Şimdi Ara

Bütün Fenerbahçe ve Galatasaray Taraftarina.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Galatasaray taraftariyim.Bu akşam iki tarafın büyük heyecan yaşayacagini düşünüyorum.En azından güzel bir mücadele izlicemize inanıyorum.Fenerbahçeye başarilar diliyor sonuç ne olursa olsun zevk almaya bakın diyorum.

• arkadas fenerbahceye ne basarı diliyorsun? tamam fair play ruhu olsunda adamlar seni yendikten sonra "çalgırı karısı,mor menekşe,lara-adam değilsin vs" şeyler çalıyor sende gidip başarı diliyorsun bırakın artık samimiyetsizlik paçalardan akiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

arkadas fenerbahceye ne basarı diliyorsun? tamam fair play ruhu olsunda adamlar seni yendikten sonra "çalgırı karısı,mor menekşe,lara-adam değilsin vs" şeyler çalıyor sende gidip başarı diliyorsun bırakın artık samimiyetsizlik paçalardan akiyor.

Direkt hakeret içermediği sürece bunlar futbolun güzellikleri.
  • burakko9 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım senin gibiler yüzünden böyle oluyor zaten.Ben bunların yaşanmaması adina iyi bir başlangıc yapmak istedim.

• volkon showu izlersin keyifle o zaman mac sonu.
  • adam adam gibi gelmiş burada rakibine başarı diliyor,bu böyledir,iki futbolcu santrada el tokuştururken bile birbirine başarılar diler,size neden batıyor bu durum anlamış değilim.artık bu tür maçların yan yana dost dosta izlenmesi gereken zamanlar geldi.ülke zaten bölünmeye gidiyor,en azından bu ruha sahip insanların birleşmesi lazım,taraftarların arasının açılmaması lazım.daha birkaç ay önce istanbul united diye ağlayan insanlar bugün rakibine lanet yağdırıyor..futbol bu futbol,spor yani eğlence aracı,kendinize gelin.
  • rekabeti sonuna kadar yaşayalım tamam da şu nefret söylemini bırakın artık adam düzgünce bir mesaj yamzış bu konuyu bile sabote ediyorsunuz...

bu iki efsaneden daha iyi fb veya gs taraftarıysanız bilemeyeceğim tabi o zaman konuşmaya hakkınız olur ama bu isimler bile rakibin formasını sırtına geçirecek kadar saygı duyuyorsa rakibine bizim de biraz durup ne yapıyoruz diye düşünmemiz lazım.

Bütün Fenerbahçe ve Galatasaray Taraftarina.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.