DELL 7566 - B6300W81C: i5 6300 HQ // GTX960M (4GB) // 8 GB DDR4 2133 mhz // 1 TB 5400 rpm

    Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)
  • Er
    3 Mesaj
    temel mantığa ihtiyacım olsaydı dediğini yapardım.
    |
    |
    _____________________________
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
Media Sözlük
bankalar.org
Sohbet
SEO
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR6
0,156
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.