Bildirim
Buzdolabı Kapaksız mı Olur
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Klişe olacak ama baştan daha kaliteli markalar varken Vestel alarak hata yapmışsınız. Geçmiş olsun .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Para yok o kadar pahlı almaya napıyım soygun mu?
Lütfen soruma cevap verin -
quote:
Orijinalden alıntı: radko
Para yok o kadar pahlı almaya napıyım soygun mu?
Lütfen soruma cevap verinSorunuza gelirsek kapaksız olması sorun yaratmaz ama bence olmaması pek hoş değil güzel gözükmüyor. 3 kuruş için bu kadar maliyetten kısmak hoş değil .
Izgara oluyor genelde kapak olması mumkun degil sıcak havayi bir sekilde disari atmasi lazim motorun ızgara olmayan modellerde bir hayli cok sıkıntı yaratmaz elektrik kacagi yada motor pervanesi olmaz oralarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 5 Aralık 2020; 14:59:7 >
-
Böyle olması daha iyi kapalı olanlarda yeterli soğutma olmaz -
Anladım hocamda ilerleyen günlerde toz birikip teknik arıza yaratabilme riski söz konusu değilmidir?
İlk defa motoru kapaksız buzdolabı gördüm -
Yılda bir kaçkez süpürge ile temizlerseniz yeterli gelir diğerlerinde orayı temizlemede mümkün olmuyor. -
Eski dolaplar böyleydi zaten . Bir sorun olacağını sanmıyorum hatta ısının gitmesi için engel olmadığından daha iyi böyle olması . Çünkü gördüğünüz o kapalı kompresör gerçekten ısınıyor el değmeyecek sıcaklıklara çıkabiliyor dış kısmı bile . -
Peki hocam, kapaksız motorla karşılaşınca şaşırıyor sorguluyorum işte.
Bu konularda bilgili birine benziyorsunuz,önce ki buzdolabımda no-frost du fakat 10 yıllıktı yani eski teknoloji a sınıf falan değildi şimdi ki dolap A++ bunun faturaya olumlu yansıdığını okudum ortalama 100₺ gelen faturada 40-50₺ gibi tasarruf sağlanması gibi,böyle bi etki söz konusu olur mu? -
Farkedecektir tabiki ancak yüzde %50 olurmu ondan emin değilim . Siz olabildiğince kapısını az açıp kapatın o zaman asıl büyük tasarruf olur . -
Anladım teşekkürler hocam. -
Bizde samsung var o da kapaksiz ve yine vestel üretimi sanırsam çok sorun değil o bölge
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X