Yaşım 27 ye doğru gidiyor hiç kız arkadaşım olmadı büyük ihtimal evde kalacağım bekar ölüp gideceğim bu hayattan Asosyal biriyim genel anlamda anca işteki insanlarla konuşuyorum mecburiyetten dolayı Hayatta bir amacım yok beklentim imanla ölüp bu dünyadan gitmek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Büyük ihtimal evlenemeyecegim

-
-
Bekar ölüp gitmek kötü birşey midir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yiğit sandım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayatta annem ve 2 kardeşim var onlarda giderse tek kalmak belki zor olabilir yaşlılıkta
Tek kalmamak için evlenmek mantıklı mıdır Yani evlenmek için evlenilir mi
İmanlı ölmek hayatın tek gerçek amacı zaten hocam. Başka nasıl amacın olacaktı ki!..
Öldükten sonra sorulduğunda dünyada ne kadar kaldınız diye; " iki saat, bir bilemedin bir buçuk gün sürdü bütün ömür" diyeceğiz. Ben "bir buçuk saat falan sürdü dünya hayatı" diyenlerden olurum diye düşünüyorum.
Üç günlük dünya diyorlar ya, Bir buçuk günlük dünya aslında. Mal mülk sahibi olsam ne olur, çoluk çocuk sahibi olsam ne olur! Hepsini dünyaya bırakıp gidiyorum ben sonuçta.
Evlilik için de 30-35 yaş çok geç sayılmaz artık bu arada, kuzenim 40 yaşında falan evlendi, ben 33, abim 35 civarında...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 30 Aralık 2023; 20:38:34 >
evlenince başın göğe mi erecekti gardaşım, %50 ihtimal boşanma durumu var ya da zorla birlikte kalmak bu ihtimalleri bertaraf edecek gacı varsa 3-5 tir o da sana bana kalmaz, bizim hatamız galiba gücümüz ortamımız müsaitken vur kaç yapmamak sanırım orada kaybettik sonrası dikiş tutmaz zaten, okul baskısı iş baskısının yanında bir hiç çünkü
-
Evnenip napcan yalnızlık daha iyi
Annen aramiyor mu hocam
Muhafazakarlara genelde cevresi buluyor
Ben evet desem 50 kere evlendiydim tabiki istemedigim kisilerle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende 27 hemen hemen aynı durumdayım ama asosyal sayılmam. 27-30 arası çok kritik bir dönemeçe giriliyor artık bana göre.
-
başlık parasinidami biriktiremedin
-
Aynı ben.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 30 yaş bekar. Bence evlilik bu çağda çok zor. Kadınların gözü açık başka erkeğe çok kolay ulaşılabiliyor aldatma durumlar çok fazla. Başka erkeklerde kıyaslayıp evde huzursuzluk çıkıyor sürekli arkadaşlarımdan biliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X