|
BYD'nin yükselişi sürüyor: Yakında Ford'u geçecek!
-
-
Dünyada yükselişte, peki Türkiye'de tanıtılacak vergi avantajlı modellere ne oldu gelecek mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jet1X -- 12 Kasım 2024; 15:24:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çinli üreticiler Avrupalı üreticilerin içinden geçecek... BYD çok değil 2-3 yıl içinde ilk 3 girebilir...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
İnşallah hızlı giden atın p oku seyrek düşmez madara olmazlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu kadar engellemeye rağmen bu kadar başarı
Çin hükümetinin yerinde olsam
Rus ve Türk askerleri zaten Afrikada
İkisini kara gücü olarak Afrikaya iyice yayarım. Çin donanmasını da Afrikanın etrafına yayarım (Abd-Fransanın şimdiye kadar yaptığı gibi)
Kıtanın dünya ile ticaretini arttırır kazandıkları paralar ile de Byd, Huawei vb Çinli şirketlere yeni gelir kapıları açarım
O kadar genç nüfusu bir şekilde finansal sisteme sokmak lazım
-
Vay canına bu ne hız !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu sene fordu, seneye vw yi geçer. İki üç sene sonra da toyotayi geçebilir.
(Marka bazında - grup değil)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Lexus rx 300 - Kolay İngilizce Android Uygulamam (Kod isteyen pm atsın lütfen) -
Ford zaten bitik halde
-
1-2 kez lansman ertelendi ama 15 kasımda bir etkinlikle tanıtılacak. Dolphi, Han, Seal U ve ismi aklıma gelmeyen bir model daha satışa sunulacakmış.
-
Takdir edilesi bir başarı gibi dursa da; BYD şu sıralar biraz fazla hype'lanıyor gibi geliyor. Bahsedilen Avrupa ve ABD yaptırımları sonrası; Çinli firmalar için Türkiye gibi ülkeler altın değerinde olmalı. Globalde kayda değer satış rakamlarına ulaşsalar da; köklü üreticileri gerçekten geçmeleri için başarılarını sürdürülebilir kılmaları şart. Bunu da; Avrupa ve ABD dışı pazarlarda maliyete oynayarak yapabilirler. Lansman sonrası daha sağlıklı yorum yapılabilir. Fiyatları görmek lazım.
-
bu satışın ne kadarı çin satışı rakam varmı?
_____________________________ -
Alj var işin içinde. Ne olursa olsun uygun olan ürünü pahalı ve satış sonrası sıkıntılara hazır olun.
Distribütör ile yürümez bu işler, diğer markalarda yürütemeyecektir. Tesla Togg Mercedes boşuna online satış yapmıyor. Enayi gibi aracı firmalara neden para verelim. Bu mantık bir çok marka ve ülkede yıkıldı.
Hem daha uygun hem de müşteri aidiyet duygusu daha kolay oluşuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Birikimlerimiz kısıtlı, arzularımızın ışığı egoizme yansıdı ya da kısıtladık insancıl yanımızı; tokatladık karanlığa mum yakanları. -
HAN turkiyeye gelemeyecek diye seagull diye bir model dolphin mini adında cıkacak diye duymustum...
Ama boyle bir video buldum...lansman da tanıtılacak otomobillerin bunlar olduklarını idda ediyor atto ve byd u-seal phev tanıtılmıstı..şimdi BYD Dolphin, Seal, Han ve Seal U DM-i tanıtacak gib duruyor..
Engin OzorenyoutubeFlaş Haber ! BYD Lansman Araçları 4 Model Geliyor ! 15 Kasımdan önce sizlerle !https://www.youtube.com/watch?v=z5Tgy0h0U3g
https://www.auto-in-china.com/product/2025-byd-han-dm-dm-i-125km-edition-car-trader-from-china/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 14 Kasım 2024; 16:15:02 >
-
İşte alj böyle bir firma. İzledim videoyu arkadas orada diyorki denk geldim vs. Yani inanıyorsanız bu kurguya size geçmiş olsun.( Kişisel olarak size demiyorum)
Hadi denk geldin ulan otoparkta bir tane araba yok hadi sabahın körü olsun veya gece yarısı olsun onada eyvallah denk geldin bari branda atarsın dime üstüne en kötü görünmesin diye ama denk geldi arkadaş :)
Videoda ki en garip detay fiyat ile ilgili söyledikleri, o söylediği fiyatlar çok yüksek fiyatlar ben bu arkadaşa şimdi iftira atmak istemiyorum fakat geçmiş videolarda da byd yi sürekli farklı model ve marka araçlarla kıyaslıyor du. Örnek olarak dolphin ona göre bir golf tıpa tıp aynı Yani kalite vs esinlenme. Golf o fiyataysa dolphin de bu fiyata yakın olur diyor 1.1 1.2 filan. Golf de %80 ötv var ama?
Neyse kısacası dunya küçük bu arkadaş da şans eseri oradan geçiyordu filan biz inanmış gibi yapalım. Alj byd yi rezil edecek. Algı yapmasın kimse.
Ekleme yapayım, hepsini geçtim ben yanılıyor olayım veya abartıyor olayım, bir firma lansman öncesi araçlarını böylemi muhafaza eder nasıl bir acemilik bu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kikiemre61 -- 12 Kasım 2024; 19:39:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Birikimlerimiz kısıtlı, arzularımızın ışığı egoizme yansıdı ya da kısıtladık insancıl yanımızı; tokatladık karanlığa mum yakanları.
-
BYD Türkiye’nin 15 Kasım 2024 tarihli basın toplantısı, hem şirketin yerel pazardaki stratejik hedefleri hem de çevre dostu teknolojilere yönelik yenilikçi yaklaşımları ile dikkat çekiyor. Bu etkinlik, BYD’nin Türkiye’deki varlığını güçlendirecek önemli bir adım olarak görülüyor.
- Yeni Araç Modellerinin Lansmanı: BYD’nin Türkiye pazarına özel olarak tasarlanan yeni araç modellerini tanıtması bekleniyor. Bu modellerin, özellikle yerel pazarın ihtiyaçlarına yanıt verecek teknoloji ve tasarımlar içermesi öngörülüyor.
- Güncellenmiş Fiyat Listeleri: Etkinlikte, şirketin yeni model araçlar için güncel fiyat politikalarını duyurması bekleniyor. Yerel pazarda rekabet gücünü artırmayı amaçlayan yenilikçi fiyatlandırma stratejilerinin açıklanacağı düşünülüyor.
beklenilen rekabet haberleri. piyasayı da illaki etkileyecektir.
En Beğenilen Yanıtlar
|
Çinli üreticiler Avrupalı üreticilerin içinden geçecek... BYD çok değil 2-3 yıl içinde ilk 3 girebilir...
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt