Şimdi Ara

Buzdolabımın turbo fanı bozuldu tahmini servis bedeli??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, siemens marka buzdolabımın turbo fanı bozuldu, kapağı kapatınca inanılmaz yüksek bir gürültü var, kapakları açınca ses kesiliyor. İnternetten anladığım kadarıyla bu fan motorundan kaynaklanan bir sorunmuş.

    Siemens teknik servisi aradım, hata tespit bedeli 45 tl dediler, bir de bu fanı değiştirecekler, sizce ortalama ne kadar bir ücret tutar bu işlem?

    Sonuç editi: buzdolabı buzlanma yapmış. Aşağıda su biriken yerle birlikte tüm makinenin arkası buz dolmuş meğer. Çıkan sesler de dönen fanın buza çarparak çıkardığı sesmiş. Olayın üzerinden 1 buçuk ay geçtiği için tam hatırlamıyorum ama 45 tl tespit bedeli +15 tl parça değişimi çıkmıştı. Sonrasında ilk servis çağırışım diye 50 tl almışlardı. Buzluğun arkasındaki kapağı çıkartarak oranın halini görebilirsiniz. 2 gün buzdolabı kapatılıp buzları eritildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sangfroid -- 30 Haziran 2017; 18:25:29 >







  • Yetkili servisinden şaşmayın hocam fan motoru dediğiniz at ile deve bir maliyet değil. servis hizmet bedeli ve yedek parça bedeli toplamda 90-140TL arası bir maliyet çıkar ki buradan 3 aşağı 5 yukarı oynama yapar. yani olsun olsun 160 ı geçmemesi lazım. Geçiyorsa zaten bilin ki o ödediğiniz kadar ki fark oılan kısım MARKA DEĞERİ adı altında havaya ödeyeceğiniz paradır. Yoksa malzeme kalitesi anlamında aslında değişen bir durum yok. kaldı ki kaç yılda bu hale geldi ise ona göre kıyaslayınız artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.