Şimdi Ara

bütün gün su içip spor yaptim işte sonuçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

bütün gün su içip spor yaptim işte sonuçlar

(En Son Oy Tarihi: 21.6.2024)
Giriş
  • sabah yemekten sonra bime gidip bikactane 0.5lt su ve aburcubur aldim sortla elimde posetle azgin gunesin altinda sokaklarda kosmaya basladim hic durmadan kostum arada 2dk durip 0.5lt sulari kafaya dikip aburcuburlardan yedim sora kosmaya devam ettim tum gucum bitip yere dusene kadar kostum bisure yerde dinlenip kendime geldikten sora kalkip en yakin bakkaldan 1 tane daha 0.5lt su daha alip yavas yavas icerek evin yolunu tuttum

peki nemi oldu dersiniz

eve varip koltuga oturur oturmaz kiz arkadas aradi ve yarin bos olup olmadigiki sordu yemek ismarliyabilecegini soyledi kabul ettim

ardindan en pahalli actigim ilanlara teklifler yagdigini gordum actigim fiyattan daha fazlasini onerenler bile vardi

evde atil halde bozuk hic acilmayan bir laptop vardi kactane teknik servise gotursemde yapamamislardi oylesine bi power tusuna bastim sorunsuz ve hizli bir sekilde acildigiji gordum bikac saat oyun oynadim hatta mucize gibiydi

sora ev sahibi geldi bi yerden eline yuklu para gectigini ve yil sonuna kadar kira almiyicagini soyledi

sonra tel caldi konsolosluktan ariyodular almanya vize basvurumun olumlu sonuclandigini soylediler

oylesine bi sayisal loto sonuclarina bakim dedim ve 6 yi tutturdugumu gordum

siz siz olun nekadar kotu durmda olursaniz olun mutlaka bol bol su icmeyi ve spor yapmayi ihmal etmeyin sakin

buda boyle bir animdir  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 20 Haziran 2024; 17:53:28 >

• karı olan arkadaşının yemek ısmarlama teklifinden sonrakileri okumadım...

• nofapte yapsan daha neler olurdu kimbilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler inanmayın bence uyduruyo ev sahibiyle spor ne alaka ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsi aynı gün içinde mi oldu yani 

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

hepsi yarim saat icinde oldu kosudan hemen sonraki yarim saat yani 

• 01001101 kullanıcısına yanıt

belki oda spor yapip maddi manevi faydasini gormustur ve comertlik yapmak istemistir  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O içtiğin şekerli mi şekerli litrelerce kolalarla ve yediğin iğrenç yemeklerle spor yapman imkansız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bi ütopya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeme bizi başğann

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.