< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
globalde daha farklı dinamikler var, xbox emin ol playstationdan fazla satmayacaktir, bircok kesim playstationı ozel oyunları icin aliyor cunku. series s alim gucu dusuk ulkeler icin bir avantaj ama bizim ulkemiz icin bile arada ki fark 1000 lira olursa bir anlamı kalmaz.eger ps5 5500'den cikacaksa serie s 3500 liradan cikmali ki anlamlı bir fark olsun, o zaman Tr piyasasından ciddi pay kapar belki de en cok satan olur. |
Bak işte katılıyorsun ama ayrıntıyı anlamamışsın veya görememişsin. Daha açık anlatmaya çalışayım, orada bir daha okursan bir markamız yok dedim. Marka neden önemlidir bilmiyorum biliyor musun (tanımıyorum seni ciddiyim bu soruda) ancak eğer bilmiyorsan araştır lütfen. AB ülkelerindeki dev markalardan alınan vergi miktarlarına bak. Bu vergi açığını eğer ülkende "marka" yoksa halktan alırsın. Olay bu kadar basit. Vergi yükünü özel sektördeki markalar hafifletir ve bizde marka yok ne yazık ki. Kimse yanlış anlamasın ben de memnun değilim tabi ki paramın değersiz olmasından. Ancak gerçekler bunlar. Eğer izah edemediysem dm atabilirsin daha uzun anlatırım. Burası siyaset ve ekonomi bölümü olmadığı için susuyorum. |
|
|
aralık 2016dan sanırım bu broşür 3-4 yılda konsollar bazında%500-600 enflasyon olmuş.Ne desek boş |
_____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __sin__ -- 17 Eylül 2020; 1:34:16 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renega -- 18 Eylül 2020; 13:15:13 > |