Şimdi Ara

Büyük duyuru yarın gelebilir: Google, HTC'yi satın almaya çok yakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Büyük duyuru yarın gelebilir: Google, HTC'yi satın almaya çok yakın

    HTC sabah saatlerinde, büyük bir duyuru yapmak üzere yarın hisse senedi ticaretini durduracağını açıkladı. Henüz hiçbir resmi açıklama olmamasına rağmen şirketin Google tarafından satın alınacağına yönelik söylentiler var. Bugün yayınlanan yeni bir raporda, Google'ın HTC'yi satın almaya "yakın" olduğu iddia ediliyor.

     

    Bloomberg şirkete yakın kişileri kaynak göstererek, donanım alanındaki işlerini güçlendirmek isteyen Google'ın HTC'nin varlıklarını satın almak üzere olduğunu bildirdi.

     

    Ayrıca Bkz.Apple hücresel veri ile indirme limitini arttırdı
    Google eleştirmenleri şirketin ikinci kez donanım pazarına girme hamlesini pek hoş karşılamayabilir. Zira arama devi 2012 yılında Motorola Mobility'yi satın almak için 12.5 milyar dolar harcamıştı. Motorola üç yıldan az bir sürede Android telefon üreticisi olarak kan kaybetmiş ve 3 milyar dolara Lenovo'ya satılmıştı.

     

    HTC markası korunacak


    Yayınlanan raporlar Google'ın HTC'nin mobil telefon tasarım operasyonlarını 330 milyon dolara satın alacağına işaret ediyor. Gelen haberlere göre şirket HTC markasını koruyacak ve yaklaşık 100 HTC mühendisini istihdam edecek.
     
    Öte yandan HTC'nin Vive sanal gerçeklik bölümünün geleceği de netleşmemiş durumda. Şirketin mobil cihaz bölümü zorluklarla boğuşuyor olabilir ancak VR bölümü büyüme için en çok gelecek vadeden departmanların başında geliyor. HTC'nin VR birimini de satmaya açık olduğuna yönelik söylentiler var.

     

    Büyük duyuru yarın gelebilir: Google, HTC'yi satın almaya çok yakın
    Google geçtiğimiz yıl Pixel akıllı telefonlarıyla, donanım alanındaki büyük oyuncularla rekabet etme niyetinin olduğunu açıkça ortaya koydu. Kendi donanım üretim birimine sahip olmak, Google'ı sektörde çok daha fazla söz sahibi yapabilir. En azından bu teorik olarak iyi bir fikir gibi görünüyor. Ancak Google'ın Motorola macerasından gereken dersi alıp daha doğru hamleler yapması şart.







  • motorola ne kadar korunuyorsa bu da o kadar korunur işte.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC çok eski bir firma, eski windows phone dönemlerinden öncesine dayanan tecrübesi ve en önemlisi lisansları patentleri var. Motorola gibi onunda içini boşaltıp satarlarsa çok kötü olur. Ama HTC'nin pazarlama ağıda çok geniş. Bunu kullanıp güzel cihazlar üretip satış yaparsa o zaman daha güzel olur.

  • HTC Türkiye bitik durumdaydı. Umarım Google Türkiye iyi işler çıkarır, garanti hizmeti konusunda iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorola'nin patentlerini aldi, cenazesini satti dandik cinlilere. htc bunlarin elinde dibine kadar batar, rezil olur, sonra gider yine uyduruk bir cinliye satarlar. Ellerindeki Nexus pprogramini bohcaci isine cevirmis bir sirket dikis tutturabilir mi?



    Hayir!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HD2 efsane cihazdı devamını getiremedi , beats i bile kullanamadılar. Yıllar sonra One M7 ile kendine gelir gibi oldu ama sonrası yine hüsran. Htc ye büyük sempatim olmasına rağmen 2 yıldır amiral gemi modellerini bile takip etmiyorum. Google un amacı donanımdan çok htc nin lisansları , keşke htc nexus modelleri ile devam etse Google.

  • İnşallah patentlerini sömürmeye yönelik bir satınalma olmaz

  • Aynen motorla yı alma amacı patentleri eline geçirmekti. Patentleri boşaltıp Motorola’yı sattı. Buradaki amaç da sanıyorum ki HTC Vive ve Google Daydream’i birleştirmek olabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Googleda güncelleme almayacak telefona 1000 TL üstü bile verilmez

  • Google bizi şaşırtır umarım ama pek ihtimal vermiyorum. Sonu büyük ihtimalle Motorola gibi olacak.

  • Hep Google haberi yavğğğğğ 😉

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • istanbulda hava aşırı sıcak !

    Amerika yapılacak referandumun engellenmemesi için deprem makinesini şarjlıyor olabilir ! mi ???

    Büyük duyuru yarın gelebilir: Google, HTC'yi satın almaya çok yakın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 21 Eylül 2017; 8:3:30 >
  • HTC Google'ı evde kahve içmeye davet etmişti. Şimdi de ailesi ile tanıştırmış. Dedikodulardan ben böyle anlıyorum. Evlenip çocuk yaparlarsa HTC'yi unutmak zorunda kalacağım.
  • Iki buyuk olma yolunda ilerliyorlar.



    Microsoft ile google. Yakinda patent savaslari olacak

  • Apple'ın almasını tercih ederdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tarz Amerikalı şirketler telefon işini cidden beceremiyor içini yazılımını yapıyor. ne teknoloji var ne tasarım. aralarında Apple yazılımda ve tasarımda iyi olduğu için tutuluyor. diğerleri cidden neye elini atsa batırıyor. e üretim de yok adamlarda fiyat açısından da avantaj sağlamıyor. talepte olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Htc'yi severim. Biri almazsa batacaklar, Google alırsa yine batacaklar.

  • satın aldı bugun

  • quote:

    Orijinalden alıntı: El Fuego

    Motorola'nin patentlerini aldi, cenazesini satti dandik cinlilere. htc bunlarin elinde dibine kadar batar, rezil olur, sonra gider yine uyduruk bir cinliye satarlar. Ellerindeki Nexus pprogramini bohcaci isine cevirmis bir sirket dikis tutturabilir mi?



    Hayir!

    Evet dandik Çinlilere; Lenovo ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.