Şimdi Ara

c.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicky Romero -- 12 Kasım 2014; 17:45:28 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• önden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rez
  • Aşk yok,kız yalan.
  • Biz genelde kizlara acil(a)mayiz ki konu disi olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiz arkadaslarim ilk basta belli etmisler bu da bilmem ki filan demis.Ben sohbet etmeye calisiyordum ama pek konusamiyordum.Neyse gittim bir yere kalp seklinde bir kutu aldim kalp seklinde kurabiye icinde i love you yaziyor bir de gul aldim bir de mektup yazdim.Hayir deme sansi birakmadim :D.Dusunmem lazim dedi bir hafta sonra bir daha sordum tamam dedi.Simdi yaklasik 2 yil olacak

• kız ne?
  • Düşünemedi

• Ben tanismak istiyodum bununla.
    Sonra kantinde oturuyoduk bi gun bu da yan masada arkadaslariyla oturuyo. Bende gaza geldim daha once bakismisligimiz da var. Gittim masalarina tuzlugu biberi falan kaldirdim altlarina bakiyorum bir sey ariyomus gibi yapiyorum. Sonra kiz sordu "Ne ariyosun acaba" diye. Bende "Seninle tanismak icin sebep ariyorum" dedim. Guldu falan tamam tanisalim dedi ordan da konusmaya basladik.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

Kiz arkadaslarim ilk basta belli etmisler bu da bilmem ki filan demis.Ben sohbet etmeye calisiyordum ama pek konusamiyordum.Neyse gittim bir yere kalp seklinde bir kutu aldim kalp seklinde kurabiye icinde i love you yaziyor bir de gul aldim bir de mektup yazdim.Hayir deme sansi birakmadim :D.Dusunmem lazim dedi bir hafta sonra bir daha sordum tamam dedi.Simdi yaklasik 2 yil olacak

bendede red korkusu var

• Kıza acılmak diye bisey yoktur.zaten kızın kendi istegide varsa siz daha teklif etmeden kendiginden sevgili olunur.ne oyle liseli gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicky Romero

quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

Kiz arkadaslarim ilk basta belli etmisler bu da bilmem ki filan demis.Ben sohbet etmeye calisiyordum ama pek konusamiyordum.Neyse gittim bir yere kalp seklinde bir kutu aldim kalp seklinde kurabiye icinde i love you yaziyor bir de gul aldim bir de mektup yazdim.Hayir deme sansi birakmadim :D.Dusunmem lazim dedi bir hafta sonra bir daha sordum tamam dedi.Simdi yaklasik 2 yil olacak

bendede red korkusu var

bendede blue korkusu var

Gelsin eksiler

• Nerde kız ?

• mali cikarip masaya vurdun ya ben seni alirim yada o alir dedim kiz kucagima atladi sonra moonwalk yaparak ordan uzaklastik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.