Şimdi Ara

BÜYÜK İKRAMİYE SİZE ÇIKTI AMA BİLETİNİZ SAHTE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet büyük ikramıye sıze çıkıyor paranızı almaya gittiğinizde yetkililer bıletınızın sahte olduğunu söyluyor ne yapardınız

• intihar
  • Bu paradan zaten hayır gelmez diye diye kendimi avutmaya çalışırım
  • "Allah nasip etmeyince dayak bile yenmezmiş" sözünü hatırlarım, avunmaya çalışırım ama ne kadar etkili olur bilemem
  • çok kötü olur.
  • hiç kurtuluşu yok... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------seneyi beklerdim..

• bileti ucuza birine kakalamaya çalışırdım..ben alamam başıma iş gelir sen al yarı yarıya kırışalım diye.. parayı peşin alacam tabi olmazsa çeyreğine hatta daha azına razı olur arazi olurdum...olmadı ağlardım hüngür hüngür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • önce bizde şans ne gezer diye avunurdum sonrada aldığım bayiyi haraca bağlardım
  • Kadıköy sahile Wc lazım...
  • duruma uygun bir smiley buldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.