|
BYD Seal U DM-i'ın dört tekerlekten çekişli versiyonu Türkiye'de
-
-
Şaka mı bu
o fiyata Kia EV6 var Volvo EX40 var. Var babam var. Adamlar güzel söğüşlüyor valla helal olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||
''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...'' -
Alt markayı değerli gostermek için satamayacaklarını bile bile getirdikleri arac...1.900k tesla varken çinli bir markaya bu kadar para verilmez..
Adamlar turkiye piyasasında okadar uzaklarki byd han phev modelinin henuz getirmediler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 29 Nisan 2025; 10:21:54 >
-
Eski Atto 3 u neredeyse 1650 ye veriyor (42000 usd). Cinde güncellenmiş versiyonu full paket 20.000 dolar.
Byd Türkiye'de gümrük vergisi 0. Sadece %10 otv+20 kdv var. Hadi üstüne %15 de fazla fazla bayi payı taşıma özelleştirme ekleyelim. 30.000 dolar olması lazim yani 1.150.000.
Byd Türkiye distributoru Aljnin yönetim kuruluna bir bakın. 😂 Elon musk sevmem, ama teslaya can kurban.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
el sallama emojisinden başlayıp tüm el emojilerini yollayın şu işe yaramaz bydye :) inat değil mi sana para kazandıracağıma başkasına kazandırırım hadi bakalım siz açgözlü olma inadından vazgeçmeyin biz de inadına davranmaktan! hiçbir firma ile bağ kurmayın en iyiyi en ucuza kim verirse ondan alın gördük ki herkes yoluna bakıyor ee benim suçum ne!
-
Bu markaya söğüşleneceğime eski arabama binerim daha iyi. Jaecoo bu yılın sonunda hibrit versiyonunu getirince BYD ne satabilecek görürüz.
Ortada çok garip şeyler var. Ya BYD fabrikanın tüm masrafını bizden çıkarmayı düşünüyor.
Ya ALJ giderayak (BYD kendisi satıcı olabilir Türkiyede) bizden çok yüksek miktarda kâr yapıp gidebilir.
Ya da devlet ben Toggu nasıl satarım kafasında olup BYD nin araba fiyatlarınin yüksek olmasını istiyor.
Yoksa Çinde 15-20 bin dolarlık arabanın Türkiyede 40 bin dolar olmasının mantıklı açıklaması yok.
7 bin arabayı taşıma maliyeti 20 bin dolardan hesaplasan her seferinde yeni 1 gemi parasını kâr edersin. Gemi zaten BYD nin. Başkasının da değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf silver -- 29 Nisan 2025; 11:15:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya da devlet ben Toggu nasıl satarım kafasında olup BYD nin araba fiyatlarınin yüksek olmasını istiyor.
Togg parasına Tesla,torres satılıyor arkadaşım,ne içiyorsanız bırakın
Vallahi gına geldi artık bu devlet togg için diğer arabalara vergi koyuyor saçmalığınızdan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 29 Nisan 2025; 12:4:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ söz bilmezsen sükut eyle seni adam sansınlar -
1.900 ü teslaya vermektense biraz daha ekleyip böyle bir performans ve menzil canavarını almak daha mantıklı. Hiç değilse tüm yol boyu şarj noktası , menzil , klima , espresso fiyatları , şarj kuyruğu derleriniz olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ MG HS luxury
Bravo 1.6 Emotion -
2.9 k ya Tesla alınır şehir içi binilir geri kalanın 2.el benzinli bir araç alınır yada kredili sıfır benzinli alınır şehir dışı bilinir.
Baba gibi iki aracın olur teslanın bakımı yok benzinlinin bakımıda hbrit gibi masraflı olmaz.
İstediğindede istediğin aracı satarsın. Aracsızda kalmazsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 29 Nisan 2025; 12:14:41 >_____________________________ -
Hadi kar etsin 1.500.000 etsin, bunu bile yapmıyorlar artık. Bunun tek bir sebebi var artık: Talebi patlatan bilinçsiz alıcılar....
Ama BYD-TR ile birlikte bunlar da patlayacak, ikinci elde araba satmaya gelince göreceğiz kendilerini. Bu da dolaylı olarak BYD-TR'yi etkilyecek.
Bakınız: Değeri çok düşüyor diye insanlar Samsung telefon yerine iPhone alıyor. Benzeri otomtivde de olacak, hele bir sene geçsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raxetul -- 29 Nisan 2025; 13:05:37 >
-
Koş sevim koş adam silkiyorlar....
-
Maalesef byd ile piyasa 2 ye bölündü. Bir taraf içten yanmalılar üzerindeki yüksek vergili fiyatları gösterip onu alacağıma bunu alırım, bana ne çinden, bana ne kimin cebine kaç para girdiğinden, BENİM cebimden çıkacak para önemli diyor. Diğer taraf da çindeki satış rakamı belli , aradaki kar ve nakliye masrafları yaklaşık belli ama ederinden çok yüksek paralar isteniyor. Ben keriz değilim, bu haksızlığa gelemem, byd almam kim alırsa alsın diyor.
