sabah yemekten sonra bime gidip bikactane 0.5lt su ve aburcubur aldim sortla elimde posetle azgin gunesin altinda sokaklarda kosmaya basladim hic durmadan kostum arada 2dk durip 0.5lt sulari kafaya dikip aburcuburlardan yedim sora kosmaya devam ettim tum gucum bitip yere dusene kadar kostum bisure yerde dinlenip kendime geldikten sora kalkip en yakin bakkaldan 1 tane daha 0.5lt su daha alip yavas yavas icerek evin yolunu tuttum peki nemi oldu dersiniz eve varip koltuga oturur oturmaz kiz arkadas aradi ve yarin bos olup olmadigiki sordu yemek ismarliyabilecegini soyledi kabul ettim ardindan en pahalli actigim ilanlara teklifler yagdigini gordum actigim fiyattan daha fazlasini onerenler bile vardi evde atil halde bozuk hic acilmayan bir laptop vardi kactane teknik servise gotursemde yapamamislardi oylesine bi power tusuna bastim sorunsuz ve hizli bir sekilde acildigiji gordum bikac saat oyun oynadim hatta mucize gibiydi sora ev sahibi geldi bi yerden eline yuklu para gectigini ve yil sonuna kadar kira almiyicagini soyledi sonra tel caldi konsolosluktan ariyodular almanya vize basvurumun olumlu sonuclandigini soylediler oylesine bi sayisal loto sonuclarina bakim dedim ve 6 yi tutturdugumu gordum siz siz olun nekadar kotu durmda olursaniz olun mutlaka bol bol su icmeyi ve spor yapmayi ihmal etmeyin sakin buda boyle bir animdir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 20 Haziran 2024; 17:53:28 > |
Bildirim