Şimdi Ara

Büyük Takım OLMAK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş dünyanın neresinde var ilk yarı gol bulamayınca as oyuncularını çıkartıp hemen forvet yada ofansif oyuncu koymak? Futbol 90 dakika değil mi? Ne saçma değişikliklerdi bugün öyle. Kanatlar çıktı full pas yapan oyuncular kaldı oyunda. Fenerbahçede dün aynısını yaptı orta sahayı komple verdi rakibe. Takımda tek adam eksiltip aralara kaçacak oyuncu Kerim Frei oda çıktı Tolgay girdi oyuna Olcay kazmasıyla baş başa kaldık oda çıktı sonradan. Alacağın en büyük risk Olcayı çıkartıp Cenki almak olmalıydı oyuna ki Cenk 10 kere daha iyi oynar Olcaydan.

Geçen seneki Es es maçı geliyo aklıma Kerim Frei sol bek oynuyodu bütün orta sahaları doldurmuştu sahaya Bilic. Takımın genlerinde var bu problem herhalde. Ne zaman akıllanacaz merak ediyorum? İyi giden sistem neden bozuluyor abi çözemedim hala?

• Gökhan ve q17 nin aynı anda olmayışı kulübeyi çok zayıflattı.Bu durum değişikliklere de yansıdı tabi ister istemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük takımsan gol atmışsın öne geçmişsin 90 saniyede kalene golü yemeyeceksin.Kazanman gereken en önemli maçlardan biri rakip takımdan daha fazla koşacaksın mücadele edeceksin tam tersini yapmayacaksın mücadele yoksa kazanamazsın.Biz büyük bir takımız fakat her yönümüzle çok acemiyiz.

ancak sizin değişiklikler BANA GÖRE yanlıştı. top taşıyan kerim frei çıkmamalıydı. her ne kadar beğenilmesede olcay da çıktı. bu değişikliklerle puan kaybının olacağı çok netti zaten. nitekim beşiktaş yenildi. q7 ve gökhan töre gibi hızlı, dikine gidebilen ve top taşıyabilen adamlarında olmayışı hocayı bu yanlışa yöneltti. en azından kerim 90 dakika sahada olmalıydı. 70 gibi skoru alamıyorsa olcay-cenk değişikliği yapıp sosayı sola çekebilirdi. bunlar tabi benim görüşlerim. şenol hoca dün hata yaptı.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.