Vatandaş satın almadığı sürece seve seve olması gereken rakamlara düşmek zorunda kalacaklar. Eğer vatandaş almaya devam ediyorsa da yapacak bir şey yok.. zevk almaya baksınlar.
-
Asıl içen senin gibi matematiği bilmeyenlerdir.quote:
Orijinalden alıntı: en1gmaYa da devlet ben Toggu nasıl satarım kafasında olup BYD nin araba fiyatlarınin yüksek olmasını istiyor.
Togg parasına Tesla,torres satılıyor arkadaşım,ne içiyorsanız bırakın
Vallahi gına geldi artık bu devlet togg için diğer arabalara vergi koyuyor saçmalığınızdan
Yukarıda birisi basit matematik hesabı yapmış. Atto 3 Çin'de Ortalama 17 bin dolarlık araba niye Türkiyede 42 bin dolara satıyor diye sitemini etmiş.
Bende ihtimalleri yazdım sıraladim. 3 ihtimalden başka ihtimal varsa sende yazarsın olur biter.
Hep aynı muhabbet. Adam ülkesinde sattığı fiyata sana satmak zorunda mı? Ben almam o ayrı mesele.
_____________________________ -
Bu araç sözde PHEV ama otoyol hızlarında 10 litre civarında yakıyor. Hiç verimli değil.
_____________________________ -
Aracın Çin'deki fiyatla benzer olması beklenemez fakat 4x4 olunca oluşan farkı anlamak imkansız, o kadar fark verip 4x4 alınca tüketiciye fiyatını hakeden ne gibi bir katkısı olacak.
Vergi sisteminin aksaklığı vs hep konuşuyoruz da şu araç vergilendirme sisteminin elle tutulur hiçbir yanı yok.
Siyasilerde bu durumun değiştirilmesine dair ne bir değerlendirme var nede birşey.
-
Tek ihtimal var o da byd nin geçirmek istediği kazık
Buraya togg yazmak sarhoşken bile söylenmeyecek kadar saçma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 29 Nisan 2025; 17:16:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ söz bilmezsen sükut eyle seni adam sansınlar -
bu fiyatlara bu marka arabayı alanın iq testine girmesi lazım,bu fiyatlara bu arabayı satanın ahlak testine girmesi lazım.
-
Bu araba Çin'den geliyorsa %50 ek vergi var büyük ihtimal.
https://www.donanimhaber.com/cin-den-ithal-edilen-bazi-araclarin-ek-vergi-orani-yuzde-50-ye-cikti--185990
_____________________________ -- --Bilgisayar 1--MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
|
Eski Atto 3 u neredeyse 1650 ye veriyor (42000 usd). Cinde güncellenmiş versiyonu full paket 20.000 dolar.
Byd Türkiye'de gümrük vergisi 0. Sadece %10 otv+20 kdv var. Hadi üstüne %15 de fazla fazla bayi payı taşıma özelleştirme ekleyelim. 30.000 dolar olması lazim yani 1.150.000. Byd Türkiye distributoru Aljnin yönetim kuruluna bir bakın. 😂 Elon musk sevmem, ama teslaya can kurban. |
|
Alt markayı değerli gostermek için satamayacaklarını bile bile getirdikleri arac...1.900k tesla varken çinli bir markaya bu kadar para verilmez..
Adamlar turkiye piyasasında okadar uzaklarki byd han phev modelinin henuz getirmediler.. |
|
Ortada çok garip şeyler var. Ya BYD fabrikanın tüm masrafını bizden çıkarmayı düşünüyor.
Ya ALJ giderayak (BYD kendisi satıcı olabilir Türkiyede) bizden çok yüksek miktarda kâr yapıp gidebilir. Ya da devlet ben Toggu nasıl satarım kafasında olup BYD nin araba fiyatlarınin yüksek olmasını istiyor. Yoksa Çinde 15-20 bin dolarlık arabanın Türkiyede 40 bin dolar olmasının mantıklı açıklaması yok. 7 bin arabayı taşıma maliyeti 20 bin dolardan hesaplasan her seferinde yeni 1 gemi parasını kâr edersin. Gemi zaten BYD nin. Başkasının da değil |
|
Koş sevim koş adam silkiyorlar....
|
|
el sallama emojisinden başlayıp tüm el emojilerini yollayın şu işe yaramaz bydye :) inat değil mi sana para kazandıracağıma başkasına kazandırırım hadi bakalım siz açgözlü olma inadından vazgeçmeyin biz de inadına davranmaktan! hiçbir firma ile bağ kurmayın en iyiyi en ucuza kim verirse ondan alın gördük ki herkes yoluna bakıyor ee benim suçum ne!
|
Benzer içerikler
- byd seal kullanıcı yorumları
- byd seal u dm-i
- byd atto 3 yorumlar
- byd mi chery mi
- byd atto 3 menzil
- byd seal 8
- byd sealion
- byd gemisi
- byd denza z9 gt
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt