Şimdi Ara

Bwahaha Bu Anime'nin Adı ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• _____________________________
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
  • çok önceden izlemiştim süper ya

Bu arada merak edenler için ilgili link Evangelion'dan 9 sn.lik bir alıntı.

Orjinalden alıntı: HuNTeR2007

Burdan göremedim. Alıntı yapıldığı zaman gelen link yardımı ile seyredebildim. Ama Türkçe bi yer göremedim.

Bu arada merak edenler için ilgili link Evangelion'dan 9 sn.lik bir alıntı.

evet eva remake den bi alıntı ama orda enteresan bişey var japonca konuşurken Türkçe küfrediyo
  • Evet haklısın.Youtube'ta yazılan yorumları okuyup tekrar izleyince farkettim. Tabi gerçekten Türkçe küfür etmiyor. Sadece Japonca konuşulan bir kısmı Türkçe küfüre benzetmişler. Yani direk o niyetle bakmak lazım ki anlaşılabilsin. Başta 4 kez izlememe rağmen gariplik bulamamıştım
    quote:

Orjinalden alıntı: masajah_rataj

evet eva remake den bi alıntı ama orda enteresan bişey var japonca konuşurken Türkçe küfrediyo

Bu arada evangelion remake diye bir şey yok. Tabi henüz yok. O bahsettiğin sadece aynı animenin daha kaliteli versiyonunun fansub gruplarından biri tarafından yeniden piyasaya sürdüğü versiyonu (burdaki remake sadece altyazının yeniden yapıldığı anlamında sanırım ama düşünecek olursak evangelion'un bir dünya altyazısını hazırlayan altyazı grubu var). Bende eskisi de yenisi de var fakat anime aynı değişen sadece kalitesi...

Bir remake'den bahsedersek esasında aklımıza Evangelion Shin Gekijouban: Rebuild of Evangelion gelmesi lazım. Sonuçta remake bir yerde eski hikayenin yeniden stüdyolarda elden geçmesi demektir diye düşünüyorum (Tamamen birebir şekilde yapılmayacakmış. Hikayede ufak tefek değişiklikler olacakmış. Ayrıca sonu da farklı olacakmış falan ama sonuçta aynı hikayenin baştan sona yeniden ele alınması). Fansubların çıkardığı birşey değil yani.

• yorumlarda küfürü okuduktan sonra anlayabildim ancakim farketmiş ki bunu çok dikkatli biri olmalı
    bu filmin adı neydi ?
    2 yıl önce açıldı
    Matrix'in sonunda Neo'ya ne oluyo?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tam o yerde oynama yapmışlar ses orda biraz farklı geliyor...
    Nane, limon kabuğu
  • Yıllar, yıllar önce...

quote:

Orijinalden alıntı: HuNTeR2007

Bu arada evangelion remake diye bir şey yok.

Bwahaha Bu Anime'nin Adı ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Zakkliar

anime değil müslüman manga adıyla çizen endonezyalı ya da arap bir kitle var onların çizimlerinden. deviantartta görmüştüm baya önce.

Teşekkürler.

@Treth Hocam cevap burada. Anime değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 29 Mart 2016; 0:47:26 >

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

anime değil müslüman manga adıyla çizen endonezyalı ya da arap bir kitle var onların çizimlerinden. deviantartta görmüştüm baya önce.

Teşekkürler.

Haber verdiğin iyi oldu sağ ol.

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Teşekkürler.

Haber verdiğin iyi oldu sağ ol.

Rica ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.